Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mda, fereste-ma, Doamne de prieteni...
Nu are rost sa te consumi si sa-ti consumi energia acum, chiar daca nu e vorba doar de "un detaliu". Iti inteleg frustrarea. Dar daca "te-a rugat" sa faceti "shanze-ul", nu poti sa o refuzi?

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Da, pe mine asta ma enerveaza: imi arunca mie responsabilitatea de a scoate din rahat niste clase care au facut cu suplinitori in ultimii doi ani( nici macar nu erau clasele mele). Eu predau romana, deci o materie cu miza mare la bac etc. Prietena mea, care e sefa de catedra in locul meu acum, mi-a facut aceasta propunere de catedra si, mai mult, m-a rugat sa-i dau ei o clasa de-a mea si eu sa iau , in schimb, clasele de care va ziceam...si toate astea sub pretextul ca mi se face un bine!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Da...si nici n-am refuzat-o, dar totul mi-a lasat un gust amar...

Mergi la inceput

Offf nu-mi place sa fii trista, mai ales din cauza "prietenilor".
Fa si tu ca si Scarlet: "nu ma pot gindi la asta acum ca-mi pusca/crapa capu'; after all, tomorow is another day!".

PS. Scuze pentru "tusha" personala, dar nu mai retin cuvintele exact

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

3. Baurati deja cafeaua? Cine mai vrea? Ca tocmai facusi proaspata

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Io vreau una cu o tuica-n ea, sa-mi calmeze nervicalele si sa-mi aline tristetile!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

Nu are rost sa te consumi si sa-ti consumi energia acum, chiar daca nu e vorba doar de "un detaliu". Iti inteleg frustrarea. Dar daca "te-a rugat" sa faceti "shanze-ul", nu poti sa o refuzi?

Citat:

Da, pe mine asta ma enerveaza: imi arunca mie responsabilitatea de a scoate din rahat niste clase care au facut cu suplinitori in ultimii doi ani( nici macar nu erau clasele mele). Eu predau romana, deci o materie cu miza mare la bac etc. Prietena mea, care e sefa de catedra in locul meu acum, mi-a facut aceasta propunere de catedra si, mai mult, m-a rugat sa-i dau ei o clasa de-a mea si eu sa iau , in schimb, clasele de care va ziceam...si toate astea sub pretextul ca mi se face un bine!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Da, da, eu tot asa m-am gandit. Nu se poate refuza? Esti dezamagita si de "prietena", nu?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:

Citat:

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Da, da, eu tot asa m-am gandit. Nu se poate refuza? Esti dezamagita si de "prietena", nu?

Olga, mamica lui David iepurasul

Din pacate, da...

Mergi la inceput

Fetele care dati la copii din mincarea voastra, help! Ce si CUM gatiti?
-mai fara sare, stiu
-fara vegeta si alte "bunaciuni" de genu', stiu
-fara porcine si prajeli, stiu.

Da'-n rest?
Eventual, haideti cu exemple de meniuri pe 2, 3 zile din care s-a infruptat intreg familionul!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Citat:

Offf nu-mi place sa fii trista, mai ales din cauza "prietenilor".
Fa si tu ca si Scarlet: "nu ma pot gindi la asta acum ca-mi pusca/crapa capu'; after all, tomorow is another day!".

PS. Scuze pentru "tusha" personala, dar nu mai retin cuvintele exact

..asa o sa fac!+ ma gandesc la lucruri frumoase, cum ar fi intalnirea nordica-central-estica-vestica

Mergi la inceput

Si, inainte sa merg la o tigara, rog Pisicagri sa vina la raport ca, de cind s-au intors de la Mamaia, n-a mai zis nimic. Ba, a scris ce si cum gindeste vis-a-vis de Intilneala.

Chiar, acum, ca ai vazut nominalizarile, ce parere ai?
Si, te mai rog o data, sa ne mai pui niste pozici cu Pisilinca

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Ina, eu am luat de la Plafar, o vegeta dietetica ( fara sare, fara zahar, fara conservanti, doar legume deshidratate si facute praf), da gust foarte bun, ne place si noua, nu doar lui Andrei. Cat despre retete, mai nou sunt intr-o maaaare pana de inspiratie

Mergi la inceput

Da, Pisigri, fa-ti simtita prezenta, ne e dor de tine!

Mergi la inceput