Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 4
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel BEA ff tare ivanelu'...exact cum zicea MP de radu, ca nu manca blenduit, ci pasat mare.. XELA clar de la ciupoerci...nu m-am gandit. next time...ce legume ai pus tu? super fain meniu Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
vezi ca e link la reteta, ceapa, ardei si morcov
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui blue_flower Fetele, va rog frumos nu ma dati disparuta!!! dar nu am vazut copil mai marait ca Dani al meu. Cel putin de vineri dupa-amiaza si pana luni dimineata cand am plecat la servici, a marait non stop, plans din senin, dar plans nene, cu lacrimi de crocodil, ....supt aproape incontinuu sambata si duminica, de acum ma dor sanii de mor, de abia astept sa plec acasa. Am intrat sa va scriu, am citit aproape tot din urma, felicitari pt dintisor IULENCA, bine ati revenit din concediu CRIS.D - n-am reusit sa vad pozele, multumiri pt idei de pireuri la toate. Noi facem combinatii de 2-3 uneori chiar 4 fructe dimineata. Si ii plac. Mai putin duminica cand a mancat f prost tot, adica putin si LP si LM, nu a avut pofta de mancare. Am citit ca si pufii vostri maraie si sufera de la dintisori. Si Dani se trage de urechi, eu am citit ca durerea de la gingii iradiaza inspre urechi, de acolo gestul lor de a se trage de urechi. BEA, iti doresc sa nu mai fie o alta duminica fara sotul tau !!!!! Oare sunt borcanase doar cu legume? Ca eu inca nu i-am bagat carne si vrem sa plecam cateva zile la munte si nu cred ca o sa ma tina nervii sa fac zilnic piure de legume, macar 1-2 zile sa putem pleca la plimbare si sa nu stau in bucatarie la pranz. Ca eu la ce borcanase m-am uitat, am vazut legume cu carne si altele cu fructe. Legume simple nu am vazut. Mai caut. Mai vroiam sa va zic multe, dar a sunat telefonul de mai multe ori. Am plecat acasa la bebele meu. Va pup. O seara frumoasa. de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
Ce stiu sigur ca "egzista" sunt borcanelele de la Humana cu morcov, pastarnac si telina (le-am folosit la greu). Si eu trebuie sa cercetez bine pentru ca vreau sa amestec un borcanel din acesta cu alte legume si ma gandesc ca poate exista borcanele doar cu o singura leguma (cum au la fructe: doar caise, doar piersici etc).
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui plateea neataaaaaaaaa... e in toi flutureala, bag de seama... am intrat pe fuga sa zic ca da! exista borcanele numai cu legume! a papat pastaia azi, de la humana. cu morcov, pastarnac si... n-am mai citit... cris.d si bea ca sunteti asa dulci cu pastaia si biata lui mama! miremia... o sa ii placa in timp impartasania.. piciului ii place din ce in ce. cat despre deschis gurita... eu ii apas usurel pe barbita si el deschide cuminte. e drept, tehnica asta o aplic numai la biserica. ne vedem la mare? iulenca... felicitari! la mai multi! lillo... ce frumos povestesti tu acolo... trebuie sa fiti o familie tare frumoasa si vesela! rausca, pt 0,5. e ca si terminat AMR-ul ala. nu faci o poza sa vad si eu un pufulete care nu incape in carut? ca eu am numai din ala caruia i-ar mai trebui 2 ca el ca sa incapa in spatiul ala... cate kile are puiul de ratusca??? se trezeste, zbor! I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Dear, n-ai inteles, pana la gazela mai e 7 kile, deci nici vorba de poze de fotomodel! Ehe, vrabia-mihai-viteazu, nu mai ajung eu ca la 25 de ani...
Andrei are 8,5 kile momentan. Ii fac maine o poza in carut ca sa vedeti la ce ma refer. Poate sunt eu cu capul!
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui xela_07 cris.d, plateea avem asa chiftelutele - cris cred ca de la ciuperci au lasat asa multa apa, n-am incercat pana acum ciuperci in chiftelute dar ma gandesc ca daca le calesti bine inainte ar fi ok ciuperci umplute www.retete-mancare.ro/retete-culinare-Crochete_din_cascaval-e0.html" target="_blank"> crochete de cascaval in forme de stea si luna barcutele au fost cu ardei rosu si branza almete cu verdeata si panza din cascaval frigarui reci cu rosii chery,mozarela si masline ciupercutele cu oua fierte de prepelita si rosii chery mini pizza Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Xela, mami, la tine ziua are 48 de ore??? Cum faci Doamne Iarta-ma de ai timp de asa minunatii? Of, deja sunt deprimata...
lorex spune:
Ete dom'le ca am aparut
ce strigati asa? Bea
n-are voie omu' sa-si ia liber o zi de la forum :P
tot am intrat dar n-am mai apucat sa si raspund
zilele astea am avut si marea reintalnire cu big CM..
nu ne-am vazut de un an si doua luni
ce "dor" imi era de el
acu, dupa ce bobitza a facut n'shpe mii de intoarceri si flotari si impunsaturi cu capul in pat...a adormit! ...si terminai si eu de recuperat
ata pot sa spun ca Xela ne-a dat un link de ciupercutze si cand deschid ditai prajitura ...iar visez la noapte prajituri...
Te tin minte! intentionat ai facut...sa ne omori cu pozele alea ...off....
Si pe Bea inca o mai tin minte cu farfuria aia de prajituri...
Iulenca, bravo pt dintisor!
Mara, bravo ca ai papat azi cu mami !
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Dulcinea, sa mai faci din astea! Promite!
Arthur, imi pare rau ca ai cazut putin din pat! Pup sa treaca buba!
Lillo, ce noroc ca te avem, dar ce noroc de copiii tai ca au o mama asa documentata!
IMI CER SCUZE PT ANIVERSARILE CARE AU TRECUT SI DE CARE AM FOST CONSTIENTA DAR NU AM AVUT TIMP SA INTRU:
LUCAS
ARTHUR
ANDREI
CRISTINA
DRAGOS
MARIUCA
Si toti TUDORII!
MAMIDEPUIUTI, la multi ani si sa fii sanatoasa sa ne zambesti din poze pana la adanci batraneti!
_
_
lorex spune:
inca una si ma duc:
am rasfoit albumele cu poze
am vazut ca Vivi a pus poze dar n-a spus nimic, asa ca am modificat data sa apara acolo sa-l vedeti si voi pe Dionisos ce frumusel e, dragalasul de el!
am vazut-o si eu pe Maia, chiar imi era dor! Ce finutza e, artista!
Yannis, tu semeni cu mami, asa-i? Mi s epare mie s-au nu a luat ochii albastri de la tati? ORicum, te-a facut mami din mini, maxi! Nu s-a lasat!
O Arianna tare dulce! Mami a tuns-o sau asa e parul ei?
Azi am inceput diversificarea cu legume
A papat
Am avut emotii ca n-o sa pape!
Am pus filmuletze
http://community.webshots.com/album/578356465rJneba
_
_
lorex spune:
aaa...uitasesi sa zic de Cris.D
daa...te-am invidiat..
si mai ales pt parcul ala de distractii
Ca sa nu mai spun ca bobitza a plans de ciuda cand l-a vazut pe Alex cum o pazeste pe Ema acolo langa centrul de joaca!
Noapte buna tuturor flutureleor!
_
_
lorex spune:
Mi-am mai amintit ceva
Am vb cu Andrelina!
Patri are doi dinti jos si ii ies si cei de sus!
Dear Big brother....ce dor imi e de el...
Editez ca mi-am mai amintit ceva
M-am amuzat cu Mara si preotul "chinuit"
auzi, cica "nu-i mai dati medicamente"
_
_
ayanna_xem spune:
Buna noaptea fetele!!!
Eu sunt ratacita taaaare...nici nu stiu cate capitole am pierdut...am gasit capitolul asta de 4 pagini si m-am gandit ca trebe sa fie ultimu, asa ca am intrat repede sa nu ma dati disparuta...
NU stiu cand si daca mai am timp sa recuperez din urma...habar n-am ce noutati mai sunt...poate ma dumiresc pe parcurs...
Stiti ca saptamana trecuta am fost ocupata cu strainezii...a fost super ok. Strumfi a stat cu nepoata-mea si chiar a fost cuminte. Programul a fost destul de lejer si chiar am facut pauze mai multe decat erau necesare ca sa ma descurc cu strumfita, deci per ansamblu a fost super ok...nu va mai zic ca finalul si concluziile au fost de asa natura ca la anul am primit noi invitatie sa mergem in schimb de experienta la ei, so.... Nush ce-o sa fac atunci cu matza, dar inca nu e cazul sa ma gandesc de pe acum, sa ajungem noi sanatosi pana la anul si apoi 'om mai vedea ce si cum. Oricum ideea e faina...
...
In ultima vreme sunt cam chiauna...fii-mea a inceput sa adoarma seara pe la 8-8,30 si pe la 10 pic si eu...Dimineata avem trezirea pe la 6 cand pleaca tati la servici, dar mai motaim pana spre 9 asa...adica io motai, ca fii-mea da recitale...opera, teatru... de toate...intr-un final se plictiseste si aplica metode mai ofensive de atac: ma trage de par, de nas, imi arde cate-o palma si... vrand-nevrand trebuie sa ma trezesc...Peste zi este foarte maraita si vrea tot timpul atentie...si joaca...si brate...si tzitzi...orice, numai sa n-o las singura. Nu pot face nimic, dar nimic prin casa...numai cand doarme umblu ca prasnelu' ca sa fac macar cate un pic din toate...curatenie, mancare, calcat etc...de forumit nici nu mai poate fi vorba...
Sper sa scapam cat mai repede de perioada asta..si sa iasa dintisorii aia mai repede. deocamdata, nici o schimbare...are doua umflaturi mici pe gingia de jos si atat, dar alea le are mai demult...
Ne diversificam cu fructe (dimineata) si legume(la pranz)...
La fructe am incercat pana acum mere, piersici, nectarine, caise, pere, pepene galben si banana...diferite combinatii, cea mai apreciata fiind mar+piersica...
La legume...piure de morcov, dovlecel (fierte in supa cu de toate)...fara sare, fara ulei de masline(mi-a refuzat piureul cand am pus). Nu-i plac cartoful, pastarnacul si patrunjelul, in schimb papa dovlecel la greu...si cu alte combinatii, dar sa predomine dovlecelul...
Aaa..si inca ceva...avem mai mare succes cu legumele decat cu fructele, indiferent de combinatie...
De saptamana viitoare adaug si carnita de pui...deja am anuntat-o pe mama ca trebe sa-si sacrifice o oratanie din curte, so...s-avem succes!
Cu alergia la LP inca n-am mai aflat nimic...tot nu mi-am facut curaj sa cumpar alt fel de LP ca sa incerc, so...tzitzi rules!!!
Oricum eu mananc lapte la greu si nu are absolut nici o reactie la alimentatia mea...cred ca o sa-mi fac curaj cat de curand sa vad cum stam totusi la capitolul asta pentru ca vreau sa stiu daca pot sa-i dau branzica si iaurt...
Chiar vroiam s-o intreb pe HAIRCUT(sper ca nu fac confuzie, dar parca la voi erau ceva probleme legate de alergia la proteina din laptele de vaca)...cum s-a manifestat la voi alergia sau cum sa-i zic...intoleranta... la laptele de vaca?
Apare la orice aliment care contine lapte de vaca? Apare si la alimentatia mamei? Ce fel de reactii? Cutanate sau cum? Cum ti-ai dat seama ca e o problema?...of....scuze, daca ai mai zis...sau daca intrebarile mele sunt aiurea, ignora-ma...
In rest...ce sa va mai zic...crestem, crestem...PARDOOOON!!!!...creste!creste!...io scad ...eh, mai am vreo 2 kile de zburat, dar oricum sunt pe drumul cel bun...
Strumfi e o scumpete, o pap si pup toata ziua, ii spun c-o iubesc de j'de mii de ori, o alint...NU MA MAI SATUR DE EA!!!!! Si cand e maraita si cand e mofturoasa si cand simt ca nu mai pot...tot ma topesc de dragul ei! Ma incarca, ma face happy...pe cuvant! Eu nu mai stiu sa fi trait vreo perioada asa de intens euforica pana s-o am pe ea...eu si cand sunt suparata sunt happy...nush cum sa va explic, dar experimentez niste trairi foaaaarte ciudate...Barbat-meu zice ca-s simpatica tare...si ca simte 'indragosteala' iar, adica na...sentimentele erau asezate, dar acum parca simte nevoia sa flirteze iar cu mine, sa ma tachineze in mod placut, sa ma seduca...e mistoc tare!!! Moama, ce vocabular am!
Dar sa stiti ca-s chiar ciudatica tare la faza asta...noi nu plecam in nici un concediu, ca nu ne permitem momentan, banii ii intindem cam cu chiu cu vai sa ne ajunga de toate, sunt multe lucruri cu care eram obisnuita dar la care a trebuit sa renunt (de genul iesiri la restaurant, innoit garderoba etc)...dar parca nu ma afecteaza asa de tare...tot ceea ce-mi doresc este sa-i am pe toti cei dragi langa mine, sanatosi...si in rest...Dumnezeu cu mila...ne descurcam noi cumva!
M-am mai uitat acum in timp ce scriam mesajul la pozele noi...foarte, foarte frumi...mi-au placut toate, toate...poze artistice cu Dionisios si Maia , voinicul Mini , Simplicity cea mica (mi se pare ca seama toata toata cu mami), ghidusii de Ema si Alex in albumul lui MP , gemanutele la mare, bobitza pokerista , Stefan pe burtica , Tudorel 'mai maricel', Yannis in piscina, Mara 'pisicuta cu cercei' , Sebastian la 'plimbare', diversificat si cu dintisor , Ivan cel smecher , ginerica IT-istul cu laptopul si zambetul stirb...yamiiii....Vladi cel mic si surioara in poza artistica ...
...ce sa mai.....toate, toate mi-au placut...atatea am reusit sa vad pana acum...din cele mai noi puse...avem niste pufuleeeeeti, cei mai duuuuulci ...
Eu iar am ratat niste aniversari ...
la toti pufii si mamicile si taticii si bunicii si toti cei dragi pe care i-ati aniversat la zi de nastere sau onomastica...sa fiti sanatosi, sa aveti liniste sufleteasca si sa aveti toate motivele de bucurie din lume...tot ce-mi doresc mie va doresc si voua!!!
A inceput zgubi sa se foiasca..pe la 1 avem program de tzitzi...si inca de vreo 2 ori pana dimi, asa prin somn...ma duc sa ma pregatesc de bagat in pat...la noi e o furtuna de zici ca vine potopul...tuna si fulgera...sper sa nu se intrerupa curentul electric, ca mi-e urat tare prin bezna...
Va pup si sa aveti somnic odihnitor!
Noapte buna!