Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Hello!

Doamne ce greu mi-a fost sa va prind azi, cred ca de dimi tot citesc si nu mai reusesc sa va ajung....si cand ma gandesc ca aveti si burtica :))))

Multumesc fetelor pentru urari!

Eu de dimi tot urmaresc muncitorii, cica azi termina, mai au fff putin de finisat, ne-am si achitat...abia astept sa mute si schela asta si sa facem curat . M-a apucat forta cu 1/2 de cutie de gresie, trebuia s-o aduc pe balcon, iar la usa s-a rupt cartonu si de frica sa nu sparg gresia pe parchet am prins-o cu mana, cu partea de sus a burtii si cu picioru ......m-am ales cu niste zgarieturi groaznice pe brat care ma dor si ustura rau si cu o mare durere pe burtica sus , bebe imediat a ripostat .....cert e ca dupa 6 ore burtica inca mai doare chiar sub coaste este .
Offf sper sa nu fie nimic, doar asa o durere de suprafata :(. Joi ma duc la dr si fac si eco, dar daca ma doare si maine, imediat ma duc.

Subiectul noua nu ne-a zis nimeni nici la Raul nici acum ca ar trebui sa facem vreo pauza ....asa ca daca eu ma simt bine, prestam oricand. .

Mai nou am o noua frica, am o prietena in aceeasi situatie cu a mea, copil de 2 ani, acum a nascut iar (parca ne-am sincronizat)....cert e ca travaliul si nasterea acum au durat nici 3 ore, pana a ajuns la spital si a trecut si pe la farmacie sa-si cumpere epidurala deja avea dilatatie 5 si se tot gandea ca daca nu ajunge doctorul pana naste ea, mai era si 1 noaptea. Iar doctora mea mi-a si zis ca la al 2lea copil travaliul si tot restul dureaza mult mai putin, toate sunt pe repede inainte . Acum am si eu aceeasi frica, daca nasc asa repede si nu ajunge dr mea care sta pe langa Buc . Cred ca joi o sa-i si spun

Mami Andre_flo felicitari!, sa ai o fetita sanatoasa, voioasa si cuminte!

Pupici

29+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Iunia ce fain ca si prietena ta e gravi ca si tine!
Lora si eu gandesc la fel cu nasterea!

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Hello!

Doamne ce greu mi-a fost sa va prind azi, cred ca de dimi tot citesc si nu mai reusesc sa va ajung....si cand ma gandesc ca aveti si burtica :))))

Multumesc fetelor pentru urari!

Eu de dimi tot urmaresc muncitorii, cica azi termina, mai au fff putin de finisat, ne-am si achitat...abia astept sa mute si schela asta si sa facem curat . M-a apucat forta cu 1/2 de cutie de gresie, trebuia s-o aduc pe balcon, iar la usa s-a rupt cartonu si de frica sa nu sparg gresia pe parchet am prins-o cu mana, cu partea de sus a burtii si cu picioru ......m-am ales cu niste zgarieturi groaznice pe brat care ma dor si ustura rau si cu o mare durere pe burtica sus , bebe imediat a ripostat .....cert e ca dupa 6 ore burtica inca mai doare chiar sub coaste este .
Offf sper sa nu fie nimic, doar asa o durere de suprafata :(. Joi ma duc la dr si fac si eco, dar daca ma doare si maine, imediat ma duc.

Subiectul noua nu ne-a zis nimeni nici la Raul nici acum ca ar trebui sa facem vreo pauza ....asa ca daca eu ma simt bine, prestam oricand. .

Mai nou am o noua frica, am o prietena in aceeasi situatie cu a mea, copil de 2 ani, acum a nascut iar (parca ne-am sincronizat)....cert e ca travaliul si nasterea acum au durat nici 3 ore, pana a ajuns la spital si a trecut si pe la farmacie sa-si cumpere epidurala deja avea dilatatie 5 si se tot gandea ca daca nu ajunge doctorul pana naste ea, mai era si 1 noaptea. Iar doctora mea mi-a si zis ca la al 2lea copil travaliul si tot restul dureaza mult mai putin, toate sunt pe repede inainte . Acum am si eu aceeasi frica, daca nasc asa repede si nu ajunge dr mea care sta pe langa Buc . Cred ca joi o sa-i si spun

Mami Andre_flo felicitari!, sa ai o fetita sanatoasa, voioasa si cuminte!

