Dovlecei in sarbatoare *178* La multi ani TECHILA!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

ukaaaaaaaaaaaaaa I LOVE YOU!!!!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna ziua!
Remember me?
Dupa cum sunt sigura ca nu ati citit dincolo , acum cateva minute am inchis capitolul 4 si am revenit la voi.
Cu inima stransa, recunosc..
Dar mai putin indurerata decat azi dimineata cand am vazut ce a scris Alex. Nu e ok sa se intample asta, asa ca..dragelor..iate-ne !! In toata splendoarea !!!
E cineva pe aici?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Fetelor, va rog din sufletul meu, nu deschideti din nou subiectul din cauza mea, jur ca nu asta am vrut, va rog eu.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

alex, stai linistita .. nu e vorba de nicio redeschidere a subiectului .. insa, s-a inteles gresit si vreau sa fie lucrurile clare!

auzi tu, domnule .. topic serios .. hai toata lumea drepti si sa nu miste nimeni in front ca vin cu nuielusa, da?

EDIT: ba o las pe doamna hepilica. ea se pricepe mai bine si vad ca a revenit la catedra ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

io io si te iubesc tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Alex, pai daca stiam ca vrei aseara o colica, nu iti dadeam io? Cum sa pleci tu la mare fara combustibil?

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Uka jos palaria mami , cand ne vom vedea daca va fi sa fie ai de la mine o cola si un cornulet pentru gestul tau.

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

ukaaaaaaaaaaaaaa I LOVE YOU!!!!

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

M-ai facut sa rad
Si eu te iubesc tare! Merci!!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

eu am cam lipsit zilele astea pt ca au fost niste zile pline...
sambata putin curat, apoi am facut bulion cu soacra-mea, iar seara am iesit la o terasa cu niste prieteni....duminica dimineata la plaja cu alti prieteni si fetita de 2 ani jumate (am fost tocmai in capat, spre navodari, cred ca pe unde a stat Techila, si am vazut-o pe Ciuhuleasca cu sotzu si fetita ), apoi piata, cautat cadou pt fetita nasilor, ajuns acasa, culcat copil (nu dormise toata ziua, plecasem de la 8 de acasa, pe plaja nu a vrut sa doarma, si nici in CArrefour...deci de-abia la 4 dupa-amiaza a adormit..) si picat si eu in front, ca dormisem doar 4 ore sambata noaptea (daca umblu pe la terase, asa imi trebuie )...

ieri n-am reusit decat sa citesc putin si sa scriu mesajul pt Techi, ma solicita tot mai mult Ebru pt ca pleaca din living si o ia direct spre scari, era sa fac infarct cand am vazut-o prima data deja pe a patra treapta a descoperit o noua provocare si acum numai acolo ii place, deci trebuie sa stau dupa curu ei, sa nu ma trezesc cu ea pe scari in jos....azi a urcat toate treptele, am lasat-o, bineinteles cu mine in spatele ei....
iar pe la 4 am plecat spre oras, la prima ei petrecere n-a prea bagat copii in seama, in schimb a fost incantata ca era spatiu nou de explorat, jucarii noi, a dansat, a chiuit, a rezistat eroic pana la ora 20, desi dormise doar vreo doua reprize de juma de ora toata ziua....eu in schimb sunt rupta in doua, ca am stat numai dupa ea, s-o tin de manute, s-o dansez, am mai tinut-o in brate cand a inceput sa mai maraie de somn si uite asa am febra musculara la maini si picioare

o sa pun si pozici, va anunt...n-am facut prea multe ca iar ma lasa acumulatorii, poate imi spuneti si mie ce acumulatori folositi voi la aparate, eu am energizer si m-au dezamagit total...

Ioanna si eu am cerut zilele trecute retete de budinca dar nu m-a bagat nimeni in Zeama

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

yuhuuuuu!!!!

(nu pot mai mult de atat..scriu cu fata pe soldul stang)

si pe Hepi iubeste Dana! tare, tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

bine ati revenit!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput