Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (127)
Raspunsuri - Pagina 16
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi Doamne ajuta clary sa iesiti sanatosi si voiosi din operatie! iti dau nr pe pm si astept vesti ![]() hai ca m-au luat emotiile de dimineata ![]() ----- Mami de roza + 33 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
trimite nr pe Pm sa-l notez

33+
Bianca Gabriela
inbox spune:
Doamne ce emotionant, incep bebeii sa apara...
Clary, refacere usoara dupa cezariana si bebe sanatos! Tinem pumnii!
mamica de printesa Maria si
25+ 
septoct2010 spune:
am schimbat si titlul asa ca va asteptam cu nerabdare in formula completa sa ne dati de veste!

mai3
hadrianae spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clary fetelor,azi vine bebe Bianca-Gabriela! ..am niste emotii...scoateti va rog motatele ca am nevoie de incurajari..fac cezariana ca nu mai am lichid si placenta e de gradul 3 cu puncte de calcifiere pe ea..avem 36 de saptamani de sarcina..sper sa fie totul bine..![]() 33+ Bianca Gabriela |
Mult succes, clary! Totul va fi bine si astazi iti vezi minunea! Wow!!!
Unde nasti si cu cine? Eu sunt tot din Constanta de fel si peste vreo doua saptamani vin acasa. Cu toate ca mi-a fost urmarita sarcina aici, am hotarat, din diverse motive, sa nasc acasa. De-abia astept sa vin.
Inca o data bafta. Doamne ajuta sa fie totul bine. Iti tinem pumnii.
Adriana, 28+
inbox spune:
Am actualizat semnatura...ma duc in pat ca m-a luat un soi de lesin si greata...cred ca de la caldura asta...
mamica de printesa Maria si
30s 
sabu_dk spune:
Buna dimineata, burtici! 
Ana, am vazut poze cu o blonda bruneta
si verdictul este ca suntem (si eu si asta mic din burtica) de acord: ne place mai mult bruneta. 
May3, ce aiurea ca in Romania nu se practica nasterea naturala dupa cezariana... Aici, in Danemarca, este la mare cautare. Si am prietene, colege care au nascut prima data prin cezariana, iar apoi la a doua, all naturel.
Cat despre articolul despre epidurala, nu sunt chiar de acord. Adica, mi se pare ca prea generalizeaza - ca de fapt nu e durere, ca suntem pregatite pentru asta. Eu cred ca intra in joc si factorul psihologic: de ex, eu suport destul de bine durerea, insa ma ingrozeste pur si simplu ideea de a ma durea in continuu timp de n ore. De asta, atunci cand sunt (eram) pe "stop", prefer sa ma colacesc in pat, si sa adorm - chiar daca durerea nu e chiar asa de mare... Nu stiu, si eu sunt total pro cat mai natural, insa ceea ce scria in articol mi s-a parut dus putin in extrema fanatismului. Am zis si io o parere, nu dati cu pietre, sa nu fie cu suparare!
Botosel, ce bine arati! 
Simona, intr-adevar ai fost o miresica fff frumoasa. Si o burtica si mai si... 
V-am pupacit pe toate si sa avem o zi minunata.

Sabina,
34+ cu
Nicklas
puiutza spune:
WWWWWOOOOOOWWWWWWW.....se ingroasa gluma....se inmulteste nr. bebeilor! super!!!
HAI CLARY!!!!

Iti tinem pumnii sa fie totul ok si asteptam cat mai repede vesti bune despre tine si fetita!
Dana
34+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
clary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui hadrianae
Mult succes, clary! Totul va fi bine si astazi iti vezi minunea! Wow!!! Unde nasti si cu cine? Eu sunt tot din Constanta de fel si peste vreo doua saptamani vin acasa. Cu toate ca mi-a fost urmarita sarcina aici, am hotarat, din diverse motive, sa nasc acasa. De-abia astept sa vin. Inca o data bafta. Doamne ajuta sa fie totul bine. Iti tinem pumnii. Adriana, 28+ ![]() |
Eu nasc in spitalul judetean cu dr Solopenko..daca itti permiti iti recomand clinica privata..ajungi cam la aceasi suma si esti mai linistita..eu de cateva zile fierb la propiu...pe mine toata nebunia ma costa 500 de euro ,la clinica e 5000 lei la una si 800 de euro la cealalta.
La spital am cumparat tot..de la sonda de urina ,manusi,branule ..pana la medicamente..
33+
Bianca Gabriela
hadrianae spune:
A! Si se pare ca nu mai actualizasem semnatura de mult. Asaaaa! Acum e mai bine. ![]()
Adriana, 31+ 

roza + 
..am niste emotii...scoateti va rog motatele ca am nevoie de incurajari..fac cezariana ca nu mai am lichid si placenta e de gradul 3 cu puncte de calcifiere pe ea..avem 36 de saptamani de sarcina..sper sa fie totul bine..
lu' mama