Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!(441)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel, sper sa treaca repede febra asta! Sa fie oare viroza? Uf!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Gudinde, si
Nu mai fi necajita legat de anularea blogului... unele chestii trebuie luate ca atare... Ti se face paru' cret de atata logica, dar asta e!

Si eu am insistat la urechile sotzului sa fie plasat pe site-ul cotidianului la care scrie un link catre blogul incriminat si care urmeaza sa fie sters... am obtinut vineri dupa-amiaza aceasta trimitere... maine dimineata o sa rog sa fie scos acel link... si GATA! Nu vad ce altceva, alt reper ar fi valabil si cre-di-bil!

In rest, drum bun Micului la Hanovra si SA FIE BINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cory, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mda... ce as mai putea sa spun... Gudinde a pus punctul pe i.
Mergem mai departe, vorba aia "asta avem, cu asta defilam..."

Pacat de foarte multe lucruri. Impresia mea este ca aceasta lipsa de logica si gandire sanatoasa nu poate sa duca la nimic bun (si nu ma refer la noi, sa se inteleaga bine!). In fine, sper sa ma insel, si pana la urma sa fie totul bine.

Un lucru vreau sa mai spun, fara sa acuz pe nimeni: Simona nu este nevoita sa asculte TOATE sfaturile. Face asta pentru ca este alegerea ei. Stiu ca biata de ea este intr-o situatie imposibila, dar intotdeauna ai o alegere... Asta este parerea mea.

Acestea fiind spuse, o imbratisez tare, tare, ii urez toata sanatatea din lume lui Siluan, si sper sa fie totul asa cum trebuie - copilul sa traiasca si sa fie sanatos.

Inainte sa ma duc la nani, mai vreau sa spun (inca o data, daca mai era cazul ) ca randunicile rocks!

Va pe toate!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

dragele mele dragi, Mimo si Vali
sunteti minunate asa cum sunteti!!! ma simt "imbogatita" ca va cunosc, pe amandoua!!!
va doresc o viata implinita, cu multa sanatate, cu acelasi usor si duiosie cum va cunoastem, alaturi de frumoasele voastre familii!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

kya, ma bucur ca sunteti in familia intregita, cred ca afost tare emotionanta intalnirea! mi-au dat lacrimile cand am citit!

naty, o diplomata desavarsita!!! jos palaria! te cu mare drag!!!

va pe toate, gasim noi calea pt mai departe, suntem alaturi de simo si de siluan, si va fi bine!!!

iaca eram datoare cu poze, nu ne-ati vazut de mult. acum e tuns
http://community.webshots.com/album/578354768sZnLgi

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Aaa, mai vreau sa-mi laud puiul de cioara - a facut SI kk la olita!! Gata, de-acum am copil mare!

Si pe langa faptul ca pana acum imi zicea mie mamico, in seara asta l-a cadorisit si pe taica-su cu un taticu'. L-a topit, efectiv...

Acum ma duc la nani (tineti-mi pumnii sa nu iau foc la noapte! - am un tablou cu sigurante care a facut scurt, s-a topit, si daca nu le inchid ard mocnit ... Pana maine dimineata cand vine electricianul, stau fara lumina, doar cu prize, si alea doar in jumatate de casa)

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

gudinde ai pus punctul pe I

mai mult nu are rost sa spun, nu vreau sa ranesc si sa judec pe nimeni.

naty, ai dreptate: nu e deloc usor sa faci bine! e mai greu decat sa faci rau sau sa fi indiferent. asa ca te admir enorm pentru ceea ce faci

multa sanatate Micului, ma bucur ca e acceptat la Hannovra! multa putere lui Simo si minte limpede.

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.blogspot.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+20 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

kya, ma bucur ca sunteti in familia intregita, cred ca afost tare emotionanta intalnirea! mi-au dat lacrimile cand am citit!

Vreau sa-ti zic ca aveam fluturasi in stomac cand m-am dus sa-l iau de la aeroport. Chiar daca suntem impreuna de 10 ani si peste 2 saptamani implinim 6 ani de casatorie, de fiecare data cand vine acasa, ma simt ca la prima intalnire Cu facut curatenie in casa, gatit mancarurile care stiu ca-i plac, mers la coafor, etc... tot tacamul!

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

iaca eram datoare cu poze, nu ne-ati vazut de mult. acum e tuns
http://community.webshots.com/album/578354768sZnLgi

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

da' ce roscovan in orajori ai tu acoloe dulce rauu si-mi era un dor de el

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mergi la inceput