Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!(441)
Raspunsuri - Pagina 4
daciana.t spune:
kya ai grija cu tabloul ala...
gata, ultimele pregatiri, plecam la mare

abia astept!
ne vedem luni-marti 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.blogspot.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+20 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
luny spune:
ziceam Zozelei mai devreme ca poate ne-o cinsti Mimo si Vali cu un vinutz, eu poate pun niste poze, dar vad ca nu-i nicio sfaraiala
.. maine..
mi se inchid ochii![]()
Mateiul a venit, mai frumos, mai destept, mai vorbicios, ca nu tace o secundica, cu kk la wc si olita pe ziua de azi
, doar ca acum, inainte d eculcare, mi-a facut un show de zile mari, falacu'..
atata a plans dupa ta'su de ti se rupea inima.. i-am tot explicat ca e la serviciu si maine dimi vin e repede la el..degeaba.. acelasi lucru l-a facut ieri la ai mei, cand plangea dupa noi, de ne-a dat peste cap complet
.. era cat p-aci sa venim acasa ieri la prima ora, insa era mai rau, amandoi la job azi... offf.. gata cu plecarile, ca nu mi-a placut supararea lui...
de la mare: canicula, apa infecta, salinitate f scazuta, calda ca o ciorba de nu te racoreai deloc,nu am vazut marea asa in viata mea!
ne-am simtit insa minunat
si ne-am ocupat numai de noi, beach party-urile au fost la inaltime, insa am ajuns la concluzia ca Mamaia devine de un prost gust fantastic, incepand cu oamenii si terminand cu preturile, si acolo mai merg doar cu ocazii de genul asta, concerte sau ceva, altfel, sa nu aud!
incearca unii p-acolo sa faca 'atmosfera' ca p-afara, insa nu prea le iese... greut, neica, mai avem ani lumina pana la civilizatie...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp iaca eram datoare cu poze, nu ne-ati vazut de mult http://community.webshots.com/album/578354768sZnLgi |
E splendid!

natynic spune:
Kya, felicitari pt kk la olita!
La noi pipi deja merge struna, azi niciun accident, dar kk ramane sistematic in chiloti
-si nici macar nu o deranjeaza...Cum ai convins-o??
Mai, Ariel nu mai da niciun semn, offf! Sa-i tinem pumnii pt o noapte usoara!
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
Vreau sa-ti zic ca aveam fluturasi in stomac cand m-am dus sa-l iau de la aeroport. Chiar daca suntem impreuna de 10 ani si peste 2 saptamani implinim 6 ani de casatorie, de fiecare data cand vine acasa, ma simt ca la prima intalnire Cu facut curatenie in casa, gatit mancarurile care stiu ca-i plac, mers la coafor, etc... tot tacamul! ![]() Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
BAAA-VOOO!!

Iubirea mea,
mihatp spune:
ramo
, naty
... stiti voi...cioara mandra de puiu ei![]()
claudia sa va fie de bine vacata!
vad ca la luny
i-a fost de bine![]()
eu tare va invidiez ca sunteti atat de aproape de mare... mie nu-mi vine sa merg
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luny spune:
v-am vazut, Miha
, ce roscovan e Luca, dragul de el
Iubirea mea,
Kya spune:
Moama Miha, ce frumusete de baiat ai tu acolo! Superbe pozele!!!! 
Eu cica ma duc la culcare...
dar nu am nici o beuturica de la Duamna Mimo... Ntz, ntz - rusinica! Maine sa vii cu o lada! ![]()
Luny astept pozele si de la tine, sa stii! Ma bucur ca v-ati distrat asa cum ati vrut.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daciana.t kya ai grija cu tabloul ala... ![]() ![]() abia astept!ne vedem luni-marti ![]() _ Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.blogspot.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus Claudia +20 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica |

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
cory3maz spune:
Naty,
ti-am dat feed-back!
Kya, te pup suroreshte! Deci ai Randunoiul in cuib! Bravo pentru copilu'-mare care executa regulamentar kk la olitza... felicitari si pentru duiosul << taticu'>>.
Randunika-Topita-de-Fericire! Cred ca prizele tale e conectate la voltajul maxim al fericirii... de aia s-au topitara sigurantzele! ![]()
Mesaj pentru Giani-Butucica: Draga me Jiani, mi-a fost dor de tini si di Andreiul-tau! Ti pup cu mari drag si poati ni videm cu tat cu copchii cand agiungi la Ieshi... vara asta cat o mai ramas din ea sau toamna asta!

Chiar daca suntem impreuna de 10 ani si peste 2 saptamani implinim 6 ani de casatorie, de fiecare data cand vine acasa, ma simt ca la prima intalnire
Cu facut curatenie in casa, gatit mancarurile care stiu ca-i plac, mers la coafor, etc... tot tacamul!