Dovlecei in sarbatoare *178* La multi ani TECHILA!
Raspunsuri - Pagina 12
crocodana spune:
Ce fericire pe capu meu, mailu e plin de poze!!! Ma bag la vizionari!
Uka cum is crocsii? Sa-i umbli sanatoasa!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
pe amandoua H-urile Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Ce faci Craciuneasco?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Daca stiam, ma suparam mai devreme. Ce tare, nici nu ma astept la asta. |
Asa ma gandeam si eu... de ce nu m-os fi suparat si eu, doamne?! Si mai deverme!!!
Doamnelor, va salut!
Techila, asta da cadou de ziua ta, mai draga!
Sa ne traiesti, inca o data!
Mai, azi e sarbatoare mare! Pe langa bucuria reintregirii, Ana a mancat azi somon si nu a vomitat! Ma rog, trei lingurite a mancat, cu iaurt, dar pentru noi e lucru mare! Si tot azi se fac 14 anisori de cand tata lu' Ana mi-a cerut prietenia!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
crissbebe spune:
Eu sunt pe mare fuga...baietii ma asteapta in fata scarii de vreo 15 min.. intru mai pe seara cu poze si cu toate cele...
Fetelor welcome back...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Ioanna81 spune:
crocsii sunt de incaltat? nu sunt animale?! ce sunt aia maica?
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
hepilica spune:
O salutam pe dna Nela si ne bucuram pentru Ana. Vorbesc la plural pt ca o reprezint si pe Uka. Nu poate lasa lingura jos, si-a jurat ca mananca toata cutia cu inghetata.
Te pup Nela! Si la multi ani inainte de prietenie cu tata lu' banana.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Asa ma gandeam si eu... de ce nu m-os fi suparat si eu, doamne?! Si mai deverme!!! Doamnelor, va salut! Techila, asta da cadou de ziua ta, mai draga! Sa ne traiesti, inca o data! Mai, azi e sarbatoare mare! Pe langa bucuria reintregirii, Ana a mancat azi somon si nu a vomitat! Ma rog, trei lingurite a mancat, cu iaurt, dar pentru noi e lucru mare! Si tot azi se fac 14 anisori de cand tata lu' Ana mi-a cerut prietenia! Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
Nici nu stii cat ma bucur ca a papat Ana.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
NelaM spune:
Hepi, te pup, draga mea. Stii ca ma tin de nu's'cand sa iti zic cat mi-esti de draga. Esti deosebita, mai, iti zic eu.
Cu aniversarea noastra, je a uitat... Mi-a adus aminte o buna prietena, pe care o pup dulce.
Sunt convinsa ca si tata lu' Ana a uitat, da' nu l-am iertat si i-am trimis un sms (e in delegatie) cu "happy aniversary, darling"... sa ii faca ochii in cap ca margelele!!! De 10 minute nu mai zice nimic... nu stie despre ce vorbesc, daca mesjul e pentru el.. .stii, tu, din astea!
Sunt pusa pe sotii, sugubeata... (sunt la a treia berica , din alea la doza, ca alaptez pe la 4 incolo ). Sa simta si Banana bucuie, ce naiba!
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Hepi, te pup, draga mea. Stii ca ma tin de nu's'cand sa iti zic cat mi-esti de draga. Esti deosebita, mai, iti zic eu. Cu aniversarea noastra, je a uitat... Mi-a adus aminte o buna prietena, pe care o pup dulce. Sunt convinsa ca si tata lu' Ana a uitat, da' nu l-am iertat si i-am trimis un sms (e in delegatie) cu "happy aniversary, darling"... sa ii faca ochii in cap ca margelele!!! De 10 minute nu mai zice nimic... nu stie despre ce vorbesc, daca mesjul e pentru el.. .stii, tu, din astea! Sunt pusa pe sotii, sugubeata... (sunt la a treia berica , din alea la doza, ca alaptez pe la 4 incolo ). Sa simta si Banana bucuie, ce naiba! Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
nela si tu mi-esti draga, dar trebuie sa-ti spun pt ca stiu din propria experienta: dupa a treia berica vei regreta ca nu e sot acasa .
ce smechera esti. adica tu ti-ai amintit de aniversare si el nu... cum uita barbatii astia...
mamele de baieti ar trebui de mici sa le explice ca femeile uneori e rele .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
NelaM spune:
Mai, sa nu fie vreo confuzie: de la 4AM incolo alaptez, nu de la berea cu numarul 4, da?
Hepi, esti la job, dear? Cum se vede forumul de la servici?
La mine e bestial! Ca astia micutii nu inteleg ce si cum. Vad numai fete rosii rostogolindu-se...[:))]
Maria, concediu placut, draga mea!
Sa nu uiti de Clooney, da?