Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***
Raspunsuri - Pagina 6
Anaan spune:
Oli, vplay-ul ala e super!Azi noapte am tras niste vizionari, incat azi sunt cam , da' multumita!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
inapreda spune:
Da, Oli, uitasem sa-ti multumesc
Ghici la ce m-am uitat azi noapte? La "Neveste disperate"
Da' sa stii ca filmul "Totul despre sex 2" nu l-am gasit.
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Oli, vplay-ul ala e super!Azi noapte am tras niste vizionari, incat azi sunt cam , da' multumita! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Bianca2503 spune:
Pai ce meniu? Asa de vara:
- ardei umpluti
- dovlecei umpluti
- pilaf cu pui
- supa de pui cu taitei
- ciorba de perisoare (pui+vita)
- fasole verde cu carne
- ciorba de vitel
- mancarica de cartofi cu carne
- branza cu rosii
- macaroane cu branza-
- spaghete cu sos de rosii si pui
- MBS
- supa de rosii cu taitei
- ghiveci
- porumb fiert
- spanac
- chestii la cuptor
Eu ti-am recitat din ce mi-am adus aminte ca am mai mancat noi. Nu ma intreba de retete ca nu stiu. Mancare gatita imi face mama. Eu sunt cu gustarile si masele de seara care de obicei se bazeaza pe paste
inapreda spune:
Merci de idei dar si retetele m-ar fi interesat.
Cum faci macaroane cu brinza? Le faci la fel pentru toti 3? Ce fel de paste folosesti? Barilla? Sau ceva din alea de copii? Da' brinza de care e? De vaci sau faci cu mozarella, cascaval etc?
citat din mesajul lui Bianca2503 Pai ce meniu? Asa de vara: - ardei umpluti - dovlecei umpluti - pilaf cu pui - supa de pui cu taitei - ciorba de perisoare (pui+vita) - fasole verde cu carne - ciorba de vitel - mancarica de cartofi cu carne - branza cu rosii - macaroane cu branza- - spaghete cu sos de rosii si pui - MBS - supa de rosii cu taitei - ghiveci - porumb fiert - spanac - chestii la cuptor Eu ti-am recitat din ce mi-am adus aminte ca am mai mancat noi. Nu ma intreba de retete ca nu stiu. Mancare gatita imi face mama. Eu sunt cu gustarile si masele de seara care de obicei se bazeaza pe paste |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Bianca2503 spune:
Paste cu branza:
- fierbi pastele (ce marca vrea muschiul tau si formaq de paste vrei tu) si apoi le scurgi
- intr-un vas de yena amesteci un ou cu o mana e telemea
- amesteci pastele cu amestecul de mai sus
- bagi la cuptor (eu bag la 180 de grade vreo 40 de minute)
Ultima oara cred ca am luat penne si acum am spirale (baneasa parca)
E mancare si de om mare si de mic-depinde de gusturi. Vladimir mananca paste in orice forma, inclusiv goale.
inapreda spune:
multu'
citat din mesajul lui Bianca2503 Paste cu branza: - fierbi pastele (ce marca vrea muschiul tau si formaq de paste vrei tu) si apoi le scurgi - intr-un vas de yena amesteci un ou cu o mana e telemea - amesteci pastele cu amestecul de mai sus - bagi la cuptor (eu bag la 180 de grade vreo 40 de minute) Ultima oara cred ca am luat penne si acum am spirale (baneasa parca) E mancare si de om mare si de mic-depinde de gusturi. Vladimir mananca paste in orice forma, inclusiv goale. |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
uali spune:
citat din mesajul lui inapreda Am uitat ce-am mai citit inainte sa intru acum dar: 1. Sanatate multa copilasilor accidentati sau bolnaviori. 2. Uali, am sunat ieri la Villaggio Vo sa fac rezervarea pentru ca am hotarit, in sfirsit, perioada, si madamele de acolo -ca vorbisi cu 2!- mi-au spus ca nu sint aerosoli. Asa ca, tre sa ma re-orientez inspre mare. O sa caut tot ceva "villaggi" ca m-a incintat ideea; din pacate, din ce-am vazut pina acum, la Adriatica nu am gasit unul la "inaltimea" celui recomandat de tine 3. Baurati deja cafeaua? Cine mai vrea? Ca tocmai facusi proaspata Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
ei...sunt si ele niste biete receptioniste...cum sa nu fie aerosoli la munte???
uite aici:
www.adevarul.ro/societate/sanatate/Aerosolii-alergii-scapa-va_0_92990725.html" target="_blank">http://www.adevarul.ro/societate/sanatate/Aerosolii-alergii-scapa-va_0_92990725.html
...iar la adriatica...ti-am mai zis, statiuni cam muncitoresti, dintre toate Fano mi s-a parut mai rasarita caci orasul are un centru vechi misto ..
Anaan spune:
Si eu m-am uitat tot la "Neveste disperate"...o fi din cauza statutului actual?!
Eu azi am facut asa:
- ficat de pui cu legume
Andrei nu se prea omoara dupa ficat, asa ca-mi bat capul sa i-l prepar cat mai atractiv.Azi am facut asa: intr-o oala am fiert ceapa taiata fin cu putin ulei de masline, frunze de patrunjel din belsug, bucatele de dovlecel, niste fasole verde si o rosie decojita; cand erau aproape gata, am adaugat ficatul; in paralel, am fiert niste cartofi, nu atat pentru ca mai necesita vreo garnitura maglavaisul, cat pentru zmeul cel mare, sa-i fac o salata cu cartofi, castraveti murati, ceapa rosie si maioneza; cand i-am servit odraslei masa, am adaugat o lingura de smantana si a fost bun, mi-a placut si mie.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Timi07 spune:
citat din mesajul lui inapreda Fetele care dati la copii din mincarea voastra, help! Ce si CUM gatiti? -mai fara sare, stiu -fara vegeta si alte "bunaciuni" de genu', stiu -fara porcine si prajeli, stiu. Da'-n rest? Eventual, haideti cu exemple de meniuri pe 2, 3 zile din care s-a infruptat intreg familionul! Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Eu nu gatesc separat pt fete decat f rar, dar ma straduiesc sa mancam un pic mai sanatos. Chiar weekendul asta am gatit separat pt fete si ele au vrut ce mancam noi
Ceapa n-o prajesc o inabus in putin ulei cu apa.
Vegeta, sare si alte cele nu pun in oala ne adaugam noi in fargurie.
Carne de porc le dau dar e slaba, noi mancam carne de por o data la cateva luni deci nu-i o pr.
Nu exagerez cu grasimile, nici macar cu uleiul si intotdeauna folosesc unt in loc de margarina.
Mi se pare esential sa manance toti membrii familiei impreuna, aceeasi mancare si cat mai sanatoasa....de cate ori se poate, fireste.
Novus
Chiar am dat un ochi la linkurile ce le-ai postat si mi s-a facut un dor de toamnele frumoase din Ro de numa. Anul asta dupa asta tanjesc, zilele de toamna insorite... si sa nu-mi zici ca nu mai e vremea ce-a fost...bine?
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
ramona7575 spune:
Fetelor,
Voi unde va tineti copilul in masina, in spate sau in fata ? Eu il tin in fata, altfel urla pana la disperare in spate si nu pot calatori cu el... oare ce amenda imi da daca ma prinde politia?
Inca o prbl.... am constatat ieri cu groaza ca masina mea a comsumat conform computerului de bord 34 l.motorina la 100 de km. . Ce naiba, nici un aotocar nu consuma asa ... computerul de bord imi arata asa dar si acul de la combustibil indica ca mai am putina motorina tinand cont ca am facut max.350 km de la plin (rezervorul are 62 l)... ati patint asa ceva? E posibil sa-mi fi furat cineva motorina din rezervor ? Sunt in ceata totala...acum tre sa fac plinul si sa ma pun pe calcul la suta de km...