Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

ma uitam la poze cu micul siluan si m-a umflat plansu.........ce copil frumos......doamne.......de ce trebuie sa treaca prin asa ceva?........banii se strang incet, dar sigur, si nu pot sa cred ca o sa-i refuze operatia ca nu au banii pregatiti pana la ultimul cent.

in alta ordine de idei. lu asta mic i-a iesit ieri pe buza de jos, inspre colt, dar nu chiar, ceva ca o zgaraietura, asa parea, ca se tot zgaraie pe fata/ochi/nas/urechi. azi e mai putin rosu, dar are un punct alb......ce-o fi?...cos?....da astea nu ies pe buza...afta?.....oricum, n-am ce sa fac, urmaresc, dar cred ca pana maine dispare. dar totusi ma intreb de unde putea sa faca o afta sau herpes?...............

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Miremia si Bubu_bu multumim pt urari.
Miremia vom sta 5 nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Iar e liniste pe aici.

Bea ce faci? Cum sunteti?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Fetele voi ati dat orez normal la pufuletii vostrii? Eu i-as da piticului azi. Ma gandesc ca nu e chiar un aliment nou ca a tot papat orez din cerealele pt. bebelusi dar e totusi un gust nou si poate il pacalesc sa pape niste carnita asa.
E ok sa incerc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Fetele voi ati dat orez normal la pufuletii vostrii? Eu i-as da piticului azi. Ma gandesc ca nu e chiar un aliment nou ca a tot papat orez din cerealele pt. bebelusi dar e totusi un gust nou si poate il pacalesc sa pape niste carnita asa.
E ok sa incerc?

drept sa-ti spun am inceput cu orez integral pe care l-am fiert de mi-au iesit ochii...si nu prea l=a vrut edsi l-am pasat bine( facusem orez cu lapte)

cat am fost in concediu...i-am dat de la restaurant orez normal cu lapte( i l-am blenduit)....si l-a acceptat si n-a patit nik..nici nu s-a constipat...

eu cred ca..nu are nimic..cate putin...am sa ami incerc cu integral...e mult mai sanatos

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

salut,
am tras o fuga in carfur pt aprovizionare mare
am cautat si un carut sa se stranga umbrela ca stokke-le imi ocupa tot portbagajul
am gasit la 2 mil de la primii pasi
stiu ca s-a vb mult pe aici despre ce caruturi sunt mai bune dar n-am avut rabdare sa citesc atunci ca nu eram interesata...si oricum la noi oferta e f redusa
sar cred ca ala de la primii pasi e ok

MIREMIA, si bobitza a inceput sa planga prin somn...se linisteste la tztz...cred ca de la dinti ca altfel nu-mi explic

ALICREDO, zici seamana cu mine?
esti a 3-a persoana care zice, restul sunt pt tati

BUBU, ananas??? noooooooooooo....

DANY, ce fain suna "mergem la combina"...te invidiez putin!

Vreau vad pui de YASMINE cu cercei! A plans??

DECENUELA, wb...ma bucur ca o fo bine
al meu consort nu vre la bg...

DULCINEEA, ai mai gasit liknurile cu bobitza?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

ma uitam la poze cu micul siluan si m-a umflat plansu.........ce copil frumos......doamne.......de ce trebuie sa treaca prin asa ceva?........banii se strang incet, dar sigur, si nu pot sa cred ca o sa-i refuze operatia ca nu au banii pregatiti pana la ultimul cent.

eu am fost ieri si am depus din alocatia bobitzei, ca sa fie din p ei!
am avut noroc de o doamna f dragutza care a tinut de vorba boaba maraita!

Citat:

in alta ordine de idei. lu asta mic i-a iesit ieri pe buza de jos, inspre colt, dar nu chiar, ceva ca o zgaraietura, asa parea, ca se tot zgaraie pe fata/ochi/nas/urechi. azi e mai putin rosu, dar are un punct alb......ce-o fi?...cos?....da astea nu ies pe buza...afta?.....oricum, n-am ce sa fac, urmaresc, dar cred ca pana maine dispare. dar totusi ma intreb de unde putea sa faca o afta sau herpes?...............

mama unui pui...Stefan

si iuria a avut...a trecut asa

_

_

Mergi la inceput

tocmai am ars mancarea bobitei

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

neata ladies,

Multumesc Larisel pt raspuns
Yasmin sa poarte sanatoasa Mara cercelusii

Cris.mario multumesc de coffee

Decenuela bine ai revenit

Cat despre noi,ca si pana acum,treziri la 5.30,mancat putin(dar nu ne stresam ca o sa isi dea drumul,bine ca accepta tot ce ii dam,chiar daca ia numai cateva lingurite),al doilea dintisor se vede,dar vad ca nu vrea sa iasa....

am un moment de melancolie si iar strig in gura mare ca MA BUCUR CA SUNT MAMICA......Doamne ce m-a putut schimba acest lucru

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

si eu ma gandeam ieri cat mi-a schimbat Iuria viata
si cum imi petrec fiecare clipa iubind-o
nu-mi amintesc cum era viata mea inainte s-o am pe bobitza
fara sens presupun...

_

_

Mergi la inceput