Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (127)
Raspunsuri - Pagina 6
lucianna_83 spune:
Hello!
Doamne ce greu mi-a fost sa va prind azi, cred ca de dimi tot citesc si nu mai reusesc sa va ajung....si cand ma gandesc ca aveti si burtica :)))) ![]()
Multumesc fetelor pentru urari! 
Eu de dimi tot urmaresc muncitorii, cica azi termina, mai au fff putin de finisat, ne-am si achitat...abia astept sa mute si schela asta si sa facem curat
. M-a apucat forta cu 1/2 de cutie de gresie, trebuia s-o aduc pe balcon, iar la usa s-a rupt cartonu si de frica sa nu sparg gresia pe parchet am prins-o cu mana, cu partea de sus a burtii si cu picioru 

......m-am ales cu niste zgarieturi groaznice pe brat care ma dor si ustura rau si cu o mare durere pe burtica sus
, bebe imediat a ripostat
.....cert e ca dupa 6 ore burtica inca mai doare chiar sub coaste este
.
Offf sper sa nu fie nimic, doar asa o durere de suprafata :(. Joi ma duc la dr si fac si eco, dar daca ma doare si maine, imediat ma duc.
Subiectul
noua nu ne-a zis nimeni nici la Raul nici acum ca ar trebui sa facem vreo pauza
....asa ca daca eu ma simt bine, prestam oricand.
.
Mai nou am o noua frica, am o prietena in aceeasi situatie cu a mea, copil de 2 ani, acum a nascut iar (parca ne-am sincronizat)....cert e ca travaliul si nasterea acum au durat nici 3 ore, pana a ajuns la spital si a trecut si pe la farmacie sa-si cumpere epidurala deja avea dilatatie 5 si se tot gandea ca daca nu ajunge doctorul pana naste ea,
mai era si 1 noaptea. Iar doctora mea mi-a si zis ca la al 2lea copil travaliul si tot restul dureaza mult mai putin, toate sunt pe repede inainte 

. Acum am si eu aceeasi frica, daca nasc asa repede si nu ajunge dr mea care sta pe langa Buc 

. Cred ca joi o sa-i si spun 
Mami Andre_flo felicitari!, sa ai o fetita sanatoasa, voioasa si cuminte! 

Pupici 
29+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
alynta27 spune:
Iunia ce fain ca si prietena ta e gravi ca si tine!
Lora si eu gandesc la fel cu nasterea!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
LoredanaB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianna_83 Hello! Doamne ce greu mi-a fost sa va prind azi, cred ca de dimi tot citesc si nu mai reusesc sa va ajung....si cand ma gandesc ca aveti si burtica :)))) Multumesc fetelor pentru urari! ![]() Eu de dimi tot urmaresc muncitorii, cica azi termina, mai au fff putin de finisat, ne-am si achitat...abia astept sa mute si schela asta si sa facem curat . M-a apucat forta cu 1/2 de cutie de gresie, trebuia s-o aduc pe balcon, iar la usa s-a rupt cartonu si de frica sa nu sparg gresia pe parchet am prins-o cu mana, cu partea de sus a burtii si cu picioru ![]() ![]() ......m-am ales cu niste zgarieturi groaznice pe brat care ma dor si ustura rau si cu o mare durere pe burtica sus , bebe imediat a ripostat .....cert e ca dupa 6 ore burtica inca mai doare chiar sub coaste este . Offf sper sa nu fie nimic, doar asa o durere de suprafata :(. Joi ma duc la dr si fac si eco, dar daca ma doare si maine, imediat ma duc. Subiectul noua nu ne-a zis nimeni nici la Raul nici acum ca ar trebui sa facem vreo pauza Mai nou am o noua frica, am o prietena in aceeasi situatie cu a mea, copil de 2 ani, acum a nascut iar (parca ne-am sincronizat)....cert e ca travaliul si nasterea acum au durat nici 3 ore, pana a ajuns la spital si a trecut si pe la farmacie sa-si cumpere epidurala deja avea dilatatie 5 si se tot gandea ca daca nu ajunge doctorul pana naste ea, mai era si 1 noaptea. Iar doctora mea mi-a si zis ca la al 2lea copil travaliul si tot restul dureaza mult mai putin, toate sunt pe repede inainte ![]() ![]() . Acum am si eu aceeasi frica, daca nasc asa repede si nu ajunge dr mea care sta pe langa Buc ![]() ![]() . Cred ca joi o sa-i si spun ![]() Mami Andre_flo felicitari!, sa ai o fetita sanatoasa, voioasa si cuminte! ![]() ![]() Pupici ![]() 29+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
Luciana ce cauti tu cu cutiile de gresie in brate
34+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua
LoredanaB spune:
Acum iei bataita .Lasa pe altcineva la astfel de munci nu te forta 
34+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua 
LoredanaB spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Am fost la dr., totul e ok, avea bataile cardiace cat de cat reglate si in limitele normalului, f. putin peste 150, avea 158. Ufff...mi s-a luat o piatra de pe inima. Dr. zice ca mai am maxim 2 saptamani...'om vedea. Oricum, parca-parca e putin mai coborata burta si la mine. Lora, mami de Iustina si ![]() 36+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora ma bucur ca s-a mai linistit bebelina.Eu cred ca daca tu stai cuminte si fara stres o sa stea si bebelina cat mai mult la mami in burtica.Nu ti-a spus ce greutate are?
34+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui LoredanaB Acum iei bataita .Lasa pe altcineva la astfel de munci nu te forta ![]() 34+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua ![]() |

