Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (127)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_25 spune:
ANDREEA 
SABINA multumesc!!!si tie si la bb!!!

CLARY asteptam nerabdatoare vestile!!!!
Doamne ajuta sa fie totul bine si bebita sanatoasa!!!
Uff,ce emotii m-au luat,parca nasc eu!!![]()
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
fulguta28 spune:
HAIDE CLARY! 

HAIDE BIANCA GABRIELA!
Suntem alaturi de voi!
uta28 este
31+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
sabu_dk spune:

HAI CLARY!!!

HAI BIANCA-GABRIELA!!!

Va tinem pumnii! Toate burticile si toti piticii din burtici!

Se ingroasa gluma, fetelor!!! De-abia astept!!!!
Sabina,
34+ cu
Nicklas
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clary fetelor,azi vine bebe Bianca-Gabriela! ..am niste emotii...scoateti va rog motatele ca am nevoie de incurajari..fac cezariana ca nu mai am lichid si placenta e de gradul 3 cu puncte de calcifiere pe ea..avem 36 de saptamani de sarcina..sper sa fie totul bine..![]() 33+ Bianca Gabriela |
Doamne ajuta sa fie totul bine si bebe sanatoasa!

29+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
maitreyi spune:
sabu nu doare in continuu n ore
doar pe final nu prea mai ai pauze intre contractii dar pana la ultima faza, cea de expulzie, ai si pauze de respirat. eu am prins 7 ore de travaliu cu dureri maxime si recunosc ca a fost ok. am si poze si eu eram cu gura pana la urechi
stiind ca urmeaza sa iti vezi puiul parca prinzi altfel putere. bine, asta daca ramai cat de cat lucida pt ca am vazut si cazuri cand se pierd de la dilatatie 4-5 si nu mai coopereaza deloc cu nimeni si nimic.
oricum, din punctul meu de vedere, nasterea indusa si cea cu epidurala nu sunt nasteri naturale ci nasteri vaginale.
la fel cum zici si tu e o discutie. sper sa nu suparam pe nimeni 
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ana_25 spune:
Doamnee,ce m-am emotionat cand am vazut atatea motate,parca abia acum realizez ce putin mai e!!!

(plang de bucurie si nerabdare). Mi s-a ridicat parul in cap,la propriu!!!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
puiutza spune:
Am schimbat si noi semnatura!
Si am fost aseara la eco - BB e grasunel in continuare - avem 2950 g.
Rezultatele la analize sunt bune, mi-a iesit glicemia un pic mica.
M-a suit si pe calul balan sa imi recolteze din col....si ne revedem pe 25 august.
Vestea proasta....(ca era prea frumos sa fie totul OK)...este ca la inceputul lui septembrie dr pleaca totusi in concediu 

. Si zic totusi pt. ca l-am intrebat de nenumarate ori pe parcursul sarcinii daca pleaca in concediu in sept. si a tot spus ca nu...acuma brusc s-a schimbat.....

Imi vine sa urlu de nervi....numai de ce am incercat sa fiu precauta, sa previn eventualele probleme.....numai de-aia....a iesit un fas!
Ma consolez doar cu gandul ca nu ramane nenascut, si ca DD va face cumva sa fie bine in final.Dar oricum m-a dezamagit tare mult dr!
Dana
35+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
hadrianae spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clary Eu nasc in spitalul judetean cu dr Solopenko..daca itti permiti iti recomand clinica privata..ajungi cam la aceasi suma si esti mai linistita..eu de cateva zile fierb la propiu...pe mine toata nebunia ma costa 500 de euro ,la clinica e 5000 lei la una si 800 de euro la cealalta. La spital am cumparat tot..de la sonda de urina ,manusi,branule ..pana la medicamente.. 33+ Bianca Gabriela |
Da, eu o sa nasc la Euromaterna. Am vazut clinica si arata foarte bine. Si sora mea a nascut anul trecut acolo si a fost foarte multumita. Si ai dreptate, la bani aproape tot acolo ajungi cu totul.
Adriana, 31+
ana_25 spune:
Lasa PUIUTZA ca DD are grija de tine si de bb!!!!

Felicitari tuturor fetelor care azi schimba semnatura!!!!

Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
puiutza spune:
A si in plus am mai si racit, si au inceput sa mi se umfle si mie picioarele......
Asadar am ozi de KKo.
Sper sa nu va indispun.
Ma duc sa ma tratez......poate trece...!
Dana
35+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)