Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***
Raspunsuri - Pagina 10
denisamada spune:
Buna dimineata! Mai are cineva vreun rest de cafea... ca nu m-am dezmeticit cu ce mi-a mai lasat Costin... Ma ucide piticul asta... ziua nu mananca mai nimic si toata noaptea bea la laptic... mai ceva ca un bebe mic... (oricum mult mai mult decat cand era bebe). Exemplificam cu fragmente de text: aseara a papat la 21, apoi la 23:30 (cand ne-am culcat noi i-am mai dat si ei un bibe, preventiv), pe la 12 si ceva a contra-atacat (eu nici macar nu m-am putut trezi, noroc ca s-a trezit ta'su), apoi din nou pe la 3, apoi pe la 5:30... iar la 7 trezirea definitiva si irevocabila... Mai e vreun bebe care sa se trezeasca in halul asta? Si nu e asa cald in dormitor, ca vuieste AC...
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Si, pana la urma, va bambusiti sau ati ales altceva? |
Bambus a ramas. Ne-am documentat, toata shmakeria cica e in tratamentul aplicat lemnului, asta cica e tare... acum... om vedea... sper asa sa fie. De frumos, e frumos precis.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
uali spune:
buna dimineata tuturor!
Denisa, iti ofer o gurita de cafea de la dozator...asta beau eu acum ca n-am mai avut timp sa-mi prepar
Iti doresc mutare usoara si parchetare cu succes! Simt in tonul tau nerabdarea si incantarea...ce frumos...sa stii ca, putin cate putin, incepe sa ma cuprinda si pe mine un fior de mutare...deocamdata slab, ca n-avem banii necesari sa mobilam acum, dar se pare ca intr-o luna-doua am putea sa achizitionam cate ceva pt casa noua. mai intai electrocasnicele ca fara ele nu se poate (cuptor, plita, frigi), apoi abia mobila.
ne-am cam hotarat sa ne mutam totusi...in ciuda minusurilor legate de distanta, acces bona etc, tenteaza mult casa noua, curtea, linistea, aerul incomparabil mai bun decat in centru.
oricum, fiorul e slab ca nu am un deadline la mutare...dar el exista...in consecinta de vreo 3 zile batem magazinele de mobila, bricolaj, amenajari interioare...mai ales ca au aer conditionat si noi acasa n-avem
Novus, draga mea, eu as veni la intalneala, ca noi suntem ducaci de fel, dar de cand am revenit la birou am un program cam haotic, in sensul ca nu stiu azi daca maine pot pleca, mai ales ca se pare ca voi lucra si unele sambete...
daca se intampla sa am liber weekendul 1-3 oct, venim noi cumva si ne cazam in apropierea voastra, nu-i bai
simina_kin spune:
Neata fetele!
Nu dati cu rosii ca n-am mai fost pe la voi , da n-am avut internet
N-am citit de nici nu mai stiu unde, am citit doar ultima pagina
Denisa am inteles eu gresit, sau toate acele mese sunt cu lapte?????..formula?????
Intreb ca sunt nedumerita, fimea nu mai bea lapte in timpul noptii de la 4 luni
Avem cateva poze noi
Si inca o intrebareCUM SE PUNE UN FILMULET PE PICASA????????....Gigelica stieeee!!!!!!!!, ca la mine cand dau "incarcare" apare doar optiunea "adaugati fotografii"
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
pisigri spune:
Si fiica-mea are multe treziri noaptea, la unele cere "papa"= lapte, la altele "papo"= apa...ma conformez. Cred ca ii este foarte cald si sete, nici noi nu avem AC.
Denisa, spor la parchetit:)
Oli, Anaan...multumesc. Ma invinovatesc pentru ca am chinuit copilul, fara a avea un motiv intemeiat. Noi am plecat simbata de acasa, si pina marti seara cind am ajuns, a plins aproape continuu. Cind m-a vazut iar a izbucnit in plins (era afara, unde era ceva mai calma) si se tinea de gitul maica-mii si nu vroia deloc sa vina la mine. Apoi citeva zile nu vroia sa adoarma ca sa nu plecam iar; era rupta, atipea, si cind simtea ca a adormit tresarea plingind si strigindu-ma, desi de cele mai multe ori era la mine in brate inca. Si acum, cind ii este somn, enumera averile ei: mami, tati (sau taticu), pica (cu i de la..inot, inseamna mingea) si..tzitzi. Desi nu m-a tras de haine de cind m-am intors, cind ii e mai greu, mai bodogane si de tzitzi...
In rest...adormitul inca e un chin pentru amindoua, noaptea tot mi se trezeste si o face plingind si "pierd timp" linistind-o (inainte numai ma intorceam sa ajunga la sin si isi vedea ea de treaba), ne "indopam" cu nurofen si geluri de gingii dupa ce atita timp nu am avut nici in casa asa ceva...singurul lucru bun ar fi ca maninca bine si cere non-stop. Dupa cum am scris si pe blog, e cea mai mare greseala pe care am facut-o ca mama. Si nu ma costa nimic sa mai amin...Acum mi-e asa o groaza si cu lasatul la gradi...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
chatonel spune:
Neata fetele!
Oli, tinem pumnii ca sa iasa foarte bine operatia si sa va fie drumul usor pina la mare
Pisigri, imi pare rau ca s-a intimplat asa si intarcatul a fost traumatizant pentru voi. Probabil ca nu erati pregatite nici tu, nici ea. Aici toate nanny nu te lasa sa pleci "pe furis", ci spunind copilului ca pleci si lundu-ti la revedere, tocmai ca sa nu se sperie ca dispari si nu revii.
Nu stiu cum e dupa pastile, ca io nu am luat decit nu stiu ce tinctura naturala, dar am avut picaturi de lapte inca vreo luna dupa ce am intarcat. Poate poti "reactiva" sinii?
Fetelor, dupa discutiile cu pedofilii si pozele-alea la care erau "abonati" toti nebunii, in subconstientul meu s-a sapat o groapa si acum sint cam nebuna, ma uit la toti prietenii cu ochi de inchizitor, gen "care din voi ar putea sa ii faca rau copilului meu"... e ceva nasol, am si gafat cu unul dintre prieteni, intrebindu-l daca "i se scoala putza cind o tine pe fata in brate". Saracul, a zis ca in viata lui nu se mai apropie de copil. As vrea sa reusesc sa ies din spaima asta, dar e ca o spirala care ma trage la fund :(
Am analizat copilaria mea, mi-am amintit de doua persoane mature care "m-au atins", intre 8 si 10 ani cred ca aveam... ma intreb daca e ceva "normal" in familie, daca se intimpla peste tot, mi-e GROAZA, statistici nu exista, 90% dintre violuri si atngeri incestuase ori "prietenesti" nu se dau in vileag, e "rusine".
Acest prieten de care vb mai sus, mi-a dat dreptate, pe de alta parte, el insusi cunoscind doua cazuri de incest nepedepsite in justitie , e vb de prietene ale lui, una dintre ele o cunosc si eu.
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Ramona, toate pensiunile din oferta au baie proprie pt ca e o conditie necesara, iar preturile sunt de bun simt ! Du masina la un service si copilul muta-l in spate ! |
Sunt sigura ca afirmatia Ramonei cu baia comuna nu trebuia luata ad literam, voia sa spuna ca nu e nevoie de super-conditii, cred.
citat din mesajul lui novus Ia ghiciti , ce mai planific eu in perioada asta ? revelionul bineinteles Vreau sa mergem la munte pe aici prin zona ( Olishka va duc acolo sa vedeti cand veniti la Deva ) Am agsit ceva variante de locatii, astept sa fabrice proprietarii preturile |
Sa o luam ca pe o invitatie?
citat din mesajul lui simina_kin Denisa am inteles eu gresit, sau toate acele mese sunt cu lapte?????..formula????? Intreb ca sunt nedumerita, fimea nu mai bea lapte in timpul noptii de la 4 luni |
Ai inteles foarte bine!!!
