Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Alynta - mersi de lamuririle cu vaccinul. Azi merg la control si intreb si dr ce sa fac.

Mai3 - mersi de link-ul cu carusele - eu eram....!

Si eu am inca de calcat hainitele lui baby....si parca mi-am iesit din mana - imi ia asa de mult sa calc hainitele asa de mici....Nu prea am spor...sper sa imi intru in mana...bine ca acuma si sunt multe hainite, ca le-am spalat si pe alea de 3-6 luni, nu le-am avut puse separate!

Lora ia-o incet, calca ce crezi ca iti trebuie pt. cateva zile, ca pe urma o sa ai timp si va fi mai usor sa le calci. Stiu cum e....vrei sa fie toate pregatite! Dar e un efort mare totusi si e mai important sa mai stea bebelina inca la caldurica!

Apropo de nastere naturala dupa ceza...am ramas surprinsa sa aud ca sotia unui coleg din Cluj a nascut natural la 1 an si ceva dupa o cezariana. Chiar nu mi-a venit sa cred, dar ...cica exista totusi....Eu stiam ca 2 ani dupa o ceza nu ai voie sa ramai insarcinata, d'apoi sa nasti natural la 1 an dupa o ceza?
Zicea ca dr le-a spus ca uterul s-a refacut super ok si ca nu sunt probleme.

Dana 34+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

voi ziceti ca intrati in panica ca nu ati terminat cu pregatirile....eu intru in panica pentru voi cand vad ca mai aveti mai putin de 4 sapt si-l vedeti pe bebe ...

nu pot sa promit ca ma "cumintesc"....s-a terminat santierul pe exterior si incepe in interior, o zugraveala in balcoane, bucatarie si hol....mici modificari si aranjari in diferite locuri....trebuie sa ma ocup serios de cadourile, tortul si tot restul pentru Raul ca acusica vine 22 aug ....iar dupa ce se termina tot ce tine de casa si noi, vreau sa ma apuc serios de bebe, tot ce mai trebuie sa-i iau, plus pentru mine, bagaj spital ....ma tot rog la Dumnezeu sa vina dupa ce terminam cu toate ca n-are cine sa ni le faca

29+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Burtici, fug la bucatarie ca vine sotul imediat. Pregatesc ceva de papa dupa care il ajut sa tunda iarba.

O seara placuta va doresc, pe maine!

32+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Burtici, fug la bucatarie ca vine sotul imediat. Pregatesc ceva de papa dupa care il ajut sa tunda iarba.

O seara placuta va doresc, pe maine!

32+ cu un carucior .... sau

Spor la treaba si pofta buna!
Sper ca tu il ajuti doar cu sfaturi, da?

Kiti, 31+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Am plecat si eu sa fac un dus ca trebuie sa mergem la eco si cu rezultatele de la analize.

Va pup,

O seara faina!

Pe maine!

Dana 34+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Nicopic, simona24, acum am vazut frumoasele poze!

Simona, ai fost o mireasa superbaaaaa!!! M-ai dat si tu gata cu umbrelutza aia minunata!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Andreea si eu am tusit o saptamana, am luat stodal dar nu pea a avut efect asa ca mi-am facut ridichie neagra cu miere si chiar a avut efect

Andre_flo felicitari sa va bucurati de ea si ea de voi.

Alina 31+

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Nicopic, simona24, acum am vazut frumoasele poze!

Simona, ai fost o mireasa superbaaaaa!!! M-ai dat si tu gata cu umbrelutza aia minunata!!!

35+

merci frumos,buburuzel!(sa stii ca imi place tare mult userul tau,pt ca asa ma alint cu sotul ). umbreluta nu a fost a mea; facea parte din recuzita dlui fotograf.
chiar ma intrebam ce e cu tine azi, de nu te-am vazut.
eu am avut o tentativa d a adormi,dar nu prea am reusit. caldura si copii din fata blocului nu m-au ajutat. ba chiar am observat ca de cateva zile, in parculetul din fata blocului sunt 2 mici domnisoare care tipa! la inceput m-am si speriat pentru ca nu stiam ce li se intampla. cand colo,dansele isi exersau glasciorul urland din toate puterile! si partea "draguta" e ca mamicile lor stateau p bancuta, fumand, fara sa le prea pese de ele!
iarta-ma Doamne ca judec!

simona cu matei 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Lora 2 saptamani!!! vai cat suntem de aproape! Eu oficial am intrat in trepidatii! Brusc nu mai am timp, vreau sa cumpar de toate, ma mai apuca anxietatea, de unde pana la 30s n-am luat nici un ciorapel!

Puiuta multa bafta la eco! Sper sa fac si eu maine sa vad cum a crescut bebelinul, am ceva mustrari de constiinta pt ca zilele astea nu mi-a fost foame deloc si am mancat numai dulciuri si salate si pepeni! Carne...oua...branza...

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fetelor voi stiti de unde se pot cumpara hainute Carter's din Romania?

Cristina 31+

Mergi la inceput