Fulgusorii de nov.dec2009 in luna lui Gustar (80*)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Matei Ioan nascut prin cezariana la 39 saptamani, 3.500 g, 51 cm, scor APGAR 8 -17.12.2009 ora 00.00

Mami fericita de Matei Ioan -17.12.2009

Mergi la inceput

DN - 25.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor

am revenit, dupa un week-end plin...dar foarte frumos...ce pacat ca a trecut asa de repede...of!
Vineri au venit niste prieteni..ne-am cunoascut acum 2 ani la spital la Tg Mures, eram acolo cu copilasii nostrii..din pacate...nu mai traieste nici copilasul lor... asa ca ne cunoasteam, dar ne si "intalnim" mereu la organizatia EMMA, organizati efacut in special sa vina in sprijinul parintilor de ingeri.
Vineri cand au venit...ne-am intalnit in oras la o cofetarie celebra de la noi din Brasov...ne-am intalnit acolo si cu Bianca Brad... m-am bucura sa o cunosc personal..i-am cunoscut si baietelul..un strengar super...
Bianca Brad e o femeie extrem de frumoasa...si de calda...
eram la masa 5 parinti de ingeri...le-am dus si lor cate o lumanare in forma de ingeras..iar lui Luca, baietelul Biancai niste figurine animalute...se pare ca i-au placut..

Apoi sambata si azi am facut plimbari in Poiana...in oras..a fost asa de frumos...
De azi a venit iar mami la noi, sta 2 saptamani (sper)...

Am votat pozele Getik, My_Lady si Danaflor!

Danaflor, bine ai venit!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata hai fete la o o dau eu in dimineata asta dar pe fuga ca sunt in alergatui

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

Neatza la toata lumea, am nevoie de o cafea buna...nu stiu ce sa mai fac, copilul meu de cateva nopti nu mai doarme e marait nu tiu care ar putea fi cauza? Oare nu se mai satura cu laptele meu? Seara inainte de culcare ii dau panadol pentru ca e in perioada cu dintii, normal nu ar trebui sa se trezeasca asa des. Voi ati trecut prin asa ceva? cum ati rezolvat situatia?

Camy: ce fericita esti ca stai la munte

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040

Mami fericita de Matei Ioan- 17.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

,
pai dana, cine e nascut pe 25.12,tu? sau bebe...
oricum nu esti in 2009, tu...ca bebe ziceai ca e pe 17.12...[:@]
eu nu am timp sa le trec acum..cine poate prima dintre fete..sa te treaca prima in listutza..sa anuntze.
camy, ma bucur ca ai intalnit-o pe Bianca B...e o femeie puternica si frumoasa!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Bun regasit!
Am avut un week-end plin..am dat o fuga la Balea si pe Transfagarasan...a fost super!
Bun venit Danaflor
Am o intrebarae: iii vostri se trezesc din somn noaptea in hohote de plans?
Daniel a facut-o de 2 ori...si nu stiu care ar fi motivul
si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

feteeeeee,
azi in premiera David s-a ridicat in picioare in patut...cand l-am vazut am incremenit, am ras, ma uitam mirata....nu-mi venea sa cred....el radea si se bucura de ,isprava'....si a stat asa minute bune, mai cadea in fund, iar se ridica, mai facea cate un pas....pana acuma daca il tineam de manute facea pasi f bine, si ma bucur ca nu pe varfuri, ci pe toata talpa, asa apasat, dar nu putea sa se ridice el sg in picioare.....PANA AZI....si de atunci tot aia face
vio, danaflor bine ati venit
vio si David al meu ii nascut in 30.11.2009...si avea acum 2 sapt 8100 gr...ca intrebai de greutate...
camy ma bucur ca ai avut asa weekend fain
lore si David s-a trezit de cateva ori plangand, si ziua si noaptea...nu stiu de ce, poate viseaza ceva, habar n-am......nu cred ca-i ceva bai, daca se intampla f rar...

am o pb: David nu vrea sa mai bea lapte seara....pana de cateva zile bea dimineata si seara 200 ml lapte fara nici o pb....de cateva zile dimineata bea tot in reprize, 90,60,60...sau mai putin.....dar seara nu vrea nicicum....bea maxim 60 si nu mai vrea nici fortat...dar culmea ii ca nu se trezeste noaptea de foame, doarme pana dimineata....dar daca ii dau laptele cu lingurita, sau ii pun cereale sau orice altceva atunci mananca, dar sa fie cu lungurita.....de ce oare? o sa revina la ,normal'?
daca nu ma insel a avut careva dintre voi pb asta....mummy tu? sau te confund? cum ati rezolvat pb?
va pupacesc...eu sunt ffffff fericita

p.s. votat fulgusoare frumoase

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

M-a luat scrisul pe dinainte DPN -25.12.2009, DN 22.03.1977

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040

Mami fericita de Matei Ioan -17.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

danaflor votat....mama mama ce blondut ochios ai....o sa franga inimi....

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput