Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

lorex te-ai suparat ca te-am strigat???
mno asa ca nu te mai strig..............

nu, dar stii e ciudat.............ca nu prea obisnuiau sa treaca zile, fara macar sa apara un mesaj de la voi toate.................si acum e cam nasol asa, ca nu am ce citi, nu am ce scrie, acum ca vreau sa imi omor si eu timpul, sa treaca mai repde sa nu imi rog unghiile, de tot...............................

lasa ca vor veni ele si vremuri mai bune, vine toamna, apoi terminam incet incet cu dintisorii..............si asa mai departe.............

eu astept cu nerabdare sa ma sune sotul, dar nu prea vad sanse sa il lase......inca doctorita consulta, nici urma de ea.........dupa ce termina o sa mearga sa il vada..apoi mai tre sa ii faca film........so..........................nu stiu ce a fi
dar am niste emotii, de nu mai pot, de 2 ori am fost deja la baie.............

lillo mersi de cafea, dar nu mai beau nimic, ca daca o beau si p-aia.................ooof offff

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

lorex...vazut video.....................
harnica bobitza.......

totusi as vrea sa iti dau un sfat daca il primesti................

incearca sa ii dai mai rar ......stii?
sa tii lingurita asa la gura ei, sa vezi ..ca ar trebui sa deschida gura......las-o sa savureze gustul..sa moflaie pe acolo ce are in gura, cand vezi ca nu mai are nik........bagi loingura.......o pui in fata ei.......si stai sa vezi deschide sau nu, daca deschide tu vii pac pac..........si i-o bagi cat mai in guira spre fund, ca sa nu mai dea afara, stii???????????????????

acum...na eu zic, asta am vazut si eu asa as face........am invatat si eu deja de 2 luni diversificate..............

sper sa deschida gurtia si bobitza si sa ii placa mult mult de tot!!!!

va pupppppppppp

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

regret, dar s-ar putea sa va fi indus in eroare...............au disparut cele doua punctulete albe.............si doar am pus degetu....e-adevarat, nu simteam nimic mai tare decat gingia, dar nu s-au dus dupa degetu meu......si acum, cand sa ma uit din nou, nu mai sunt acolo....gingia pare mai umflata...oare de asta? s-a umflat si a acoperit mugurasii?....in fine....va tin la curent

pete....cred ca ies cu foarfecu.....prima hainuta patata a fost un body verde deschis, cu suc de morcov...imaginati-va....si vede sotu....ca de ce imi bat joc?...........ca ar fi bine sa iasa petele alea.......si au urmat altele....un body bleu, la care tineam f mult.....au mai urmat....dar am avut grija ca la masa sa aiba tot alea cu pete pe ele. alea inca virgine le-am pus de bune deoparte. de la o vreme insa el mananca destul de curat, babetelele sunt inutile aproape, oricum trage de ele, si le pune pe fata, asa ca de ceva timp am renuntat sa le mai folosesc

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

luna august e o luna de maxim relash, ca sa zic asa, iar forumul nostru nu face exceptie, sa vedeti ce zbarnaiala o sa fie aici cam peste o luna, chiar mai putin...........pana atunci....

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

inca una si ma duc:

am rasfoit albumele cu poze
am vazut ca Vivi a pus poze dar n-a spus nimic, asa ca am modificat data sa apara acolo sa-l vedeti si voi pe Dionisos ce frumusel e, dragalasul de el!

am vazut-o si eu pe Maia, chiar imi era dor! Ce finutza e, artista!

Yannis, tu semeni cu mami, asa-i? Mi s epare mie s-au nu a luat ochii albastri de la tati? ORicum, te-a facut mami din mini, maxi! Nu s-a lasat!

O Arianna tare dulce! Mami a tuns-o sau asa e parul ei?

Azi am inceput diversificarea cu legume
A papat
Am avut emotii ca n-o sa pape!
Am pus filmuletze
http://community.webshots.com/album/578356465rJneba

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Nu am tuns-o,are par f fin,de abia acum parca incepe sa ii creasca.....

Am vazut filmuletele.....frumoase

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza..la pranz

noi suntem prin zona dar nu prea am timp de citit si de scris....Dragos de aseara are diaree...asa ca ce mai trecuse din iritatia de la fundulet a revenit in forta si iar il doare... asa ca suntem la regim...azi la 10 am papat orez fiert cu babana...si la pranz avem orez cu morcovi...si intre ceai de menta cat cuprinde

stam la funduletul gol si tocmai am avut un accident de caca peste tot...asa ca ne-am bagat in cada sub dus...clar..ma duc sa bag la loto

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Fetele, va rog frumos nu ma dati disparuta!!! dar nu am vazut copil mai marait ca Dani al meu. Cel putin de vineri dupa-amiaza si pana luni dimineata cand am plecat la servici, a marait non stop, plans din senin, dar plans nene, cu lacrimi de crocodil, ....supt aproape incontinuu sambata si duminica, de acum ma dor sanii de mor, de abia astept sa plec acasa.
Am intrat sa va scriu, am citit aproape tot din urma, felicitari pt dintisor IULENCA, bine ati revenit din concediu CRIS.D - n-am reusit sa vad pozele, multumiri pt idei de pireuri la toate.
Noi facem combinatii de 2-3 uneori chiar 4 fructe dimineata. Si ii plac. Mai putin duminica cand a mancat f prost tot, adica putin si LP si LM, nu a avut pofta de mancare. Am citit ca si pufii vostri maraie si sufera de la dintisori. Si Dani se trage de urechi, eu am citit ca durerea de la gingii iradiaza inspre urechi, de acolo gestul lor de a se trage de urechi.
BEA, iti doresc sa nu mai fie o alta duminica fara sotul tau !!!!!

Oare sunt borcanase doar cu legume? Ca eu inca nu i-am bagat carne si vrem sa plecam cateva zile la munte si nu cred ca o sa ma tina nervii sa fac zilnic piure de legume, macar 1-2 zile sa putem pleca la plimbare si sa nu stau in bucatarie la pranz. Ca eu la ce borcanase m-am uitat, am vazut legume cu carne si altele cu fructe. Legume simple nu am vazut. Mai caut.

Mai vroiam sa va zic multe, dar a sunat telefonul de mai multe ori. Am plecat acasa la bebele meu. Va pup. O seara frumoasa.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Da sunt sigur am cumparat eu. De la Hipp si Humana despre care eu stiu ca ar fi singurele bio. Cel mai ieftin le-am gasit la Mega Image.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

alexa, bafta la loto!

Bea, nu m-am suparat ca m-ai strigat, cum sa ma supar, am glumit si eu! Ma dadeam mare, dar defapt m-am bucurat ca mi-ai simtit lipsa
Merci de sfaturi, o sa-i dau mai rar.Eu am vazut ca papa si i-am grabit operatiunea ca sa nu se razgandeasca

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multe lunite
Sebastian Mihai de Evyme
Daniel Alexandru - de Onitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multe lunite
Sebastian Mihai de Evyme
Daniel Alexandru - de Onitza

subscriu!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput