Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cu Ian mi-ar trebui veleitati de Copperfield ca sa reusesc!
N-ar fi oare ok sa mergeti la ceva cetru de joaca nou ca sa-i "muti" pofta de mincare? Desi, in intervalul asta, cu siguranta ar trebui sa si doarma. Eventual, dupa joaca, sa-l adormi in masina si sa te plimbi cu masina prin Bucuresti. Scuze daca iti par...aberanta dar m-am gindit cam ce-as face eu in situatia asta si...asta mi-a venit in minte.

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Gata, am rezolvat. Maine dimineata la 9 am programare la pediatru.

Acum am alta problema: cum il tin eu pe David nemancat de la 12 la 18 si nebaut Nici nu vreau sa ma gandec cum o sa fie maine....

Olga, mamica lui David iepurasul

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

N-ar fi oare ok sa mergeti la ceva cetru de joaca nou ca sa-i "muti" pofta de mincare? Desi, in intervalul asta, cu siguranta ar trebui sa si doarma. Eventual, dupa joaca, sa-l adormi in masina si sa te plimbi cu masina prin Bucuresti. Scuze daca iti par...aberanta dar m-am gindit cam ce-as face eu in situatia asta si...asta mi-a venit in minte.

Citat:

Acum am alta problema: cum il tin eu pe David nemancat de la 12 la 18 si nebaut Nici nu vreau sa ma gandec cum o sa fie maine....

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Nu ma cheama Ilinca dar imi pot imagina ce inseamna. Consolarea -daca pot sa-i zic asa!- e ca sitatia asta "de tranzitie" ar dura cam 3 luni, si nu-i chiar un capat de tara. Important este ca POTI , by choice, sa stai cu Gulia 2 ani; asta e ceea ce conteaza

PS. Ce predai?

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Eu sunt tare suparata cu serviciul; dupa ce au tot insistat sa ma intorc din toamna, promitandu-mi marea cu sarea, desi le-am spus clar ca nu ma intorc, acum, cand s-au convins ca n-am de gand sa revin pe baricade, au inceput problemele: mi-au matrasit catedra, si au venit cu propunerea sa iau (in martie cand ma intorc!) trei clase de a xii-a(una singura fiind clasa la care am mai avut ore, celelalte doua fiind unele slabe...)Ilinca cred ca intelege situatia, restul fetelor scuze ca va ocup timpul cu prostiile mele, dar tare sunt dezamagita de toti si de toate

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anaan, normal ca te inteleg. Eu am apucat sa le spun ca ma intorc incepand cu al 2 lea sem. (februarie), dar pe atunci nu era vorba de -25%. Acum in vara v-am zis ca a incercat dereftorul sa ma convinga sa ma intorc din septembrie, in fel si chip. Parca vad ca drept razbunare imi vor matrasi si mie catedra. Dar eu am dreptul sa stau pana-n 24 aprilie, asa ca daca vor sa-mi f... directia, le trantesc in fatza ca m-am razgandit si stau exact cat am dreptul.
In locul tau as face asa: lalaieli cu concedii medicale. O luna pana la vacanta de Pasti...dupa vacanta de Pasti iara...De ce sa ai tu de tras sa aduci pe linia de plutire niste clase groaznice pt. bac?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Ramona, welcome back. Pai tu mergi la tara sa te obosesti? Am crezut ca mergi la recreere dar nu-i bai ca ai ajutat-o pe mamica ta, si eu as fi facut la fel

Referitor la cazare: nu vrea sa par/fiu fitzoasa dar chiar nu mi-ar placea sa am baie comuna din mai multe considerente pe care prefer sa nu le mai insir.
Sa nu va fie cu suparare, rogu-va dar mi se pare MUSAI sa avem un minim de confort.

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Buna fetili !
Noi am venit de la mama, am muncit pe rupte, sunt rupta de oboseala, am facut curatenie generala in toata casaloaia (vre-o 5 camere, o bucatarie, baie si in hol imens), of, i-am tot zis mamei sa vindem casa ca e departe de noi iar ei nu-i trebe asa hurdubaie mare dar nu vrea sa se desparta de locul unde a stat 40 de ani, cu cine lasa ea mormantul lu` tata sau cum isi mai face ea prietene de varsta ei? As fi vrut sa ii cumpar ceva mai aproape de noi (nici acum nu e asa departe, 50 km.) dar nu vrea si pace...

About excursie, ma incanta aproape toate locatiile exceptie B.Tusnad, am fost acolo acum 3 ani si anul trecut asa ca e prea mult... e bine sa nu fie pensinui foarte scumpe, cu multe stele stralucitoare la intrare, sa isi poata permite fiecare buzunar de criza de pe forumul nostru de mamici, pe mine nu ma dernajeaza daca stau intr-o camera mai mica, cu baie la comun, ideea e sa fie curat, sa venim cat mai multe, sa ne simtim bine, sa nu stau in camerea decat la nanitza... nu ma sperie pretul ca nu mai plecam in Croatia dar poate pe alte fete da...
Imi place pensiunea Denisa si EDELWEISS...

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Nu esti deloc aberanta caci si eu m-am gandit la aceste solutii

Mergi la inceput

Georgiana dar tu vii la intilnire?

Maramuresul mi se pare un cosmar pentru fetele din Bucuresti; ca distanta ma refer; cel putin pentru ACEASTA intilnire.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Da, pe mine asta ma enerveaza: imi arunca mie responsabilitatea de a scoate din rahat niste clase care au facut cu suplinitori in ultimii doi ani( nici macar nu erau clasele mele). Eu predau romana, deci o materie cu miza mare la bac etc. Prietena mea, care e sefa de catedra in locul meu acum, mi-a facut aceasta propunere de catedra si, mai mult, m-a rugat sa-i dau ei o clasa de-a mea si eu sa iau , in schimb, clasele de care va ziceam...si toate astea sub pretextul ca mi se face un bine!

Mergi la inceput

Am uitat ce-am mai citit inainte sa intru acum dar:

1. Sanatate multa copilasilor accidentati sau bolnaviori.

2. Uali, am sunat ieri la Villaggio Vo sa fac rezervarea pentru ca am hotarit, in sfirsit, perioada, si madamele de acolo -ca vorbisi cu 2!- mi-au spus ca nu sint aerosoli. Asa ca, tre sa ma re-orientez inspre mare. O sa caut tot ceva "villaggi" ca m-a incintat ideea; din pacate, din ce-am vazut pina acum, la Adriatica nu am gasit unul la "inaltimea" celui recomandat de tine

3. Baurati deja cafeaua? Cine mai vrea? Ca tocmai facusi proaspata

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

3. Baurati deja cafeaua? Cine mai vrea? Ca tocmai facusi proaspata

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Io vreau una cu o tuica-n ea, sa-mi calmeze nervicalele si sa-mi aline tristetile!

Mergi la inceput