Dovlecei in sarbatoare *178* La multi ani TECHILA!
Raspunsuri - Pagina 13
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica nela si tu mi-esti draga, dar trebuie sa-ti spun pt ca stiu din propria experienta: dupa a treia berica vei regreta ca nu e sot acasa . |
Mare adevar graita-i.
Is o mare ametita! Merit o bataie!
Fram, unde esti, dear?
Hai la ceas aniversar, da-i incolo de nori negri.
Te pup.
Alex, te pup. Zi-ne ce mai face Zeina? Ce facea cand prestai tu cioco, ai? Ia zii repede!
Uka, scoate mami capul din inghetata aia, sa te pup inainte de somnic!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
NelaM spune:
Da, si sa ii dam Cezarului ce e al Cezarului, adica sa ii dam Davidului ce-i al lui! Am ramas UIMITA de cat de bine poate merge David! Incredibil cat de bine merge micutul si tu, Luci, sa nu zici nimic! Pai ar fi pleznit pipota in mine, serios acum!
Este unul dintre putinii dovlecuti pe care eu ii vad sa mearga asa de bine! Bravo, sunt foarte placut surprinsa.
Ma culc, doamnelor.
Va imbratisez si ma bucur tare mult de revenirea in formatie completa.
Sa aveti o seara placuta!
Ma pun sa .
PS: Miha, te pup. Hai trimite poze cu tortul masinuta, te rog eu.
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
crystina spune:
Hello la toata lumea, si ce lume!
Sunteti tare dragute, pe cuvant..petrcerea Techillei a fost minunata, iar intregirea familiei tare emotionanta!
Luci, David e minunat, cat de bine merge
Pentru voi fac orice asa ca s-a facut: bag in bagaje vinete si varza pentru Luci, zacusca de la Uka pentru Luci, pufuleti pentru Iulika.. numai ca o sa ma aveti pe constiinta..astia de la Wizz is zgarciti tare cu kilele permise, asa ca sunt nevoita sa-l las pe sot in Romania
Va pup1
selen80 spune:
bey, da nu da si mie nimeni un buzz pe mess, sa ma anunte de MAREA UNIRE??!! io stateam ca tuta sa recuperez in partea ailalata!
o mare mare pentru Uka si Epi ca ne-au facut asa mare bucurie (si eu am un nod in gat, recunosc...n-am dat inca apa la soricei ca mi-a distras atentia mandra, care era deja iar pe la treapta a treia )
deci avem surprize pe mail?? abia astept sa intru si eu
VA PUP, MA DUC SA RECUPEREZ TOTUSI PETRECEREA TECHILEI, CA PREA ATI LAUDAT-O!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
daciana.ilie spune:
hehehhe
wellcome back fetelor !
am simtit si eu emotia regruparii alaturi de fete, aici impreuna, unitate in diversitate ... na ca nu pot lega doo vorbe coherente ... n-am nimic dulce in stash .. ce mai ... ma bucur sa va "revad"
daci
"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."
alex25 spune:
Alo, alo, sa va vad imediat la apel, sa inceapa distractia in cinstea Techilei, asa cum se cuvine!!!
Dupa ce imbaiez si culc cupila din dotare vreau sa vad dezmat maxim. Maxim am zis!!!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
daciana.ilie spune:
Nela draga, cand te "aud" cu succesuri de 3 lingurite realizez ca noi am depasit faza asta cu legumele - azi am mancat primul borcanel intreg de 200 g la o masa ... si fara iaurt ... ceea ce va doresc si voua in curand!
Crisule dar chiar asa ...nu zici tu doo vorbe despre cum fu in concediu ... hai ca te iertam pt ca te asteptau baietii dar vrem poze cu cele 10 piscinutze cu care ati plecat, aliniate pe plaja
Maria concediu placut si un aparat foto in dotare pt sufletul nostru !
Luci ... cat de repede a trecut de la cativa pasi la mers de-a binelea ... felicitari pt Davidos! noua ne-a luat mai bine de o luna jumate procesul ... sunt de-a dreptul invidioasa pe cate laude culegi, asa ca musai sa va pun si eu un filmulet zilele astea cu Darius mergand, catarandu-se etc etc
Fragutzo tot nu s-au risipit norii aia? da-i incolo! hai in buzau la taverna si-ti trece garantat!
Liliacule ma bucur ca esti mai bine ... si pe deasupra si desfundata toata
eu nu ma simt prea bine ... dar o sa incerc sa remediez defectiunile saptamana aviatoare cu o vizita in bucuresti la d-na dr. ginecolog
pupam toate fetilii si toti dovleceii
daci
"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."
techila spune:
ba sa fie d-alea cu of si jale ca mi-au terminat creierii acesti doi ticalosi...bine ca s-au culcat
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
selen80 spune:
citat din mesajul lui techila ba sa fie d-alea cu of si jale ca mi-au terminat creierii acesti doi ticalosi...bine ca s-au culcat Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
adik d-astea??
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
daciana.ilie spune:
citat din mesajul lui alex25 Alo, alo, sa va vad imediat la apel, sa inceapa distractia in cinstea Techilei, asa cum se cuvine!!! |
ce-i corect e corect .... REPETIRRRRRRR !!!!!!
La multi ani Techilutzoooooo !!!
daca noi mai absentam pe ici pe colo ... sa stiti ca e motivat
daci