Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 20
bebelu86 spune:
capitolul 47
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
19+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
aditzaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM [quote]citat din mesajul lui aditzaC hello .. ![]() ![]() .....remember me ???ce fac burticile ? fetelor eu am fost tare ocupata si nu am avut timp mai de nimik , nici nu mi-a ars sa mai am timp de ceva . La munka aglomeratie , agitatie si munka , cum eu mi-am redus pr la 6 ore va dati seama ca tb sa trag mai mult ca sa termin tb , acasa sunt in santier de o luna....... ![]() ![]() simt ca numai terminam odata si mai avem o groaza de facut , asta e cand te apuci zici ca faci numai asta si apoi in timp mai apare cate ceva . partea nasoala este ca de la praful de acasa si de la caldura asta care nu ne mai slabeste deloc am facut o alergie sau ce o fi aia si m-am umplut pe piele numai de spuzeala , bubite rosii care ma mancau rau , apoi s-a extins la subrat si de cateva zile pe fata .....simt ca inebunesc , ma mananca de numai pot .......parca am raie , ma trezesc din somn in ce hal ma mananca . Nu as mai iesii din casa din cauza celor de pe fata ....ma si ustura in acelasi timp e naspa rauuuuuu![]() ![]() ![]() ![]() . Am schimbat vitaminele , luam elevit si se pare ca raul era de la ele acum iau centrum materna si ma simt mult mai bine . S-a confirmat ca bubulina mea este baietel ....deci o sa fie bataie mare la odisee pe fete. sper ca intru mai des . va pupicesc pe toate D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu ![]() aditza 13+ |
Si eu am ceva probleme cu mancarimile doar ca nu asa rau. Mie mi-a recomandat dermatologul (dupa ce a exclus orice infectiesau alte minuni) dusuri fara sapun, sau cu sapun de bebelusi, apa termala data si lasata pielea sa se usuce cat mai des si crema Uriage Pruriced.
Sanatate!
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
17+ 
alexa
eu cica sunt alergica am fost si azi la dermatolog , si u folosesc gama sebamed , crema sapun , crema fata , sapunul si crenma corp se pot apilca si la copii ........nu orice sapun de bebe e bun de ex jonshon baby nu e bun , e apa de ploaie , tb sa aibe ph 5,5 si sa nu contina parabeni si parfum . vad ca de ieri au aparut prima data pe mana , azi pe picioare si ma mananca de mor .......cum ziceam am fost la dermato a zis ca sunt alergica la mai multe pana si la alimentatie , asadar voi incerca sa elimin tot ce se poate sa fiu ok , mi-a dat si trat , va tb sa iau 10 zile aerius este antialergic , am sunat ginecologul si a zis sa il iau.revin ...mai citesc din urma
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

aditza
13+