Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

multumesc fetele

si asa voiam sa ma culc devreme ca-s trezita de la 4 dim

fac o baita ..si maine pun si taratele

am o crema mentolata in casa.... deja parca ma mananca toata pielea

mami 13+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

seara fetele. Si pe noi ne-a dat mama doar cu ulei bebe si n-am avut probleme cu pielea.
Andri si pe langa spalat, NU folosi cosmetice.Nici sapun. Taica-meu facea asa de la caldura si isi facea baie cu fan. Da, fan, pus in sac si agatat in apa din cada. Bun tare.
AA, IRINUKA vreau sa te-ntreb cum ai facut decorul ala in camera lui bb? Cu sablon, sau sunt aplicate sau ...ce? E ffff fain, vreau si eu.
Eu am facut azi salata orientala(fara oua fierte,doar masline) si cu peste fript. plus ciorbita de fasole verde.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am revenit in peisaj.
Ana, Simo ce smechere ati fost voi azi...
As vrea sa ma vad si eu cu voi fetelor dar daca timpul asta nu-mi permite.
Eu de vineri intru iar in concediu si plec la mine aksa(pe la iasi).

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Pai si cat stai Laura?

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Plec vineri si cred ca ma intorc marti sau miercuri. Oricum concediu am pana pe 20.
Voiam si la mare, dar cred ca zic pas ca nu prea mai avem bani.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Vezi ce de WE viitor se ieftinesc cazarile la mare

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

ok, toate in concediu. Pup fetelor, am fugit sa-mi fac gustarica. noapte buna.

18+

Mergi la inceput

Somn usor Foxy.
Am sa ma interesez Ana.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ca tot suntem la retete culinare, si ca mi-ati facut si voi pofta, sambata am pus in aplicare o iahnie de faole, cu mamaliguta si castraveciori murati. Avand-o 2 zile la rand in meniu, era cat pe ce sa ma faa racheta, insa pe de alta parte, mi-a prins bine, mai ales ca in ultimul timp aveam ceva probleme cu concentrarea la baita.
Ieri au urmat niste paste cu carne tocata si legume (brocoli, mazare si fasole verde), bun dar nu excelent.
Azi m-am tot invartit in jurul cozii, fara inspiratie, iar in final, am gasit niste galuste de cartofi umplute cu carne la un magazin polonez. Le-am fiert 3 minute si le-am trantit un sos alb, deci bunicele.
De ardei copti nu ma apuc, insa poftele sunt mari. Am gasit la borcanel de 400, gata facuti si nu-s rai deloc.[:)
Maine nu stiu ce sa mai gatesc, dar ma bate si pe mine gandul la niste snitele de pui cu piure si salata de varza cu marar verde.
Aaa si azi am mancat o punguta de pufuleti. Polonezii sa traiasca cu magazinele lor. Din pacate, in Antwerp, unde stau eu, nu e nici un magazin romanesc.

As vrea si eu PAROLA de la contul comun. Cine mi-o trimite si mie? Eu inca nu am fotografii recente cu burtica, insa cat de curand o sa-l rog pe sot sa-mi faca.
Eu aveam un pic de burtica si inainte de a ramane insarcinata si excedent de greutate de la tratamentele hormonale, eu fiind si micuta de statura. La un moment dat, sotia sefului meu m-a intrebat daca-s insarcinata. Iar la raspunsul meu negativ mi-a replicat ca asta inseamna ca mananc f bine , nesim... Nu am stat sa-i dau explicatii, dar m-a cam enervat faza.

Pentru alergii de piele nu am remedii insa un dermatolog la plata, ar fi rapid si eficient.

Burtici, felicitari pentru carucioarele colorate . Si eu abia astept sa aflu, insa mai am de asteptat pana pe 9 septembrie.

Ror + 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

puteti adauga si la mine un carucior roz ca o sa avem fetita, iar tati o sa trebuiasca sa isi revina din soc ca el inca mai spera sa ii creasca ceva extremitati

16+

Mergi la inceput