Dovlecei in sarbatoare *178* La multi ani TECHILA!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui techila

ba sa fie d-alea cu of si jale ca mi-au terminat creierii acesti doi ticalosi...bine ca s-au culcat

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

adik d-astea??

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

vai selenico...iti multumesc profund...superba piesa magistral cantata....te superi daca nu deschid linkul???

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

'ai Selenutzo ... pui d'astea ca pt sufletul meu ?!

cum mah Dana, eram sigura ca te-a nemerit si pe tine :)) ?! zici ca te-au obosit piticii? ferice de tine ca au adormit dar am o nelamurire ... esti libera pana maine dimineata? ... nu pot a crede cat de norocosi pot fi unii , al meu ii pune permanent lui tac-su dar in curand mi se termina pauza ... si atunci sa vezi .. ne distram pana in jur de ora unu ..

daci

"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

'ai Selenutzo ... pui d'astea ca pt sufletul meu ?!

cum mah Dana, eram sigura ca te-a nemerit si pe tine :)) ?! zici ca te-au obosit piticii? ferice de tine ca au adormit dar am o nelamurire ... esti libera pana maine dimineata? ... nu pot a crede cat de norocosi pot fi unii , al meu ii pune permanent lui tac-su dar in curand mi se termina pauza ... si atunci sa vezi .. ne distram pana in jur de ora unu ..

daci

"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."

ei bine..nu m-a nimerit deloc...dar selenoaica stia treba asta...si-a batut bataie de batjocura de mine....
cat despre parte cu puisorii...de cand aveau 3 luni nu s-au mai trezit noaptea...ma mai vad la fata maine dimineata la orele 9.00

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Deci doriti de of si jale dar de fapt sa nu fie de of si jale, pai cine sa te mai inteleaga frate....offf, dar na, e ziua ta, iaca si www.youtube.com/watch?v=3pJx2Hvnlbw&feature=related" target="_blank">dedicatiunea de la mine

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Buna ziua!
Remember me?
Dupa cum sunt sigura ca nu ati citit dincolo , acum cateva minute am inchis capitolul 4 si am revenit la voi.
Cu inima stransa, recunosc..
Dar mai putin indurerata decat azi dimineata cand am vazut ce a scris Alex. Nu e ok sa se intample asta, asa ca..dragelor..iate-ne !! In toata splendoarea !!!
E cineva pe aici?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Ma crezi ca plang????????? nici nu sti ce fericita sunt,sora-mea zice ca sunt nebuna ca plang ca ati intrat din nou aici dar asta simt si imi curg lacrimile fara sa vreau.Va pup si ma bucur mult ca ati in venit din nou acasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Deci doriti de of si jale dar de fapt sa nu fie de of si jale, pai cine sa te mai inteleaga frate....offf, dar na, e ziua ta, iaca si www.youtube.com/watch?v=3pJx2Hvnlbw&feature=related" target="_blank">dedicatiunea de la mine

Nu ma ca gata, mi-am revenit...pe pro tivi este un film cu stivan sigal care bate tot. ma cracanez de ras la filmul asta...tare sunt curioasa cine ar castiga batalia dintre stivan sigal si cuc noris

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Nu ma ca gata, mi-am revenit...pe pro tivi este un film cu stivan sigal care bate tot. ma cracanez de ras la filmul asta...tare sunt curioasa cine ar castiga batalia dintre stivan sigal si cuc noris

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

Vrei sa iti spun eu de dinainte?

Normal ca ti-ai revenit dupa ce ti-ai adus aminte ca nu ii mai vezi la fata pana maine dimineata la 9, eu cu ce am gresit frate, unde e mandra mea care nu se trezea noapte deloc, sa fiu si eu fericita cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Vad ca nu-i pe aici, dar vreau sa stie Madalina ca are un suflet MAAAREEE!

alex, gata cu plansu', doar trei sa o serbam pe techila .

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

si pe tine te iubesc la fel de mult,acum sunt in recuperari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara, dovlecime reunita! Eveniment fericit astazi cu ocazia caruia am aflat cine e cheia grupului nostru (sau, cel putin, cheia catre inima ukai si a hepilicai).

Inca o petrecere pentru Techila? Fie, dar cred ca ar trebui sa-i punem o taxa mare pe petrecerea asta. Stiti cum e, prima doza de drog e gratis dar urmatoarea ... costa.

Ellenuta
multumesc pentru raspuns!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput