Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (127)
Raspunsuri - Pagina 5
magdyi2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 Magdy, insanatosire grabnica surorii si cumnatului tau si sa le dea Dumnezeu cat mai repede un bebe ![]() cristina si bebe in burtica 31+sapt |
Mersi mult
. Mai intai o sa trebuiasca sa astepte 6 luni ca sa se cicatrizeze uterul, dar apoi au liber...Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
30+ cu
MARIADoamne ajuta
inca 6 sapt!!!Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
LoraG76 spune:
Am fost la dr., totul e ok, avea bataile cardiace cat de cat reglate si in limitele normalului, f. putin peste 150, avea 158. Ufff...mi s-a luat o piatra de pe inima. Dr. zice ca mai am maxim 2 saptamani...'om vedea. Oricum, parca-parca e putin mai coborata burta si la mine.
Lora, mami de Iustina si 
36+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
magdyi2001 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Magdy, bine ca a trecut! Ai grija de tine si de bebelina, sa stea cat mai mult in casuta din burtica! ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 36+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Si tu ai grija
. Vad ca mai ai putin, las-o mai usor cu roboteala...Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
30+ cu
MARIADoamne ajuta
alynta27 spune:
Ia uitati ce scrie Bebelu intr-un mesaj despre Nike si ai ei minune:
"bebe Sebastian a deschis ochisorii si a strans-o pe mami de deget."
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Lora ce putin mai ai! Sarcinile noastre sunt de aceiasi varsta! Cum vei naste(nu am retinut in caz ca ai scris)?!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
magdyi2001 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Magdy cum mai sunt rinichii tai?! Baiatul ce-ti face? Alina-Mirela 36+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Analizele mi-au iesit in crestere, dar sunt sub observatie, nefrologul si ginecologul sunt tot timpul in contact, iar cand primul spune stop, al doilea se supune, asa a fost si la gabriel...
Gabriel este bine, peste zi merge la femeie, iar seara il aduc acasa.
Mi se rupe sufletul, dar alta modalitate nu am gasit...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
30+ cu
MARIADoamne ajuta
Klarisse spune:
Lora felicitari, mai ai asa de putin. Sa iti dea DD sanatate si tie si la bebe..

Klarisse
graviduta 31+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
magdyi2001 spune:
Ma bucur din suflet ca bb Sebastian este bine... La cat a indurat mamica lui ca sa-l aiba, o strangere de deget e ceva magnific...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
30+ cu
MARIA
Doamne ajuta
inca 6 sapt!!!
Cei trei Palmieri
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Lora ce putin mai ai! Sarcinile noastre sunt de aceiasi varsta! Cum vei naste(nu am retinut in caz ca ai scris)?! Alina-Mirela 36+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Alynta, natural vreau sa nasc. Doar daca intervine ceva, dar nu cred ca ar avea ce. Cat am stat la spital si ma monitorizau la sala de nasteri erau vreo 3 fete pregatite pt. cezariana la cerere. Doua dintre ele aveau deja apa rupta si incepusera sa se dilate fara ajutor si dr. incerca sa le convinga ca pot naste f. usor natural, ca nu e cazul de cezariana, dar ele nu voiau sa auda...venisera la spital pe ultima suta de metri si tot cezariana doreau...asta n-am putut sa inteleg. Adica una e cand o programezi dinainte (cezariana) si nu lasi organismul sa se pregateasca pt. nasterea naturala, alta e cand deja organismul e pregatit. Zic si eu.
Doar daca i se urca iar democratia la cap bebelinei si-o iau razna BCF-urile cred ca as cere cezariana, dar atata vreme cat e ok, natural vreau.
Klarisse, multumesc! Numai bine si voua!
Lora, mami de Iustina si

36+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alynta27 spune:
Am tras cu ochiul la poze!
Simona ce mireasa romantica ai fost!
Nicopic vazut burtica frumoasa!
Mari am vazut-o pe Ema si familia!
Puiutza ce burtica faina la mare!