Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (127)
Raspunsuri - Pagina 3
Klarisse spune:
O intrebare: pe o hemoleucograma completa unde ma uit sa vad daca exista o anemie? La ce valori?..
Klarisse graviduta 31+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
magdyi2001 spune:
Salutare fetelor!
Eu am avut o saptamana fff grea...
Dar mai intai sa felicit fetele caci am vazut ca au aparut deja primii strugurasi(apropo, v-ati mai gandit ce nume dam odiseei??)
FELICITARI ANDRE_FLO
FELICITARI HISTAMINA
BUN VENIT DIANA!!!
BUN VENIT SEBASTIAN!!!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii!!!
Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 30+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 6 sapt!!!
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
andre_flo spune:
nicopic, kiti2205, sorana_23, georgescu_oana, LoredanaB, chichiutza, ionela.n, bebecris26, sabu_dk, mari78, botosel452, Fistiq, LoraG76, puiutza, be_one, tanamera, Mari_Mariuk, Klarisse, eveline multumesc mult pentru urari
be_one...nu am depus nici un efort, nu stiu care a fost cauza. Pur si simplu s-a intamplat, s-au rupt membranele si m-am internat de urgenta in spital.
Alynta27 nu eram inca decisa cum sa nasc. Pe 2 august aveam programare la doctor si urma sa stabilim cum va fi nasterea. Se pare ca bebe a decis
mamica fericita de Diana Elena
andre_flo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdyi2001 Salutare fetelor! Eu am avut o saptamana fff grea... Dar mai intai sa felicit fetele caci am vazut ca au aparut deja primii strugurasi(apropo, v-ati mai gandit ce nume dam odiseei??) FELICITARI ANDRE_FLO FELICITARI HISTAMINA BUN VENIT DIANA!!! BUN VENIT SEBASTIAN!!! Sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii!!! Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras. Acum 30+ cu MARIA Doamne ajuta inca 6 sapt!!! Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
mamica fericita de Diana Elena
Klarisse spune:
Ionela pentru patut uite-te si pe site-ul pentru-bebe.ro, noi de acolo l-am luat si suntem foarte incantati.
Klarisse graviduta 31+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
simona24 spune:
am reusit sa imi pun poze in albumul de pe picassa! yuhuuuuuuuuuuu!!!
multumiri multe lui kitti!
simona cu matei 32+
ionela.n spune:
Fistiq, cam suntem limitati la 1 camera, in care stam si noi si bebe. Sapt asta zugravim camera si luam si pat la bebe
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+
Minunea noastra
magdyi2001 spune:
Cum spuneam si mai sus, mi-a fost tare greu sapt asta...
Duminica pe 1 aug a venit sora-mea ca sa-l opereze pe barbate-su la stomac. Era programat joi pe 5 pt operatie... Marti pe 3 aveam si eu programare la eco si am luat-o si pe sorela sa o vada doc meu si sa poata depista si cauza din care nu putea ramane gravida...
Intai m-a examinat pe mine, mi-a zis ca Mariuca e ok si are 1,5kg, dar totusi imi va face injectia pt plamani a doua zi, ca sa fie pregatita in caz ca va veni mai devreme de 35-36 sapt.
Apoi a luat-o pe sorela la intrebari si a urcat-o pe masa pt eco vaginal... Acolo stupoare... Avea un fibrom de marimea unui pumn, pe care nu reusise sa-l vada nici unul din trei doc la care fusese in galati. A zis ca-i de operat si binenteles ca mai mult fortata de imprejurari am reusit sa o operez aici...Aseara au plecat spre casa cei doi operati si se simt bine...
Acum 30+ cu MARIA
Cei trei Palmieri
magdyi2001 spune:
Miercurea si joia trecuta am facut injectia pt maturarea plamanilor si mi s-a zis sa stau in pat. Daca fiind situatia cu operatia sorei, nu am reusit sa respect regula, iar vineri m-a luat cu o stare de rau si niste dureri de cap cumplite, care abia aseara s-au potolit...
Fetele care au facut deja injectia pt bb, tot asa ati patit si voi???? Caci eu nu am fost om trei zile...
Acum 30+ cu MARIA
Cei trei Palmieri
ana_25 spune:
Am revenit si noi din expeditie!!
MAGDY ma bucur ca esti bine!!!
ANDREEA celelalte fete nu au mai postat nimic!! Nu stiu nimic de ele!!
PUIUTZA mersi! Mai am de invatat cu capitolele!
FISTIQ e super fain!!(m-am chinuit ceva sa deschid pachetu') Multi
Felicitari fetelor care azi schimba semnatura!!
NICIPIC vazut burticuta mumoasa!!
Ana31+ Maia Elena lu' mama