Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***
Raspunsuri - Pagina 13
simonapro spune:
Ehe, Sophihi nici nu a adormit si al meu trebuie sa se trezeasca si incepe sa ma terorizeze, direct la usa se duce si trage de haine si incepe: bai, bai. De cateva zile dupa-amiaza il las sa se balaceasca in curte ori in piscinuta, ori in albie, partea mai nasoala e ca nu mai pot sa-l iau de acolo, se lasa cu lacrimi de crocodil
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Ilinca_M. spune:
Aoleu, Chatonel, cred ca bietul amic a ramas affiche...Si eu am avut un gust groaznic de amar dupa toata treaba cu pedofilii de aici. Si eu am citit si "copilul captiv" si un topic mai vechi despre abuz si m-am ingrozit de cat de mare e numarul celor a caror inocentza a fost batjocorita intr-un fel sau altul de adulti (prieteni de familie, veri, vecini sau si mai ingrozitor, parinti ). Nici nu vreau sa ma gandesc ce poate fi in sufletul unei asemenea persoane, chiar ajunse mature.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Tufete, stiu ca va par nebuna/exagerata/apucata, dar va rog sa mai cititi opinii pe tema laptelui, doar sa le cititi; daca nu vi se par convingatoare, foarte bine. Dar macar cititi si alte opinii decat cele "clasice" care spun cat de bun si hranitor e lapticul de vacutza...eu cel putin nu mai cred teoria asta.
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Sophiphi continua sa chitzaie in patutz, si e ora 16.
Azi in parc am mai descoperit, din intamplare, o mama alaptatoare. N-am stiut pana acum, desi ne stim de prin martie (adica tipa cica ma stie...din liceu! Desi eram la licee diferite cica aveam prieteni coumni...dar eu chiar nu mi-o amintesc). Fetita ei are 18 luni si e cea mai calma fetitza din parc, n-am mai vazut asa ceva, cred ca am vazut-o de zeci de ori dar niciodata plangand/ strigand/ suparata etc. Nu zic, si Phiphi e super relaxata 80% din timp, dar cateodata are accesele ei de personalitate, "ciordeste" jucarii de la alti copii din mana, se enerveaza daca cei mai mari nu-i dau si ei mingea (de fotbal!!), se enerveaza daca n-o las sa urce invers pe tobogan...
Eu o las sa se descurce singura mai ales cand e vorba de copii de varsta apropiata. Azi de ex. a luat o minge (nu era a ei) si a venit o fetitza (ceva mai mare, dar cu maximum 2-3 luni) sa i-o ia. Maica-sa disperata striga dupa ea:"nuuu...sa nu iei mingea fetitei!" I-am zis:"eee, lasati, ca-si gaseste ea altceva". Fetitza i-a luat cu un gest categoric mingea. Sophiphi s-a uitat dupa ea, a zambit si a cules 2 jucarii de pe jos. Femeia era shocata:"ia uitee, ca n-a plans, ooo, a mea ar fi plaaans". Pai na, eu zic ca trebuie lasati sa reactioneze cum simt. Sophiphi cateodata cedeaza fara probleme, altadata nu sta la discutii, isi recupereaza "prejudiciul", ia o figura dura, de pitbull si nu se lasa nici la copiii mai mari.
Ai vostri ce minuni mai fac la joaca?
1 AN!
Manole forever
chatonel spune:
anamariame, anaan, ilinca, merci de sustinere si vorbe bune.
Sper sa imi treaca spaima asta, de-asta o si pun in cuvinte, sper ca asa voi constientiza ca imaginatia e mai violenta decit realul, in unele privinte.
Acum, ca sa nu ramineti numai cu gustul amar al gindurilor mele rele, sa va spun si o chestie simpatica : fie-mea zice "goanga" am invatat-o cu gidilicii cu goanga si acum spune si ea :) si daca o intreb unde e goanga se gidila singura
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 copilul meu mananca de doua zile lapte. aveam mili cu 3,5%grasime. e oare prea gras? voi de care dati? |
Adela papa Nan 1+, noi nu am trecut inca pe LV... de la 2 ani nu stiu ce sa zic, tinand cont ca vrem sa o dam la gradi, probabil va primi LV. La "gatit" ii folosesc 3.5% grasime, ca nu avem "probleme" cu greutatea.
Felicitari pt mutat. Noi tot amanam din cauza unora neseriosi. Initial a mers bine, dar de vreo 2 saptamani o tot lalaim...
Of! Ma enervez numai cand ma gandesc. Nu va mai povestesc, va anunt cand ne-am mutat.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Doamne, nu mai pot de ras: nemaiauzind-o am mers s-o verific. Asa n-a mai adormit niciodata: in 4 labe, calare pe jucarii, capul pe-o parte, doua degete-n gura...de sub kur ii rasare capul unui urs de plush...e de-a latul patului si cum sta in genunchi labutele-i sunt iesite printre gratii. Husbandul nefiind acasa i-am facut 2 poze cu mobilul (desi a "tzacanit" nici n-a clipit, asa profund doarme:)))
1 AN!
Manole forever
uali spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, stiu ca va par nebuna/exagerata/apucata, dar va rog sa mai cititi opinii pe tema laptelui, doar sa le cititi; daca nu vi se par convingatoare, foarte bine. Dar macar cititi si alte opinii decat cele "clasice" care spun cat de bun si hranitor e lapticul de vacutza...eu cel putin nu mai cred teoria asta. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
...sa stii ca si pe mine ma preocupa teoria asta...mai ales de cand mi-a spus cineva ca bolnavii ( de cancer de ex....adica mama) ar trebui sa elimine complet laptele de vaca, au fost cazuri in care starea lor s-a ameliorat vizibil sau chiar vindecat. ramane totusi iaurtul care pare ca e ok, iar daca mai vrem lactate sa trecem pe capra sau...soia
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Doamne, nu mai pot de ras: nemaiauzind-o am mers s-o verific. Asa n-a mai adormit niciodata: in 4 labe, calare pe jucarii, capul pe-o parte, doua degete-n gura...de sub kur ii rasare capul unui urs de plush...e de-a latul patului si cum sta in genunchi labutele-i sunt iesite printre gratii. Husbandul nefiind acasa i-am facut 2 poze cu mobilul (desi a "tzacanit" nici n-a clipit, asa profund doarme:))) |
Si Adelake adoarme adesea asa, cocotzata pe pitic. Singura diferenta e ca ei in trebe neaparat suzeta, fara... nu se poate.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
andiaroro spune:
Ilinca-te-am prins.... Pe mine nu mai tr sa ma convingi ca eu nu mai mananc lactate de anul trecut din iunie(singura exceptie:m-am porcit acum in ro cu niste brnaza si niste merdenele)....Se poate trai f bine fara lapte, daca iti iei calciu din alte surse si suplimentezi proteinele (nu mai stiu la ce capitol am povestit despre asta)...
Olga-va tin pumnii
Ela-iti sta super cu noua freza