Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (127)
Raspunsuri - Pagina 7
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Maytrei, aici se practica f mult nasterea naturala dupa ceza...La Gabriel chiar mi-as fi dorit, dar au intervenit din cauza rinichilor... Acu in ro nu stiu care este practica. Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.Acum 30+ cu MARIADoamne ajuta inca 6 sapt!!!Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
stiu ca in afara se practica da' la noi f greu gasesti un medic dispus sa te urmareasca.
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Buburuza_10 spune:
Lora, ma bucur ca bebelina ta s-a cumintit! AMR 2 saptamani!!!
Wowwwwwwwww! Esti pregatita? 
Luciana, of of of. Sper sa iti treaca durerile si sa ai mai multa grija de tine! 
35+ 
LoraG76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LoredanaB
Lora ma bucur ca s-a mai linistit bebelina.Eu cred ca daca tu stai cuminte si fara stres o sa stea si bebelina cat mai mult la mami in burtica.Nu ti-a spus ce greutate are? 34+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua ![]() |
Cica ar avea 3050 gr. Asta mi-a zis joi, azi nu a mai cantarit/masurat, a vrut doar sa vada daca e bine.
Lora, mami de Iustina si

36+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoredanaB spune:
Mai3eu pe Eric l-am nascut prin cezariana de urgenta insa acuma sunt in dubii.Doctorul ginecolog care ma urmareste imi spune ca pot sa nasc normal fara probleme in schimb la clinica unde voi naste mi s-a spus ca voi naste prin cezariana
.Nu stiu ce sa mai cred.Pe 11 august ma intalnesc cu ginecologul pt ultimul control si pe 16 agust am programare la clinica si cred ca atunci o sa stiu sigur.
Buburuzo chiar ma gandeam la tine, nu stiam unde ai disparut ca nu ne mai scri 
34+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Lora, ma bucur ca bebelina ta s-a cumintit! AMR 2 saptamani!!! ![]() Luciana, of of of. Sper sa iti treaca durerile si sa ai mai multa grija de tine! ![]() 35+ ![]() |
Aoleu, citind ce a scris Luciana, parca intru in panica...travaliu de 3 ore, pai io n-am calcat nicio hainuta, nimic, nicio camasa de noapte...
deja am senzatia ca intru-n panica, nu's de ce!Mai3, dr. de care scrie be_one e dr. Pintilie Alexandru, de la CV, cu el am nascut-o si eu pe Iustina si il cred in stare de orice, daca mama colaboreaza. E un om extraordinar si un medic f. dedicat meseriei pe care o face, pune mult suflet atunci cand urmareste o sarcina, eu am numai cuvinte de lauda la adresa lui si mai cunosc 4 fete care au nascut cu el, printre care si cumnata mea, care ar spune acelasi lucru.
Lora, mami de Iustina si

36+Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
maitreyi spune:
lora ce e culmea e ca dr de care zici e la clinica unde sefa e profa de care spuneam
eu personal chiar nu am vazut naturala dupa ceza in CV da' daca omu' face bravo lui
!
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
LoraG76 spune:
Mai3, nu stiu daca a mai facut, poate be_one o sa fie prima!
Am zis ca-l cred in stare de absolut orice, asa cum il cunosc eu!
Lora, mami de Iustina si 
36+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Buburuza_10 spune:
Lora, 3.050 kg!
Ce a crescut cozonacelul!!! Cat despre pregatiri, eu zic sa incepi cu calcatul... Nu te poate ajuta cineva? Ca statul in picioare in caldura si aburi nu e tocmai ceea ce-ti trebuie tie acum...
Loredana, aici sunt...
Citesc la umbra AC-ului!
35+ 
Andreea82 spune:
uofff, lucianna...dar acu ca s-a terminat cu santierul o sa stai si tu mai cumintica, daa? 
32+ cu un carucior
.... sau 
office spune:
Buna seara fetelor!salutari racoroase de la mare!
Andre-flo, felicitari!
Lora, 2 saptamani?pai o iei asa repede inainte?![]()
Anuntam si noi:AMR 23 ZILE!Maine venim in Bucuresti pentru controale si analize si sper sa fie totul bine!
Tina,
cu
(36+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

de
Theodora ingeras.
MARIA