Pai si ea renuntase la un moment dat... sau se trezea o data... acum parca s-a zapacit...
Pisigri
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
ramona7575 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Sunt sigura ca afirmatia Ramonei cu baia comuna nu trebuia luata ad literam, voia sa spuna ca nu e nevoie de super-conditii, cred. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Cred ca nu am fost bine inteleasca... am crezut ca aceste pensiuni au si camere fara bai, un confort mai redus si pentru fetele care stau mai prost cu banii.
Eu cand am calatorit prin tara (mai rar, recunosc ) am dormit la vile ce aveau diferite tipuri de camere (cu bai / fara, camere mici, mari etc.) sau la hoteluri... asa cam crezut ca e aici... voi stiti mai bine ca v-ati preumblat prin romanica, eu mai mult prin caraibe si acolo cu "barca"
anamariame spune:
Pisigri, imi pare atat de rau de durerea ta interioara....ti-am citit blogul acum si mi-au dat lacrimile. Te inteleg foarte bine, pentru ca am trecut prin acelasi lucru doar ca in sens invers. In ciuda eforturilor mele, nu am reusit sa o alaptez pe Eva, si de aici depresia mea de toata frumusetea si sensibilitatea fata de subiect chiar si azi, la 15 luni de la nastere. Mi se rupe sufletul cand imi amintesc cum o tineam pe Eva la san, si cum lua sanul in gurita, plina de speranta, apoi incepea sa planga puternic, pentru ca nu curgea nimic Ma doare inima si cand ma gandesc la pisilinca, cum a suferit ea fara mami, dar urmarind discutiile pe aceasta tema, chiar de aici de la odiseea noastra, nu poti sa te acuzi prea tare. Toti bebelusii care au fost intarcati au suportat totul mai mult decat ok, nu am auzit de niciunul care sa sufere atat de tare dupa tzitzi, dimpotriva.Din pacate e o durere pe care tu o sa o porti in suflet mereu, dar tine de tine sa nu ii permiti sa se reflecte in comportamentul tau asupra pisilincai, poti compensa altfel lipsa sanului, iar metode de a va arata afectiunea sunt nenumarate. Acum cand recitesc ce am scris, parca am pus totul in cuvinte astfel incat sa te faca sa te simti si mai vinovata, desi intentia mea e tocmai cea opusa. Dar sper ca intelegi exact ce am vrut sa iti scriu, si anume ca iti inteleg durerea, am trecut si trec inca prin ea si eu, dar depinde in totalitate de noi sa nu ii permitem sa se reflecte asupra relatiei dintre noi si copil. Pentru ca eu i-am permis o vreme...in plina depresie fiind, si asta regret si mai tare decat faptul ca am esuat in a o alapta.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
ramona7575 spune:
Of, of, cum sa pun copilul in spate, urla pana vomita sau face febra .Il tin in fata de la 5 luni , e drept ca nu m-a oprit nici un politist... nu stiu ce sa fac , sunt tare derutata... mai avem o luna si vine tati acasa, atunci o sa fac mutarea in spate si o sa stau langa el.
Sunt si eu obosita, m-a terorizat un purice azi-noapte pana la 2 dimi cand s-o fi umplut burtoaca de sannge si cred ca iese diseara iar ca nu l-am gasit desi am rascolit totul in dormitor .Stefan parca a innebunit, trage de toate si imi vine sa-i dau vre-o doua, nu stiu ce are azi...
ramona7575 spune:
Pisigri, un mare sa treaca supararea, fiecare din noi a trecut prin momente grele de genul alaptat / intarcat ... mai tineti minte cand va povesteam ca imi puneam piureuri de fructe / legume pe sani sa manance rusu` meu ??? Intr-un final nu l-am mai chinuit cu cele 30-40 ml.lapte de la tzitzi si l-am intarcat in decembrie, am avut o stare cumplita cateva zile, imi era dor sa-l simt la piept dar m-am consolat ca a vrut si atat.