Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (127)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Referitor la . Am perstat si noi acu doua seri(dupa o absenta de mai bine de-o luna).Mie mi-e tot mai greu sa gasesc o pozitie comfortabila iar sotu' munceste de doua ori mai mult! Si parca nici chef nu mai am!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

CRINA azi fac si eu spaghete!!Chiar acu ma duc sa ma apuc de gatit ca vine acusi sotioru' si nu e gata papa
Si mai am si de curatat pestele ce l-a prins sotu ieri!,dar diseara o comit cu o mamaliguta si-un mujdei!(ce,numa' Lora sa serveasca asa bunatate??)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Referitor la . Am perstat si noi acu doua seri(dupa o absenta de mai bine de-o luna).Mie mi-e tot mai greu sa gasesc o pozitie comfortabila iar sotu' munceste de doua ori mai mult! Si parca nici chef nu mai am!

La noi sunt pauze de cateva zile intre , chef este nu e problema, parca si mai mult dar eu am pitici pe creier si ma enervez ca nu pot sa ma misc, imi prin parul pe nu stiu unde.Ma enervez brusc si imi trece cheful .

34+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Puiutza stiu ca la 28 de saptamani este un "prag" pentru mamicile cu rH-ul negativ! Daca in jurul saptamanii asteia ies prezenti anticorpii si intr-o concentratie care sa-l afecteze pe bebe doar in cazul asta se face vaccinul! Dupa nastere se face doar daca bb are rH-ul diferit de al mamei! Sper sa ma fi exprimat clar!
Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Te-ai exprimat foarte clar. MErsi. Si atunci daca mie mi-au iesit toti anticorpii negativi la 34S ar insemna cumva ca BB va avea tot RH negativ ca si mine? Si nu voi avea deloc nevoie de vaccin????? Ar fi super!
Si tot legat de vaccin mai am o nelamurire: vaccinul asta dupa nastere am inteles ca trebuie facut ca daca nu ai probleme la o viitoare sarcina. Noi ne oprim la 2 copii - atunci mai trebuie sa il fac?

Dana 34+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Daca ai anticorpii absenti nu inseamna ca bebe va are rH-ul negativ ca si tine! La mine au iesit la in sarcinile anterioare si la cea asta absenti! Baietii mei au rH-ul pozitiv amandoi! Daca stii sigur ca nu vei mai avea copii(iti legi trompele) nu e necesar sa mai faci vaccinul in caz ca bebe are rH-ul pozitiv!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Magdy bine ca a trecut raul! Vad ca fetita voastra va fi "Maria" ca si a noastra! Ce faza cu fibronul surorii.... Uite ceva asemnator a patit si sora mea! Ea are ovare polichistice! A mers la o ecografie in Policlinica si ia zis ca e "curata"! In timpul asta nu avea menstrutie ci scurgeri marionii! Cand merg la control dupa nasterea lui David o i-au frumos de manuta la dr mea! Cand se uita la ea ii zice ca are ovarele pline de chisturi si era si gravi! Asta la 2-3 saptamani diferenta fata de ecografia anterioara! Si uite asa baietii nostri sunt la diferenta de FIX 9 luni!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Magdy, insanatosire grabnica surorii si cumnatului tau si sa le dea Dumnezeu cat mai repede un bebe

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Alynta, ce patanie si cu sora ta, bine ca sunteti cu totii sanatosi... Eu nu am vrut sa o trimit pe sorela asa in ro ca cine stie ce idiotenii ii mai spuneau cei de acolo sau o macelareau si mai tare... Si nu mai vorbesc de infectiile care sunt in spit rom si ustensilele si atele care se folosesc... Si tot la banii care ia dat aici ar fi ajuns, cu tot cu spaga si cu atentii... Asa sunt fff multumita ca a fost pe mana unui profesionist si s-a intors pe picioarele ei acasa, cu toate ca taietura este ca si la ceza...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 30+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 6 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

La noi sunt pauze de cateva zile intre , chef este nu e problema, parca si mai mult dar eu am pitici pe creier si ma enervez ca nu pot sa ma misc, imi prin parul pe nu stiu unde.Ma enervez brusc si imi trece cheful .

34+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

si eu ma misc ca un hipopotam,si ma enervez ca nu pot cum vreau eu,obosesc repede,si daca se intampla sa mai si dea bebita din picioare imi trece cheful instantaneu Ultima data am stins si comp si tv ca daca ma vad cata tancu sunt....mi se taie macaroana si ma apuca plansu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Miercurea si joia trecuta am facut injectia pt maturarea plamanilor si mi s-a zis sa stau in pat. Daca fiind situatia cu operatia sorei, nu am reusit sa respect regula, iar vineri m-a luat cu o stare de rau si niste dureri de cap cumplite, care abia aseara s-au potolit...
Fetele care au facut deja injectia pt bb, tot asa ati patit si voi???? Caci eu nu am fost om trei zile...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 30+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 6 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Magdy, bine ca a trecut! Ai grija de tine si de bebelina, sa stea cat mai mult in casuta din burtica!

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Magdy cum mai sunt rinichii tai?! Baiatul ce-ti face?

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput