Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua fetele de la mare.Dece bine ai venit.
LML sarbatoritilor de ieri si azi .
Am pus si noi niste poze noi.Off cand om scapa de dintii astia urati si de maraieli dar lasa ac se fac ei mari,destepti si mai frumosi decat acum.Miremia am vazut pozele ,Mara e o dulce.A adormit si a mea in sf ,merg sa pap ceva si poate trag un pui de somn langa ea.O zi buna!

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Decenuela multumesc de raspuns.
Pana la urma i-am fiert cu legumele si un pumn de orez. Sper sa ii placa.
Daca are succes ma duc diseara si cumpar orez integral sa il am in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Larisel bine v-ati reintors! Nu stiu daca ai mai zis...pana cand vreti sa stati la tara? Multumim de cinste!

Pai cam cat tzine vremea calda...probabil si luna septembrie...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Frumusele foc pufuletele noastre! Si sexy :P
(Mara si Alexandra)

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi ani Andreea de Xela

Cum sunt mai melancolica azi vreau sa va urez tuturor mamicilor ca bebeii sa nu uite niciodata cine este MAMA si ca sentimentele de iubire pe care le avem sa dainuiasca mereu si sa fie la fel si din partea copiilor...........

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

bubu_bu Eu le-am dat ananas pasat si le-a placut mult...asta pe vremea cand mancau fructe...de ceva vreme le refuza pe toate si in orice fel preparate...

lillo Eu le-am dat orez integral fiert 1 ora.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Larisel Am dat comanda la sot sa vina cu orez integral diseara.
A papat piticul tot. De 1 luna si jumatate de cand luptam cu lingurita nu l-am vazut niciodata sa pape asa frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Am uitat sa va spun ca am descoperit pampersii PUFFIES
imi plac la nebunie...si miros atat de fin!!!

am adormit bobi
azi a papat morcov + dovlecel+ patrunjel+ o lingurita de LP + o lingurita de cereale orez integral!
i-a placut
a ramas si pe maine!

fructe nu i-am mai dat de o saptamana ca mi s-a parut ca s-a stricat la burtica....dar acum inclin sa cred ca face des kk pt ca mananca f bine; 6 masuri de LP cu apa iese 210 ml lapte si papa tot la 6 ore
ce bine e cand nu tre sa mai faci bibe la 2-3 ore....cool!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

miremia....jiji asta face tot timpul se trez plangand dar io in 3 sec sunt la el..sau de fapt sunt langa el si nu-l las sa planga..ii tuflesc repede tt in gura si se linisteste.

realizez ca e f ff dependent de tt.....i-as cauta o suzeta..cea mai fina..cea mai moale...sa-l mai dezobisnuiesc....pt ca la el asta e obisnuitza, sigur.

lorex....ce sa zic nici al meu ( si nici io ) nu eram fan bg...si continui sa nu fiu. n-am vz nik in afara de balcik( care mi s-a parut de cacao...) si albena care nu straluceste dar e f curat, plaja imensa si de asemenea f f curata. iar hotelul f f civilizat nu nota 10 dar un 9....sincer, cat va fi jiji mic si nu vom putea hoinari mai departe ca inainte...voi prefera de 10 ori bg....un hotel ok.....decat mizeria de la noi...frica de salmonela si scarba chelnerilor. poate s-a mai schimbat si la noi...dar pt aceiasi bani merita sa fii trataT MULT mai bine.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Am uitat sa va spun ca am descoperit pampersii PUFFIES
imi plac la nebunie...si miros atat de fin!!!

am adormit bobi
azi a papat morcov + dovlecel+ patrunjel+ o lingurita de LP + o lingurita de cereale orez integral!
i-a placut
a ramas si pe maine!

fructe nu i-am mai dat de o saptamana ca mi s-a parut ca s-a stricat la burtica....dar acum inclin sa cred ca face des kk pt ca mananca f bine; 6 masuri de LP cu apa iese 210 ml lapte si papa tot la 6 ore
ce bine e cand nu tre sa mai faci bibe la 2-3 ore....cool!

_

_

Daaa sunt de acord cu tine ! La mine nu sta nemancat 6 ore decat daca papa carne de vacutza .. Ooof si ce bn e !!! Poti sa pleci si tu linistita undeva ca nu trebuie sa te mai cari cu bibe dupa tine . Imi creste inima cand vad cum papa si ced sunete scoate atunci cand inchite . Bine asta se intampla numai atunci cand papa cu placere . Noi la LP am ramas la 5 masuri! Dar se compenseaza cu aproape 300 gr de papa solid (2 mese/zi).
Si Yannis face kk de 3 ori in conditiile in care inainte facea 1/zi sau 1/2 zile. Dar e normal sa faca mai des doar papa muult! Si el face mai moale cand ii dau fructe si dupa aia bea apa sau cand ii dau branzica cu smantana. Dar nu e panica. Oricine ar face la fel .

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput