Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***
Raspunsuri - Pagina 11
anamariame spune:
Chatonel, am luat-o si eu razna un pic cu pedofilii aia. La fel ca si tine, incepusem sa ma uit dubios la toti barbatii, inclusiv la tatal meu, moment in care am spus stop, e cazul sa ma controlez un pic. Sunt muuult mai atenta cui dau poze, cu cine interactionez, am inceput sa ma documentez mai bine pe subiect, dar am decis ca nu voi lasa subiectul sa imi controleze viata.Apropo de subiectul despre copilul captiv pe care il mentionasem zilele trecute, era acolo o mamica ce nu reusea sa isi controleze gandurile negative legate de baietelul ei. Desi totul era in regula, nu se putea uita la el fara sa o apuce teama ca intr-o zi puiul ei ar putea pati ceva...e groaznic sa ai asemenea temeri, toate le avem, cred, dar multe dintre noi reusim sa le controlam, si am decis ca la fel tb sa procedez si in cazul acesta.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
Salutare mamici!!!
Multumim ca ne sustineti!!!
Am indopat copilul si acum doarme. Pana la 7, cand iese din operatie nu mai mananca nimic
Astazi am avut o mare realizare. L-am dus in pat, l-am lasat acolo si a adormit singur A fost fain
Eu pregatesc bagajele, caci apoi plecam la mare
Olga, mamica lui David iepurasul
carla28 spune:
Olga [/] iti tinem pumnii, sa dea [b] Dzeu sa fie bine.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla28 Olga [/] iti tinem pumnii, sa dea [b] Dzeu sa fie bine. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Monnvas spune:
...de pe meleaguri moldovenesti ( Anaan), ingrozita de drumul de maine. Piticul a facut ca toti dracii in tren, urla si-mi arata usa sa iesim, maine seara o sa fie si mai nasol ca drumul dureaza de pe la 12 noaptea la 8 dimi (deci o sa-l trezim din somn ca sa mergem la gara, iar dimineata cel putin o ora o sa patrulam/urlam). M-am hotarat sa ii dau un pic de Peritol ca sa-l linistesc, e prima data cand ii dau ceva cu efect sedativ, pur si simplu nu-mi vine sa-l las sa se chinuie.
Un mare pt Pisigri... Nu te supara, dar eu eram convinsa ca vei regreta decizia, in primul rand pentru ca stiu cat m-a durut pe mine nu doar intarcarea, ci toata perioada alaptarii incomplete si si acum ma doare cand vad cum tzoshcaie din suzeta, stiind ca acolo trebuia sa fiu eu. Si pentru ca stiam ca tu esti chiar sensibila la nevoile copilului tau.
N-am apucat sa recuperez, transmit doar toata admiratia mea fetelor calatoare... Eu cred ca astept sa se inventeze teleportarea...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN trebuie sa traiasca!
olishka spune:
Monnvas tinem va tinem si noi pumnii sa ajungeti cu bine acasa, fara peripetii. Da nu crezi ca o sa fie mai ok de data asta, tinand cont ca e noapte si o sa doarma? David, cand am mers cu trenul acum o saptamana si ceva, a dormit foarte bine pe tren (de la 10 seara, pana a doua zi la 10). Dar cred ca tu stii cel mai bine cum se comporta. Bafta multa va dorim si multu pt sms
Timi07 spune:
Olga&David ma gandesc la voi si va tin pumnii sa treaca totul cu bine.
Dupa huzureala de luni azi scot sefii untul din mine.
V-am tzucat.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ai inteles foarte bine!!! Pai si ea renuntase la un moment dat... sau se trezea o data... acum parca s-a zapacit... Pisigri Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Si nu poti sa-i dai ceai????? nu vrea???
Eu ai dau ceai cand ma bag eu in pat (suge din bibe chiar daca doarme), si nu se mai trezeste pana la 7 dim
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
anca_nicolae spune:
Simina
un pup pt voi, ca nu te-am mai vazut decat prin poze si arati super super!!!
Olisoara
chiar face bagaje, am sunat-o nimic, am dat sms nimic, poate s-o uita macar pe forum, vezi ca eu as putea veni cu tine la operatie, bb3 e la bona, si daca nu poate veni cristi, si "ma vrei, suna-ma"... sunt fierbinte:))))
gazulicea mare
aveai o tema cateva pagini in urma, dar te-am prins ca nu citesti mereu din urma !!!!!
Pup.
Gigelica
unde esti domne, chiar nu ne mai scrii nimic? Dupa pozele frumoase de la mare pe care mi le-ai aratat, , chiar nu ne mai iubesti deloc?
Si cativ,
hai sa ne scrii si tu despre invatamantul romanesc [ca de micuta sau de mutare nu zici pas], uite, celalate fete din domeniu ne-au tot povestit cu clase bune si clase rele, tu de care o sa ai?
Nikoleta
ai citit ce ti-am scris acu ceva capitole in urma? Ce te-ai mai decis sa faci, incerci o separare pe cale amiabila? Iti tinem pumnii sa ajungi macar la pasul in care sa fi sigura pe decizia ta, oricare va fi ea, sa simti ca e cea mai ok. Apoi, din clipa in care esti hotarata, totul e mai facibil. Pt o femeie si mama asta e cel mai greu, sa ajunga sa fie HOTARATA, pt ca... eu stiu, sunt multe argumente pro si contra...
Si Monvas
ce imi place de ea cum are ea talc [t-i-l-c, nu pudra ], oricand si oriunde...
Ies si eu prin pauza, dar nuuuu, nu mananc prea mult, asa, un iaurtel ceva...:)
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Si nu poti sa-i dai ceai????? nu vrea??? Eu ai dau ceai cand ma bag eu in pat (suge din bibe chiar daca doarme), si nu se mai trezeste pana la 7 dim |
He-he! Ceai nu bea DELOC, nu a baut niciodata, nici cand doarme, nici cand e treaza. Am incercat cu apa, dar vad ca nici de-asta nu vrea noaptea, musai lapte. (bine pana acum vreo 2 luni nici apa nu bause, acum bea, dar nu noaptea ). Eh, ii trece ei... combatem.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute