Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***237***
Raspunsuri - Pagina 9
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Parchetul e materia prima? |
Ihi. Asta ne-a mai ramas de facut inainte de a ne muta. Or sa mai fie pe urma kestii de facut, dar se pot face si cu noi acolo.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Nici pe mine nu ma deranjeaza salina, daca e vreun bai nu ne-om introduce. Cred ca mie chiar mi-ar face bine, ca trag cateva raceli zdravene pe an si-am inteles ca ajuta la chestii de genul asta (of, batranetile!)
Am fost cu onor fiu-meu in parc si mi-a expus cu generozitate tot inventarul sau lingvistic. Bineinteles in gura mare, spre hazul general!Ieri l-am cantarit, are 11.200. De masurat, l-a masurat dr ortoped la Cluj, are cam 87 cm.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Ihi. Asta ne-a mai ramas de facut inainte de a ne muta. Or sa mai fie pe urma kestii de facut, dar se pot face si cu noi acolo. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Si, pana la urma, va bambusiti sau ati ales altceva?
novus spune:
Anaan, Ilinca, imi pare rau ca va-nerveaza astia la scoala , da va descurcati voi ca sunteti fete destepte !
Ilinca, nu iegzista sa nu reusesti in demersul ala din sept, o sa sarbatorim victoria in grup
Ramona, toate pensiunile din oferta au baie proprie pt ca e o conditie necesara, iar preturile sunt de bun simt ! Du masina la un service si copilul muta-l in spate !
InaPreda, la noi meniul de pranz pt Alexandra e cam asa :
- pilaf de orez cu carne de pui, morcovi, ardei, mazare
- spanac cu ou fiert si smantana
- carne de vita cu fasole verde
- piure de legume cu carne de pui
- piure de cartofi cu pui la cuptor
- budinca de conopida cu branza si ou
Dimineata mananca papanasi fierti , paine cu unt sau cu branza sau omleta in wkd
Seara avem gris cu lapte, mbs, macaroane cu branza si nelipsitul iaurt
Deocamdata mancarea ei e separata de a noastra la pranz cel putin
Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
No, vedeti spiritul german?! Novus, din trei replici, a rezolvat toate dilemele care ne macinau azi!
Anaan spune:
Dragi tufete, ma duc la (mai precis, ca sa fiu sincera, ma pun langa Gulie si mai bifez un episod din "Neveste disperate"). Denisamada, ramai datoare cu un raspuns: bambus sau nonbambus?
novus spune:
Olishka, multam si tie pt Vplay , ma delectez in wkd cu neste seriale, acum am studiat oferta si abia astept !!
Ia ghiciti , ce mai planific eu in perioada asta ? revelionul bineinteles
Vreau sa mergem la munte pe aici prin zona ( Olishka va duc acolo sa vedeti cand veniti la Deva )
Am agsit ceva variante de locatii, astept sa fabrice proprietarii preturile
Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Acu sa dau si eu Buna Seara, dar in acelas timp si Noapte buna, ca ma retrag la un serial de pe site-ul recomandat de Oli, ma tenteaza ceva mai vechi ca pe cele noi le-am vazut cam toate. Unul interesant asa in loc de roman de dragoste e Nord si Sud (nu cel arhicunoscut, cu razboiul de independenta american) e defapt un film in 4 episoade dar mie mi-a placut ff mult, asta asa ca o sugesti pt fetele care simt lipsa romanelor pe care le citeati in tinerete sau atunci cand aveati timp.
Pup
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor