Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 7
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex alexa, bafta la loto! Bea, nu m-am suparat ca m-ai strigat, cum sa ma supar, am glumit si eu! Ma dadeam mare, dar defapt m-am bucurat ca mi-ai simtit lipsa Merci de sfaturi, o sa-i dau mai rar.Eu am vazut ca papa si i-am grabit operatiunea ca sa nu se razgandeasca _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
okkkkkkkkkkkk
nu ai frica , nu se razgandeste.......................
incearca si asa, si vezi tu cum e mai bine..papa bine , din cate am vazut, cred ca va deschide si guritza...........
sa imi zici daca a reusit operatiunea...........alfa..............:)))
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
tomaca spune:
citat din mesajul lui ana_g 'neataaaa cu surle si trambite va anunt ca a inceput sa iasa la iveala dintisorul!!!! deocamdata e ca un punctulet, de fapt sunt 2 unul langa altul, initial am crezut ca un puf, ceva, m-am spalat si mai bine pe maini si am pus deshtu' acolo....ala e! daca stau si privesc in urma, totul s-a petrecut relativ ok, adica fara nervi prea mari......doar cu o tona de saliva lipicioasa ayanna, ne-ai lipsit va lsa...ne mai auzim! mama unui pui...Stefan |
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui xela_07 cris.d, plateea avem asa chiftelutele - cris cred ca de la ciuperci au lasat asa multa apa, n-am incercat pana acum ciuperci in chiftelute dar ma gandesc ca daca le calesti bine inainte ar fi ok ciuperci umplute www.retete-mancare.ro/retete-culinare-Crochete_din_cascaval-e0.html" target="_blank"> crochete de cascaval in forme de stea si luna barcutele au fost cu ardei rosu si branza almete cu verdeata si panza din cascaval frigarui reci cu rosii chery,mozarela si masline ciupercutele cu oua fierte de prepelita si rosii chery mini pizza Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Xela deja
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
danyelana spune:
Neatza,
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Neatza,
Daca e marti e Belgia
Lillo, merci de cafea si se sfatul cu petele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui ana_g 'neataaaa cu surle si trambite va anunt ca a inceput sa iasa la iveala dintisorul!!!! deocamdata e ca un punctulet, de fapt sunt 2 unul langa altul, initial am crezut ca un puf, ceva, m-am spalat si mai bine pe maini si am pus deshtu' acolo....ala e! daca stau si privesc in urma, totul s-a petrecut relativ ok, adica fara nervi prea mari......doar cu o tona de saliva lipicioasa ayanna, ne-ai lipsit va lsa...ne mai auzim! mama unui pui...Stefan |
Felicitari
Ce bine ca a iesit usor asa sa iasa toti
Charles Baudelaire
tomaca spune:
Buna fetelor,
Am primit astazi un email de la sotz care daca este adevarat poate fi util multor pariti care au copii cu probleme cardiace. Asa ca-l postez aici. daca este fals, sorry dar zic ca rau nu poate face. Asociatia aceea chiar exista.
FOARTE IMPORTANT ! ! !
Va rog sa difuzati mai departe acest e-mail, fiindca sigur exista in
Romania copii bolnavi cardiac ai caror parinti nu au posibilitati
economice sa le salveze vietile.
Nu ezitati un moment si recomandatile aceasta adresa de contact...puteti
astfel sa ajutati la salvarea vietii unui copil nevinovat...
Am controlat adresá si am primit un raspuns amabil si garantia
autenticitatii acestui anunt.
Cu stima
Ioan
(Goteborg-Suedia)
IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE
In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie
independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII DE
CORD PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI ENORME PENTRU
CAZURILE DIN ROMANIA ...DACA STITI PARINTI DISPERATI
AI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD, TRIMITETI LE
ACEST EMAIL . EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!!
Site-ul fundatiei este :
http://www.saveachildsheart. org/ <http://www.saveachildsheart.org/>
Controlati-l singuri.
Sau se poate suna la redactia Radio Romania Cultural unde se pot cere
detalii . Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet
pre si post operator, cazare pentru un parinte.
Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors !!!
Aceasta stire s-a difuzat pe 28 .5.2009 ora 13.20 la emisiunea - Stiinta
in cuvinte potrivite - rubrica medicala - care se difuzeaza in fiecare zi
dupa Stirile de la ora 13.00
STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI VERIFICATA !!!
( redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan
Manolache )
TRIMITETI ACEST E-MAIL TUTUROR CARE AR PUTEA SA-L DEA MAI
DEPARTE SAU SA AJUTE EFECTIV PE CINEVA CARE ARE NEVOIE !!!
SPER SA AJUTE PE CINEVA !!!
SALVATI COPIII DIN TARA !!!
EI SUNT VIITORUL ROMANIEI SI AU DREPTUL SA TRAIASCA.
varsta lui Tudor
bubu_bu spune:
ceau fetele!!!ce dor mi-a fost de voi!!
am venit din vacanta....di vis di vis....vazut mare nisip tate goale cat pentru o viatadoamne cred ca eram singura cu sutien pe acolo,transfagarasano minunatie iti ia suflarea,foarte frumos,dunarea iubirea mea,in retezat o furtuna de nu puteai sta....toate pensiunile private si vreo 3 erau pentru turisti dar pline...so am plecat acasa....vedem sapt asta poate mai mergem pe undeva...numai ca vrem sa cumparam o rulota sa plecam cu ea.
raul e una bebe tare cuminte....cum deschide ochii cum e cu gura pana la urechi,vorbeste in limba lui,se plimba cu premergatorul,mergea de-a busilea,are o putere in manute de numa numa...se dezvolta tare frumos....doar cu legumele la papa ne este mai greut dar insistam.
am sa pun poze dar nu azi am sa anunt ca voi fi mai prezenta de acum.
va pup!
tomaca spune:
Pentru cine vrea sa-l pacaleasca pe bebe si sa-i dea bibe in loc de tzitzi
Your Baby Week 25
If you are breastfeeding and have decided to just introduce the bottle now either as another form of feeding or because you are trying to wean from the breast, you are likely to have a difficult time. At this point your baby knows what he likes, and nursing is much easier, and it lets him be closer to you.
There are a few things you can try to help make the transition easier. Try feeding him either on an empty stomach, or if that doesn't work, when he is almost full. Don't let him know that this is a big deal. Act like it doesn't mean anything, and that it is just something new you are trying. Try letting someone else feed the baby his bottle. Babies tend to take a bottle better from someone other than their mother, especially since a baby's sense of smell is acute and he can smell breast milk, even if the breast is not exposed.
varsta lui Tudor
danyelana spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatza..la pranz noi suntem prin zona dar nu prea am timp de citit si de scris....Dragos de aseara are diaree...asa ca ce mai trecuse din iritatia de la fundulet a revenit in forta si iar il doare... asa ca suntem la regim...azi la 10 am papat orez fiert cu babana...si la pranz avem orez cu morcovi...si intre ceai de menta cat cuprinde stam la funduletul gol si tocmai am avut un accident de caca peste tot...asa ca ne-am bagat in cada sub dus...clar..ma duc sa bag la loto ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Imi pare rau ca Dragos e bolnavior. sa treaca repede si bafta la loto
Charles Baudelaire