Dovlecei in sarbatoare *178* La multi ani TECHILA!
Raspunsuri - Pagina 9
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
acum unde o tii pe Ana? pe gat ?
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
techila spune:
www.youtube.com/watch?v=V1LZOna5dh4" target="_blank">ai lov iu
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
lutoniana spune:
citat din mesajul lui techila www.youtube.com/watch?v=V1LZOna5dh4" target="_blank">ai lov iu Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
techila spune:
sunt cu alex pe mess...i s-a blocat exploreru'...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hepilica
...ne machiam si noi . --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Puneam o rochitza, ceva ...
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
hepilica spune:
citat din mesajul lui techila www.youtube.com/watch?v=V1LZOna5dh4" target="_blank">ai lov iu Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
LA MULTI ANI TECHILAAAAA!!!!!
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
citat din mesajul lui techila sunt cu alex pe mess...i s-a blocat exploreru'... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
tocmai acum la ceas aniversar
I-am scris si eu pe mess si nu stiam de ce nu ma baga in seama
happy_uka spune:
Eu prestez hora singura..imi sunt suficienta
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
hepilica spune:
alex, da-l dracului de calculator. du-te la vecinu' si spune-i ca ai o urgenta.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
Ioanna81 spune:
vai fetelor nu-mni vine sa cred!!! mi-au dat lacrimile, va rog sa ma credeti!!!!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!