Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulenca

Avem un dintisorrrrrr

Iulenca

FELICITARI !!!

Am inceput bine capitolul (merci Miremia )

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui iulenca

Avem un dintisorrrrrr

Iulenca

Felicitari!!!!!!!!!!

Eu sunt super fericita!! Am pus-o in scaun, mi-am luat si eu o lingurita si am mancat cot la cot piure de fructe. A mancat micuta mea 7 lingurite de piure. Nu pot sa zic ca a mancat cu pofta sau ca a deschis gura dar cred ca incet incet ne obisnuim.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Bravo Mara!!!! Sa nu mai zica mami ca nu papi frumos

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

BEA TIN PUMNII maine sa auziti vestea de venit aasa. daca are motive serioase sa il mai tina, asta e.ati rezistat atat, cateva zile nu vor fi nik, bine? mai se relaxeaza si el, filme, chestii, nu? pupici sa fie bine.

PLATEEA, pupam pastaia masochista si facem club. demisia poti s-o scrii, dar nimeni nu ti-o aproba, so...

XELA am gesit ceva cu chiftelutzele alea: am pus 2 oua la cam 500 grame de compozitie, carne cu ciuperci, ceapa si mirodenii si si-au lasat zeama de mi s-au lipit de folia de aluminiu pe care le-am pu la copt in cuptor. dar sunt buneeee ( si monti, cred). ciupercutzele cu roshii cherry ce aveau dedesubt? branza/crema?

DANYELANA, sa nu mai zici ca nu esti mama buna ca ...superi nora. Si eu am stresul asta, ca la fel e cu somnul de la miezul noptii pana dimi...eu chiar evit sa o mufez la stg, ca e la margine, i mereu ma sol cu ea pietroi si dreapta...goala (tzatza, adik). a zis sotzul ca o sa punem ceva, un scaun cu perna pe el seara, in dreptul margii, sa nu aiba unde fugi si sa nu mai dorm cu grija

MULTUMIM de complimente la poze. a fost faina vacantza noastra "tipica", v-am zis ca mereu mergem cu masina prin europa. insa e altfel cu 2 copii: unul vrea nani (ema), altul parc/loc de joaca. ana nu mai are rabdare in masina cu orele...dar a factut multe din ce si-a dorit: europa park (i-a placut mult), locuri de joaca inteligente din parcurile nemtzesti, piscina, plimbari (astea le-am vrut noi). a fost un adevarat concediu de familie. ema avea okii si radarul in functie mereu, deh, eram cu totzii in jurul ei, mereu in atentie, in brate, etc. am zis ca totusi la anul mergem pana in germania cu avion si inchiriem acolo masina pntru plimbari mai scurte, ca nu merita cei 700 km de condus prin ungaria/austria si atat. nici nu mai e ca la tineretze...

vad ca MARA se da pe brazda, macar cu fructe. si noi papam din piureul emei. de 3 zile ana are portia ei, ca e mai bun asa

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Merci mult.
Eu il mufez numai pe stanga pt ca e pe partea interioara a patului si tot asa, ma scol cu una pietroi si cu una manusa.

nora si cuscra

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:

IULENCA felicitari. la mai multi (toti), fara dureri.

ALEXUTZZA, uer ar iu? tot cu bibe papa Yannis? ema trage de lingurita si asa o pacalesc sa bag ceva in guritza, pe langa linguritza ei...eu am sacrificat scoica, caruciorul si niste haine...care nu mai arata impecabil. in concediu a papat borcanash la pranz si fructe proaspete dimi, ca am luat razatoarea (mere,pere bio de la soacra si MP). am luat vreo 10 bavete de bumbac, 2 de fash d la ikea....dar tot am venit pictatzi peste tot. ata ete.

Si noi avem vreo cateva chestii patate si desi le-am bagat la Vanish nu au iesit. Nu am nici o idee cu ce as putea scoate petele. Oare cu foarfeca???

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

azi suntem in 9?
La multe lunite gemanutelor de Larisel

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Subscriu si eu

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

la multe lunite pentru gemanutze.............oare mai sunt la mare?????????????

8 luni fac, nu???????????????
aoleu ce a mai trecut timpul...............................

DON'T DO THIS AT HOME WITH YOUR BABY!!!

deci.............
azi m-am gandit sa ii fac pilaf, la un moment dat zicea cineva , dar nu mai tin minte cine, de pilaf.............ei a mea a fost cu ceapa, ardei, rosie decojita si orez, bineinteles.............gata pilaful, bag blenderul...........a iesit o pasta de doamne fere.............

ii dau......nik
bag cereale.....nik
bag iaurt nik................

ce ma gandesc ce nu?
ia sa ii dau eu lui asa neblenduit................

mama soarelui.............ce i-a mai placut, si ce mai deschidea el gurita....sa il fi vazut pe el cum mesteca orezul.era mortal...radeam singura ca proasta, asa era de dulce, de imi venea sa il pap tot tot tot..................doamne...............

nu avea nici o treaba ca e mai mare sau ceva
mescteca de zori, can termina de mestecat, pac, deschidea gurita.........vai vai vai..................

deci macar stiu ca ii place un lucru.........papa neblenduita...............

o sa incerc asa si mai fierb si morcov si il fierb bine bine si ii dau sa vad ce si cum.......................

dar nici acum nu imi iese din minte cum mesteca fiul meu orezul..............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Ce frumos povestesti Mi-l si inchipui pe Ivan mestecand orezul Super! Sa va fie de bine

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Neatza!
Las eu o cafea aburinda.
Lorex, Bea, Plateea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:

IULENCA felicitari. la mai multi (toti), fara dureri.

ALEXUTZZA, uer ar iu? tot cu bibe papa Yannis? ema trage de lingurita si asa o pacalesc sa bag ceva in guritza, pe langa linguritza ei...eu am sacrificat scoica, caruciorul si niste haine...care nu mai arata impecabil. in concediu a papat borcanash la pranz si fructe proaspete dimi, ca am luat razatoarea (mere,pere bio de la soacra si MP). am luat vreo 10 bavete de bumbac, 2 de fash d la ikea....dar tot am venit pictatzi peste tot. ata ete.

Si noi avem vreo cateva chestii patate si desi le-am bagat la Vanish nu au iesit. Nu am nici o idee cu ce as putea scoate petele. Oare cu foarfeca???

Charles Baudelaire

Cele deja patate ies f. bine cu...foarfeca. Daca nu sunt albe, albe, dupa mai multe spalari se estompeaza petele si nu se mai cunosc decat daca stii exact unde sa le cauti deci devin cat de cat purtabile.
Noi am trecut pe detergenti organici si non-toxici si n-au nicio legatura cu scosul petelor. Urmeaza sa cumpar o solutie tot organica care se lauda ca scoate petele. Daca functioneaza, desi sunt f. sceptica, dau de stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neataaaa

cu surle si trambite va anunt ca a inceput sa iasa la iveala dintisorul!!!! deocamdata e ca un punctulet, de fapt sunt 2 unul langa altul, initial am crezut ca un puf, ceva, m-am spalat si mai bine pe maini si am pus deshtu' acolo....ala e! daca stau si privesc in urma, totul s-a petrecut relativ ok, adica fara nervi prea mari......doar cu o tona de saliva lipicioasa

ayanna, ne-ai lipsit

va lsa...ne mai auzim!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

'neataaaa

cu surle si trambite va anunt ca a inceput sa iasa la iveala dintisorul!!!! deocamdata e ca un punctulet, de fapt sunt 2 unul langa altul, initial am crezut ca un puf, ceva, m-am spalat si mai bine pe maini si am pus deshtu' acolo....ala e! daca stau si privesc in urma, totul s-a petrecut relativ ok, adica fara nervi prea mari......doar cu o tona de saliva lipicioasa

ayanna, ne-ai lipsit

va lsa...ne mai auzim!

mama unui pui...Stefan

yeah!!!!!!!!!!!!!!!
bravoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa iasa tot asa si restul..........

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput