Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Cris_d ,frumos concediu
Bea, fii tare
Deci am reusitttttttttttttttttt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am fost ieri la piscina !!!!!!!!!!!!!! A fost bestial !!!!!!!!!!Mai vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

azi suntem in 9?
La multe lunite gemanutelor de Larisel

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

azi suntem in 9?
La multe lunite gemanutelor de Larisel

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

subscriu

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Cris_d ,frumos concediu
Bea, fii tare
Deci am reusitttttttttttttttttt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am fost ieri la piscina !!!!!!!!!!!!!! A fost bestial !!!!!!!!!!Mai vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

mami de 2 ochi albastri

felicitari....

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neataaaaaaaaa...
e in toi flutureala, bag de seama...

am intrat pe fuga sa zic ca da! exista borcanele numai cu legume! a papat pastaia azi, de la humana. cu morcov, pastarnac si... n-am mai citit...

cris.d si bea ca sunteti asa dulci cu pastaia si biata lui mama!

miremia... o sa ii placa in timp impartasania.. piciului ii place din ce in ce. cat despre deschis gurita... eu ii apas usurel pe barbita si el deschide cuminte. e drept, tehnica asta o aplic numai la biserica. ne vedem la mare?

iulenca... felicitari! la mai multi!

lillo... ce frumos povestesti tu acolo... trebuie sa fiti o familie tare frumoasa si vesela!

rausca, pt 0,5. e ca si terminat AMR-ul ala. nu faci o poza sa vad si eu un pufulete care nu incape in carut? ca eu am numai din ala caruia i-ar mai trebui 2 ca el ca sa incapa in spatiul ala... cate kile are puiul de ratusca???

se trezeste, zbor!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

da, chiar, gemanutzele

BF, eu mai mult cu legume am gasit...hipp si humana sunt cele mai simple, nu au sare, zahar si alte minuni....am gasit chiar si spanacplus cartof. in car4. humana e si ieftin, 4-5 lei.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

cris d, iulenca, dulcinea, blue flower

dulcineea ma bucur ca ai fost si te-ai simtit bine, pai faci tu cumva pe dracu-n patru si mai mergi.....nu?????????????????
asa o ora, doua..................si eu as veni cu tine..........

blue flower.sper sa se termine si la voi maraiala..............sa stati mai linistiti............sa treaca................

plateea deci bbto papa mancare la borcan?????????????????
hm..............de celalalt nu vrea nicicum?
ai grija, eu stiu ca tu vrei sa pape, si asa, dar stiu cazuri in care cupil la 3 ani papa inca papa la borcan.....sper sa nu fie cazul vostru asemanator, sa guste pastaia ta si papa bun de la tine de casa, facut de mami, ca altfel, te arzi la buzunar daca mai creste.................si na, aia de casa e si mai sanatoasa....zic eu.................

sa nu ma asculti, daca vorbesc prostii..oki??????????????

tot marait e bbto?

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

la multe lunite pentru gemanutze.............oare mai sunt la mare?????????????

8 luni fac, nu???????????????
aoleu ce a mai trecut timpul...............................

DON'T DO THIS AT HOME WITH YOUR BABY!!!

deci.............
azi m-am gandit sa ii fac pilaf, la un moment dat zicea cineva , dar nu mai tin minte cine, de pilaf.............ei a mea a fost cu ceapa, ardei, rosie decojita si orez, bineinteles.............gata pilaful, bag blenderul...........a iesit o pasta de doamne fere.............

ii dau......nik
bag cereale.....nik
bag iaurt nik................

ce ma gandesc ce nu?
ia sa ii dau eu lui asa neblenduit................

mama soarelui.............ce i-a mai placut, si ce mai deschidea el gurita....sa il fi vazut pe el cum mesteca orezul.era mortal...radeam singura ca proasta, asa era de dulce, de imi venea sa il pap tot tot tot..................doamne...............

nu avea nici o treaba ca e mai mare sau ceva
mescteca de zori, can termina de mestecat, pac, deschidea gurita.........vai vai vai..................

deci macar stiu ca ii place un lucru.........papa neblenduita...............

o sa incerc asa si mai fierb si morcov si il fierb bine bine si ii dau sa vad ce si cum.......................

dar nici acum nu imi iese din minte cum mesteca fiul meu orezul..............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

cris.d, plateea avem asa
chiftelutele - cris cred ca de la ciuperci au lasat asa multa apa, n-am incercat pana acum ciuperci in chiftelute dar ma gandesc ca daca le calesti bine inainte ar fi ok
ciuperci umplute
www.retete-mancare.ro/retete-culinare-Crochete_din_cascaval-e0.html" target="_blank"> crochete de cascaval in forme de stea si luna
barcutele au fost cu ardei rosu si branza almete cu verdeata si panza din cascaval
frigarui reci cu rosii chery,mozarela si masline
ciupercutele cu oua fierte de prepelita si rosii chery
mini pizza

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BEA ff tare ivanelu'...exact cum zicea MP de radu, ca nu manca blenduit, ci pasat mare..
XELA clar de la ciupoerci...nu m-am gandit. next time...ce legume ai pus tu? super fain meniu

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput