Dovlecei in sarbatoare *178* La multi ani TECHILA!
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Doamne, am mancat o cutie de Nutella intreaga pe nerasuflate, de emotie. Nu, ca m-am tampit definitiv. Lucia am mai tras o tura de plans azi cand l-am vazut pe Davidelu' mergand atat de sigur pe el. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
si noua nu ne-ai lasa nimic .. macar borcanu' sa adunam de pe pereti ... ce-mi faci tu mie cu nutella ta ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
da, luci l-am admirat si eu pe flacaul tau .. ce bine merge. e atat de scump cum paseste el hotarat.
papa bun
bio bebe
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
si noua nu ne-ai lasa nimic .. macar borcanu' sa adunam de pe pereti ... ce-mi faci tu mie cu nutella ta ... Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |
Lasa, ca si asa eu sun cat VACA, macar voi sa fiti suple, ca eu...
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ellenuta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
Lasa, ca si asa eu sun cat VACA, macar voi sa fiti suple, ca eu... ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
ba pardon .. ma incadrez si eu in categorie .. taman ce am ras vreo 8 cuburi de cioco nestle, un pachet de biscuiti belvita (da' da-ala mic ) si alune .....
da' lasa ca la sfarsitul lunii incep electrostimularea si impachetarile ... poate ma imbalsamez definitiv ..
papa bun
bio bebe
crocodana spune:
deci,
1. ma bucur ENORM!
2. petrecerea techilei fu bestiala!
3. unde merge davidelul cuceritorul si eu nu am vazut?
4. pls fie va mila sau sila si dati-mi si mie parola de la mail..bogdaproste!
pup toate fetele cu MARE MARE drag!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 Doamne, am mancat o cutie de Nutella intreaga pe nerasuflate, de emotie. Nu, ca m-am tampit definitiv. Lucia am mai tras o tura de plans azi cand l-am vazut pe Davidelu' mergand atat de sigur pe el. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Esti sora mea ! Eu am plans azi cand mi-au venit crocsii si nu aveam bani in casa
Si acum 10 minute iar am plans cand mi-a adus sotul o cutie de inghetata BIG milkA.. Asa e el subtil
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
hepilica spune:
Vad ca nu-i pe aici, dar vreau sa stie Madalina ca are un suflet MAAAREEE!
alex, gata cu plansu', doar trei sa o serbam pe techila .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
alex25 spune:
citat din mesajul lui hepilica Vad ca nu-i pe aici, dar vreau sa stie Madalina ca are un suflet MAAAREEE! alex, gata cu plansu', doar trei sa o serbam pe techila . --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Acusi ma apuca plansu ca sunt cat VACA... Sora mea Uka, plangi alaturi de mine, chiar daca tu din alte motive?
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
E ziua ta? La multi ani!! Daca stiam.. _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
pe amandoua H-urile
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
alex25 spune:
Bine au revenit si fetele din vacante, asteptam poze.