Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 14
larisel spune:
al3csa Eu gatesc cate 2 feluri de mancare la fiecare pranz, nu un fel pt Alena si alt fel pt Natalia. Motivul: sa manance cat mai diversificat si cu cat mai multe elemente nutritive zilnic, dar si ca sa fiu acoperita in caz ca-mi refuza vreun fel sa nu fiu nevoita sa dau lp, lucru care mi se intampla frecvent la masa de fructe , deshi la Cta au reinceput sa prinda gustul...pana au facut un eritem groaznic si acum le-am bagat la cura de "lipsa de fructe"...
mp, bea Cum se cheama setarea la apartul foto pt imprimarea datei pe poze? Eu la mine am cautat de multe ori si nu mi s-a parut nici una ca ar face asta... Eu tot tind sa cred ca tzine si de aparat...Eu am un Panasonic...daca mai are careva ...help...
ana_g, evyme Apa de mare era foarte calda ("ciorba")(peste 30 grade) cand am fost noi... doar un pic cam murdara, asta insemnand iarba (e normal la o apa asha de calda sa infloreasca). Nu aveam nici o reactzie (gen zgribulire) cand intram in apa...sooo...
ioana_fota Sincer nu aveam timp sa ma uit la "lume" pe plaja...gemanutzele sunt foarte active si riscam sa pape nisip daca le scapam vreun pic din vedere.
bea Si Alena facea mofturi la ceai...pana l-am descoperit pe cel de roinitza...binentzeles si din pacate indulcit...
blue_flower Grasimile mi le-a recomandat si pediatra sa le introduc destul de repede in alimentatzie. Oricum fiecare face cum crede ca-i mai bine...Eu si sunt o gurmanda de fel si cum gust mancarurile pe care le prepar pt fete...nu imi vine sa le dau asha ...fade...de aia imbunatatzesc cum cred de cuviintza gustul (o grasime, un patrunjel, un marar, o sare...ceva).
dandanaG Intrebai cu ce sa combini ficatul...eu deshi sunt cam impotriva cartofilor in general, la mancarurile pt bb-i eu ii folosesc aproape exclusiv ca baza pt alimente noi.
simplicity Eu am introdus a 3-a masa cand celelalte 2 erau stabilizate (au inlocuit complet lp).
cris.d Se pare ca noi am scapat deocamdata de alergii...dar oricum vom face analize la 1 an. Cand aveam noi pb doctoritza ne recomandase (dar noi nu am facut analizele): imunoglobulinele(igg, igm iga)(parca asha se numesc, sper sa nu te induc in eroare, dar scriu din aminitiri) si intolerantza la proteina din laptele de vaca (pe asta nu mai tzin minte cum se numeste, sorry). Tratamentul imediat recomandat in caz de alergie: eliminarea alimentului cauzator, Calciu sirop 5 ml/zi timp 7 zile, Aerius sirop 5 ml/zi timp de 7 zile, Elidel 2% aplicat local numai pe leziuni si cosmetice senzitiv (de preferat speciale pt piele atopica).
Super pozele...
bea Da, noi am avut pb de la banana (varsaturi si eritem) dar nu de la inceput.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
cris_mario spune:
LMA andreea de xela sa cresti mare si sa bucuri pe mami si tati
LMA MP cu scuzele de rigoare sa ai parte de tot ceea ce iti doresti
si LML tuturor puilor de zilele astea in kre nu am intrat
cris_mario spune:
bea ms k ma strigasi la catalog
ioana multam de telefon
pozele sunt minunate
Miremia felicitari ptr diversificare,e superba mara (si avem o lenjerie la fel de la feretti )
Maia e o dulceata
Mini s-a facut mare si are o suzeta
bobitza e superba
alex s-a facut flacau mare
ariana e o frumoasa
pui de grec minunat in piscinutza lui
iar pozele din germania sunt superbe,felicitari ptr asa concediu cris.d (am intrat pe mail si am vazut)
nu mai nominalizez k asa nu mai termin niciodata ...ammmai spus i mai spun AVEM CEI MAI FRUMOSI PUFULETI
cris_mario spune:
acum ....
noi cu muuulti musafiri si cu treaba si inainte si dupa ofc,in urma cu calcatul dar cre dk v-ati obisnuit
Alexandra rade incontinuu ...a trecut maraiala de la dintisori,din cauza k ne-a iesit un coltisor sus ... iritatia urta de la fundulet s-a dus cu o crema de la farmacie preparata akl am scapat si de cojite cu acid acetil... 1% ..mananca fff bine,i-am dat si carnita deci toate bune
aaa,am schimbat saltelutza de la patut k aia se facuse varza numai santuri akm am luat numia din cocos sper sa fie ok
am pus-o in premergator asa cate 2-3 apoi 5 min ...cam o data la 2-3 zile o pun
sambata mergem la nasii ei la o petrecere si duminica facem noi,fiind ziua lui mario si duminica si luni,deci iarasi treaba
eu sunt la menstra de luni si sunt varza,fiind prima de un an si cv...e oribil,uitasem
incerc sa recuperez putintel dupa ce imi aduc un nescafe cu muulta frisca
si sa o schimb k a facut kk
lucia2000 spune:
Salutari.
Multumesc Larisel pentru raspunsuri.
Astazi nu stiu cat o sa mai pot sa intru pentru ca pe seara plecam spre neptun.
Asa ca va pupam dulce pe toate si ne citim cand ne intoarcem de pe litoral.
miremia spune:
Lucia sa aveti drum bun si concediu placut! Cat stati?
Cris_m si wb! Stiu ca aveti si voi de la feretti, chiar 2 parca. Eu tot caut niste aparatori de patut nu f inalte, de buna calitate si daca se poate sa fie albe. Aveti idee unde gasesc?
Larisel bine v-ati reintors! Nu stiu daca ai mai zis...pana cand vreti sa stati la tara? Multumim de cinste!
Yasmine sa poarte sanatoasa cerceii!
Ieri i-a luat tati si Marei mele cercelusi, o sa pun poze mai incolo.
Intrebare: de cateva nopti Mara plange in somn, se zvarcoleste, se arcuieste. Eu am crezut ca o doare burtica dar azi mi-a trecut prin cap ca ar putea fi de la dinti? Ati patit si voi asa?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
bubu_bu spune:
Neata!multumim de cafea cris.marioce bine ca papa fatasper sa reusesc si eu cu raul sa-l conving cu carnita
larisel ce mandrute ai tu acolo si papacioaseimi pare rau insa de eriterm...eu la raul ai dau doar cu bephanthene si e ok
lucia sa aveti un concediu superrr
fetelor am voie sa-i dau ananas la copil?ai dau asa simplu?pls help!
lma andreea de xela
ma duc sa savurez cafeauaaaaa
ana_g spune:
buna!
larisel, uite un buchet de de la mine, ca eu una nu stiu cum m-as descurca cu 2...................oricum, satisfactiile sunt la dublu, nu? mersi de lamuriri privind apa & co. doua feluri de mancare ma gandeam si eu, adica supa si dupa aia piure la pranz, dar de lene probabil (si teama sa nu se umfle cu supa si sa nu mai vrea restu) i le dau amestecate, o supa crema cumva.....dar cred ca o sa incerc asa, supa intai si apoi felu 2.
cris.m, ne-ai lipsit! pentru printesa cu dintisor! de pe acum si pentru mario, ca atunci implinesc si eu o varsta respectabila, mi-a fost lene sa ma pus la aniversari.
mama unui pui...Stefan