Dovlecei in sarbatoare *178* La multi ani TECHILA!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Vai fetelor mi-ati facut seara frumoasa,cand am inceput sa citesc si am vazut ca ALEX nu mai intra,apoi VIC_CJ am zis gata s-a dus forumul nostru daaarrr apoi am citit marea veste si am inceput sa plang,ca multe dintre voi caci am pus mult mult suflet si sunt fericita ca suntem iarasi toate.
UKA,HEPI jos palaria in fara voastra,sincer ma gandeam ca nu o sa reveniti din mai multe motive dar vad ca sunteti niste doamne si va dulce
NELA ma bucur ca Ana mananca mai bine,la cat mai multi ani fericiti alaturi de sot
LILIAC ma bucur ca si voi sunteti pe drumul cel bun cu raceala
LUCI unde e mami filmuletul cu Davidelul?
TECHILO de unde mami atata noroc pe capul tau? auzi sa doarma pana la 9 dimineata,pai eu nu am dormit niciodata cu fii-mio pana la 9 fara nici o trezire,decat cand sunt singura
Va pe toate,ma grabesc sa fac bagajul si va rog sa va ganditi maine la mine si sa va rugati sa fie Iri la fel de cuminte cum a fost cand am venit,caci daca il apuca crizele mie mila de oameni aia din avion si de mine
Hai sa inceapa destrabalarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Haideti doamnelor, nu va sfiiti, bagati dedicatiuni sa ne tina minte dna. Techila ce mult o iubim. Nu ne putem ridica la nivelul dnei. Uka cu colajul ei preaminunat, dar macar asa, de suflet.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

ei da...asta da....

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Unde ati disparut toate?
Ia sa punem pe masa cate una, www.cake2thailand.com/images/Royal_Chocolate_Cake.jpg" target="_blank">alta, www.gourmetfoodappetizers.com/images/Omaha/Desserts/Chocolate_Cake_for_Lovers.jpg" target="_blank">alta www.manisbakery.com/images/uploads/Choc_Rasp_Passion_Cake_003.jpg" target="_blank">si una pentru Raluk. Poate ca apar atrase de miros.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Unde ati disparut toate?
Ia sa punem pe masa cate una, www.cake2thailand.com/images/Royal_Chocolate_Cake.jpg" target="_blank">alta, www.gourmetfoodappetizers.com/images/Omaha/Desserts/Chocolate_Cake_for_Lovers.jpg" target="_blank">alta www.manisbakery.com/images/uploads/Choc_Rasp_Passion_Cake_003.jpg" target="_blank">si una pentru Raluk. Poate ca apar atrase de miros.

_

Au viata mea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Mai..iarasi party?

Ce ma oftic, nu am stiut ca voi avea treaba in seara asta, am chemat niste prietene bune pe la mine. Va suparati daca venim impreuna ? Sa vi le prezint: Amedeia, Petrutza, www.motifake.com/image/demotivational-poster/0902/poor-bubba-bubba-lucky-ugly-girl-hairy-demotivational-poster-1235687824.jpg" target="_blank">Eufrosina, Sevastita si www.osovo.com/picture/02/Ugly-Woman.jpg" target="_blank">Polixenia
Daca e problema, le trimit acasa

Mada,

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:

ei da...asta da....

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Adica ce, a mea nu a fost buna??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:

ei da...asta da....

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

Adica ce, a mea nu a fost buna??

Cine ma suna stie ca poate asculta piesa asta pana raspund... Jimmmmmy !!!!!
Ralux

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Mai..iarasi party?

Ce ma oftic, nu am stiut ca voi avea treaba in seara asta, am chemat niste prietene bune pe la mine. Va suparati daca venim impreuna ? Sa vi le prezint: Amedeia, Petrutza, www.motifake.com/image/demotivational-poster/0902/poor-bubba-bubba-lucky-ugly-girl-hairy-demotivational-poster-1235687824.jpg" target="_blank">Eufrosina, Sevastita si www.osovo.com/picture/02/Ugly-Woman.jpg" target="_blank">Polixenia
Daca e problema, le trimit acasa

Mada,

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Unde ati disparut toate?

_

Ahhh, imi ploua in gura, jur !!!

_

Mergi la inceput