Pupici

Luciana ce cauti tu cu cutiile de gresie in brate

34+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Acum iei bataita .Lasa pe altcineva la astfel de munci nu te forta

Eric Joshua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Am fost la dr., totul e ok, avea bataile cardiace cat de cat reglate si in limitele normalului, f. putin peste 150, avea 158. Ufff...mi s-a luat o piatra de pe inima. Dr. zice ca mai am maxim 2 saptamani...'om vedea. Oricum, parca-parca e putin mai coborata burta si la mine.

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Lora ma bucur ca s-a mai linistit bebelina.Eu cred ca daca tu stai cuminte si fara stres o sa stea si bebelina cat mai mult la mami in burtica.Nu ti-a spus ce greutate are?

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Acum iei bataita .Lasa pe altcineva la astfel de munci nu te forta

Eric Joshua

pai....muncitorii ne-au pus glaf de gresie si ce ramanea o dadeau iar pe geam....noi stam la etj 2, nu avea rost s-o coboare......cum sotu nu era acasa, iar mie nu-mi place sa le las asa aiurea .....am patit-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

andre_flo sa creasca mare, sanatoasa si voioasa apgarul nu tine de nasterea prin ceza sau de prematuritate. asta este un mit ca orice copil nascut prin ceza ia 9.

be_one cu cine nasti maica de ai impresia ca te lasa careva sa nasti natural dupa ceza la CV? asta mi-a fost subiectul la examen in iarna - nasterea naturala dupa ceza. si la un moment dat ma intreaba profa, dupa ce io ii spusesem ca se poate, "ai vazut asa ceva in practica?" io - "nu" raspunsul - "deci nu se poate"

magdy bine ai revenit

siecs nu am prestat deloc nici acum nici la baby. la baby eram cu risc. acum nu mai e risc dar nu am vrut noi sa deranjam enerjetic piticu' avem timp

cine ma intreba de carusel ca am citit in capitolul trecut si pana v-am ajuns din urma am uitat - e luat de AICI

solutia de sterilizat e buna din cand in cand, da. folosita tot timpul e ca orice detergent...chimic.

bebecris care 2-3 ani folosit sterilizatorul? ala il folosesti pana la 6 luni cand si asa se apuca de lins papucii lu' tati si nu mai sta nimeni sa sterilizeze suzeta...cel mult o sterge de pantaloni de praf

multumim mult pt aprecierile casutei noastre

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

imi cer scuze ca dau buzna aici.

am un leganus electronic de vanzare. este marca fisher price, model ocean wonders aquarium. este in stare buna, l-am folosit aprox 4 luni. doua dintre jucariile de la carusel nu sunt cele originale, ci doi ursuleti de plus (le-am schimbat ptr a diversifica orizontul vizual) si nu mai stiu ce am facut cu stelutele.

pretul este de 400 ron.

daca sunteti interesate, astept PM.

modelul este acesta

o zi buna!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Maytrei, aici se practica f mult nasterea naturala dupa ceza...La Gabriel chiar mi-as fi dorit, dar au intervenit din cauza rinichilor... Acu in ro nu stiu care este practica.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 30+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 6 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Vad ca vorbiti despre . Si noi, si noi!!! Mai cu teama, mai "gentle", dar alternam 3 pozitii! Doar ca am observat ca eu am devenit fff mica, de abia mai incape...

In rest, ma simt ca o balena esuata... ma tarasc de pe canapea in pat si invers, cu cate un stop la bucatarie sau la baie. Nu am chef si putere pentru nimic.

35+

Mergi la inceput