Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mai fetelor sunteti dragute rau!!! David doarme si am pus tel pe silentios ca sa nu se trezeasca. Mi-am facut bagajul intre timp, iar adineauri am vazut cate apeluri am de la voi

Multumesc mult Anca si Gaza, dar s-a oferit prietena mea sa vina cu mine si aseara am corupt-o si pe vara-mea Asa ca nu mai merg singura. Dar apreciez fffff mult

Tre sa se trezeasca voinicul meu si ma duc sa ma plimb cu el prin oras, caci daca stau in casa isi ia singur de mancare si de baut, caci stie de unde

Va

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Salutare!Am razbit pitica, azi e sarbatoare, asa ca am o ora libera...Am citit, am tot citit noaptea tarziu si mi-am facut lista cu raspunsuri in gand si acolo au ramas...1.Intalneala: nu putem veni ca pe 2 oct are un var primar de-ai lui B nunta si nu e cu putinta sa chiulim.2.Mutarea: s-a savarsit dar mai avem muuulte de pus la punct. sanatosi sa fim ca le-om da de cap. e bine in casa noua...4.Invatamantul: eu sunt invatatoare...nu am ce povesti...5. Olga draga, tare rau imi pare pt operatie si pt suferinta voastra...cu Dumnezeu inainte, va fi bine!6. Pisigri, aici nu-s cuvinte sa aline...doar suntem langa tine, in ce mod vrei tu7. Copilul meu nu face nimic deosebit... e f energica, mananca mereu si nu se vede ioc. important e sa fie santoasa.Mai am, mai zic...Fiica Ploii

Mergi la inceput

copilul meu mananca de doua zile lapte. aveam mili cu 3,5%grasime. e oare prea gras? voi de care dati?Fiica Ploii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Olga,azi la sase sunt cu gandul la voi!

Fete dragi, tineti-mi si mie pumnii tot la sase, asa, un pic, dupa ce va concentrati gandurile bune spre David, sa reuseasca operatia!

Monnvas...eu zic ca o sa fie mai bine de data asta. O idee: obositi-l bine azi, nu-l lasati sa doarma mult de amiaz.( grija cu Peritolul: mie mi-a zis dr. neurolog- academiciana- ca unor copii le creeaza stare de somnolenta si pe altii ii agita, asa ca vezi sa nu dati din lac in put!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Georgiana dar tu vii la intilnire?

Maramuresul mi se pare un cosmar pentru fetele din Bucuresti; ca distanta ma refer; cel putin pentru ACEASTA intilnire.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Nu am PROPUS efectiv locatia asta! Doar am zis ca cu adevarat nordica.

Cu adevarat cand se va sti unde mergem, e posibil sa vin!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Chatonel, ai grija ca o teama inerenta si pe deplin justificata sa nu se transforme in psihoza, te va afecta grozav si pe tine, si pe Izia, si pe cei din jur. Pe de alta parte, cred ca problema cu albumele si pedofilii ne-a tras tuturor un semnal de alarma, putina precautie nu strica niciodata, insa "procedata" discret si cu moderatie, nu atat pentru a nu leza sensibilitatile celui banuit de intentii condamnabile, cat pentru a nu da copilului pe care vrem sa-l protejam senzatia iesirii din normalitate. Nu stiu cat de coerenta am fost, dar sper ca ai inteles ce vreau sa zic!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Anaan, Fiica Ploii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bai, imi vine sa-mi trag ciocane-n cap. De la 14 incerc s-o adorm pe mirandolina si ea rade si se da peste cap si chicoteste...acum m-am lasat pagubasha, am lasat-o singura-n camera, in patutz!! O aud de aici cum vorbeste cu plushurile...sper sa adoarma intr-un final
Ma pun sa citesc din urma, amu numa am intrat sa ma descarc! Nu-nteleg ce-i cu energia asta pe capul ei...e drept ca a dormit pana aproape de 10 dimineatza

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Olga: Doamne ajuta sa treceti cu bine peste operatie si drum bun la mare!

Anaan: tinem pumnii stransi!

Pisigri: stiu ca e groaznica perioada asta dupa intarcare, numai timpul o sa mai aline putin suferinta, suntem alaturi de tine

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pisigri, te cred ca e trista situatia pentru tine, si eu m-am intristat citind pe blog dar nu te mai framanta, gandeste-te ca in foaaarte scurt timp Pisilinca nu-si va mai aminti nimic, chiar nu va ramane cu nicio trauma. Mai gandeste-te ca planul initial era sa alaptezi 1 an, si ai continuat inca 5 luni, deci chiar ti-ai indeplinit cu brio "misiunea", 17 luni de alaptare nu-s de ici, de colo!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput