Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (127)
Raspunsuri - Pagina 2
Fistiq spune:
Ionela, asta e www.nichiduta.ro/detalii-produs-3892/patut-din-lemn/" target="_blank">patutul la care ne-am hotarit noi. Iti trimit linkul asta pt ca e descris mai bine, dar l-am comandat de pe alt site unde e 329 cu tot cu transport. Uite www.wonderbaby.ro/mobilier/patuturi-de-lemn/patut-copii-lemn-gratar-detasabil-elga.html" target="_blank">aici
Salteaua am comandat-o separat si e 155 ron
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+
puiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Puiutza stiu ca la 28 de saptamani este un "prag" pentru mamicile cu rH-ul negativ! Daca in jurul saptamanii asteia ies prezenti anticorpii si intr-o concentratie care sa-l afecteze pe bebe doar in cazul asta se face vaccinul! Dupa nastere se face doar daca bb are rH-ul diferit de al mamei! Sper sa ma fi exprimat clar! Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009) POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Te-ai exprimat foarte clar. MErsi. Si atunci daca mie mi-au iesit toti anticorpii negativi la 34S ar insemna cumva ca BB va avea tot RH negativ ca si mine? Si nu voi avea deloc nevoie de vaccin????? Ar fi super!
Si tot legat de vaccin mai am o nelamurire: vaccinul asta dupa nastere am inteles ca trebuie facut ca daca nu ai probleme la o viitoare sarcina. Noi ne oprim la 2 copii - atunci mai trebuie sa il fac?
Dana 34+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
eveline spune:
Bine ai venit pe lume Diana! Sa fii sanatoasa si fericita...si papacioasa. Si pentru mami refacere usoara.
Totusi...cum de? Cine stie mai multe sa ne spuna, de ce a trebuit cezariana la 34 sapt??
Bine ca sunt bine!
31+ Darian si mamica de Bianca
Klarisse spune:
Faza tare e ca eu am intrebat doctorita si mi-a zis sa facem cat mai pot eu, eu teoretic mai pot..de fapt eu cam stau:)))..insa mi-e mereu teama sa nu patesc ceva, sa se declanseze nasterea, etc..
De pozitii nu mai zic nimic, e una singura si aia chinuita..sigur n-am s-o mai practic toata viata dupa ce nasc.
Klarisse graviduta 31+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
mari_paun spune:
am pus in album o poza cu Ema si tati, de acum 2 luni, cand mergeam la birou si Ema in parc...si una cu Ema la piscina
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, cu piciorul in gips31+PETRU si mami de Ema
Mari-Mariuk spune:
nu imi place subiectuldeoarece la noi e interzis..si tocmai cand imi placea mie mai mult. Asa ca, de nu va zice dr sa va opriti, simtiti-va cat mai bine ca apoi toata atentia va fi captata de bebe si trece pe plan inferior....
Mariuk 31+
Fistiq spune:
Ce discutii!
Eu nu am prea multe de "marturisit" la capitolul
S-a cam terminat tot, odata cu candida... Oricum nu stiu daca ma tineau nervii, as fi fost stresata, si apoi nici nu am fost o impatimita a pozitiei care mai permite ceva la momentul asta
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq Ionela, asta e www.nichiduta.ro/detalii-produs-3892/patut-din-lemn/" target="_blank">patutul la care ne-am hotarit noi. Iti trimit linkul asta pt ca e descris mai bine, dar l-am comandat de pe alt site unde e 329 cu tot cu transport. Uite www.wonderbaby.ro/mobilier/patuturi-de-lemn/patut-copii-lemn-gratar-detasabil-elga.html" target="_blank">aici Salteaua am comandat-o separat si e 155 ron ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+ |
Mersic frumos, Fistiq
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+
Minunea noastra
Fistiq spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionela.n
Mersic frumos, Fistiq -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+ Minunea noastra |
Cu placere!
Sper sa aveti mai mult spatiu decit noi si sa nu trebuiasca sa va limitati la ceva anume din cazua asta