29+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
maitreyi spune:
andre_flo
sa creasca mare, sanatoasa si voioasa
apgarul nu tine de nasterea prin ceza sau de prematuritate. asta este un mit ca orice copil nascut prin ceza ia 9.
be_one cu cine nasti maica de ai impresia ca te lasa careva sa nasti natural dupa ceza la CV? asta mi-a fost subiectul la examen in iarna - nasterea naturala dupa ceza. si la un moment dat ma intreaba profa, dupa ce io ii spusesem ca se poate, "ai vazut asa ceva in practica?" io - "nu" raspunsul - "deci nu se poate" 
magdy bine ai revenit 
siecs nu am prestat deloc nici acum nici la baby. la baby eram cu risc. acum nu mai e risc dar nu am vrut noi sa deranjam enerjetic piticu'
avem timp ![]()
cine ma intreba de carusel ca am citit in capitolul trecut si pana v-am ajuns din urma am uitat
- e luat de AICI 
solutia de sterilizat e buna din cand in cand, da. folosita tot timpul e ca orice detergent...chimic.
bebecris care 2-3 ani folosit sterilizatorul?
ala il folosesti pana la 6 luni
cand si asa se apuca de lins papucii lu' tati si nu mai sta nimeni sa sterilizeze suzeta...cel mult o sterge de pantaloni de praf 
multumim mult pt aprecierile casutei noastre
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Ellenuta spune:
buna
imi cer scuze ca dau buzna aici.
am un leganus electronic de vanzare. este marca fisher price, model ocean wonders aquarium. este in stare buna, l-am folosit aprox 4 luni. doua dintre jucariile de la carusel nu sunt cele originale, ci doi ursuleti de plus (le-am schimbat ptr a diversifica orizontul vizual) si nu mai stiu ce am facut cu stelutele.
pretul este de 400 ron.
daca sunteti interesate, astept PM.
modelul este acesta
o zi buna!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
magdyi2001 spune:
Maytrei, aici se practica f mult nasterea naturala dupa ceza...La Gabriel chiar mi-as fi dorit, dar au intervenit din cauza rinichilor... Acu in ro nu stiu care este practica.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
30+ cu
MARIA
Doamne ajuta
inca 6 sapt!!!
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Buburuza_10 spune:
Vad ca vorbiti despre
. Si noi, si noi!!!
Mai cu teama, mai "gentle", dar alternam 3 pozitii! Doar ca am observat ca eu am devenit fff mica, de abia mai incape...
In rest, ma simt ca o balena esuata... ma tarasc de pe canapea in pat si invers, cu cate un stop la bucatarie sau la baie. Nu am chef si putere pentru nimic.
35+