Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

felicitari sunshine..sa va traiasca bebelina sa fie sanatoasa si fericita lasa ca tati va fi tare mandru

Simo 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mai avem o fetita

sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Felicitari Sunshine,sa fiti sanatoase amandoua.

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Ce spor aveti la scris, abia mai reusesc sa tin pasul cu voi. Ieri am fost la control, mi-a scos firele de la operatie si l-am vazut si pe bebe
Eco mi-a fost facuta de doctor si l-am pacalit sa-si dea cu parerea ce ar putea fi (pe aici de obicei ecografiile sunt facute de un fel de asistenti, care refuza sa-si dea cu parerea pana la 20 de sapt)
Asa ca va rog sa ma treceti si pe mine cu un carucior roz, cel putin pana in septembrie cand se va confirma...sau infirma

Sunshine, felicitari si tie pentru caruciorul roz
si al meu cred ca spera la ceva mai multe extremitati dar asta e (eu speram la roz, deja imi imaginez hainute frumoase de fetite )

Pfft, am avut 2 zile foarte aglomerate, cred ca fug la nani, somn usor tuturor!

Diana, 16 +
Pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Fetele felicitari pt carucioare si sa ramana ce culoare va doriti. Sa aveti bebei sanatosi si nateri usoare si la termen.
Eu fug la somn ca maine iar la munca. Va pupaesc si sa spun somn usor.
AM o stare f naspa asa m-a luat dintr-o data o tristete.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Laura..pe tine ce te-a apucat la ora asta ?
lasa tristetea

Simo 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

Merci mult Alexa, m-ai mai linistit.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andri31

haide mah.... ajutati-ma si pe mine care stiti

de la transpiratiile si caldurile de vineri si sambata.. mi-a iesit o iritatie pe piept , intre sani si la buric.... parca ma inteapa si ma mananca usor... am facut eu dusuri.. dar de la un dus la altul am patit beleaua

am programare la homeopata abia peste 3 sapt

help

mami 13+

lumina si putere

Am mai spus 1-2 capitole mai in urma...nu mai stiu cine intreba tot de mancarimi. Dermatologul mi-a spus ca cel mai bine e sa ma spal cu apa simpla fara sapun sau sa folosesc sapun de bebei si sa dau cu apa termala pe piele, sa las sa se usuce asa...de cat mai multe ori apoi sa folosesc atunci cand apar mancarimile Pruriced Creme de la Uriage. Mie nu mi-au aparut bubite, insa cand ma apuca scarpinatul imi fac rana daca nu dau cu ceva...in diverse parti ale corpului...Mi-a spus ca e o sensibilitate in sarcina...
In rest incerc sa stau la racoare...

Mergi la inceput

Felicitari pt carucioare.

Am pus si eu cateva foto pe picasa...
Daca vreti va arat si burtica din sarcina trecuta sa vedeti cum arata cu cateva ore inaintea nasterii...

Mergi la inceput

Am facut si eu tstul...avum a iesit baietel, insa Matei trebuia sa fie fetita...

Mergi la inceput