Dovlecei in sarbatoare *178* La multi ani TECHILA!
Raspunsuri - Pagina 8
happy_uka spune:
Daca intra si Alex sa-mi dea obrazul sa-i dau un pup, ziua mea e perfecta ..
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
carinablanca spune:
Vai fetelor , ce ma bucur ca e revine la vechea formula. Mi s-a parut asa de ciudat asa cu doua topicuri. EU nu ma simteam confortabil sa intru in 2 locuri. De felul meu nu-s tare haioasa si ar fi fost ciudat sa intru si sa zic acelasi lucru in fiecare loc.
Pupici
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Daca intra si Alex sa-mi dea obrazul sa-i dau un pup, ziua mea e perfecta .. _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
salut colega ! eu sper sa intre pana se trezeste maia.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
techila spune:
asa-i ca asta e cadoiul de ziua mea????
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
happy_uka spune:
citat din mesajul lui techila asa-i ca asta e cadoiul de ziua mea???? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
E ziua ta? La multi ani!! Daca stiam..
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
citat din mesajul lui techila asa-i ca asta e cadoiul de ziua mea???? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
mie deja mi se pare ca ai cam exagerat cu atatea cadouri ....e corect ?
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
mary_07 spune:
Mi-au dat lacrimile de bucurie si emotie...
Uka,hepi,....va pup tare tare
imi pare extrem de rau ca nu pot sa particip live la un asa moment frumos,dar numai ce s-au trezit puiutii si tre' sa ma ocup de ei
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
E ziua ta? La multi ani!! Daca stiam.. _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
...ne machiam si noi .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.