Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna dimineata !

Multumim pentru micul dejun. Ana, esti prima care pune masa, ca de obicei
Completez si eu cu paine prajita cu unt si miere putin zaharisita

Asa zic si eu despre deschiderea capitolului la bebelusi : doar dupa ce nastem toate de la "mamici de septembrie-octombrie 2010". Asa am procedat si la odiseea cand am nascut-o pe Teodora. Apoi cand toti bebelusii implinesc un an ne mutam la scutece, la 4 ani impliniti de toti bebelusii ne mutam la "in floarea copilariei" samd

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 35+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ALEXUZA tu cum te simti? Ca esti tare tacuta de ceva timp????

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata si de la noi
Am dormit destul de bine,binenteles cu AC...
Nu stiu cine povestea mai devreme ca i se umfla mainile si picioarele.
Asa ma simt si eu in dimineata aceasta, ca un "mic" bidonas.
Am pus o poza pe picasa facuta azi, inainte sa plec la birou.

Imi place de Kiti cum incearca sa manance cat mai sanatos...
Dar daca tot nu ai pus sos de usturoi (cu tot cu arsuri), tot degeaba.
Eu sambata am fost la ziua unchiului meu; a facut peste la gratar si l-am rugat sa imi faca si mujdei de usturoi. Nu pot spune ca l-am mancat mai mult intins pe paine, decat pe peste

Valentina31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Sebastian si Diana, bine ati avenit pe lume, sa fiti fericiti si puternici sa treceti peste toate obstacolele, iar voi mamici felicitari!!!!
Hello burtici sexoase, noi am fost putin pe la mare si nu numai in scop relaxant... Am vizitat celebra maternitate Isis, fiindca ma batea un gand, asa ca m-am hotarat. o sa nasc acolo, in apa, sau macar o sa incerc sa nasc natural. Momentan nu am indicatii ded cezariana. Maternitatea arata ca un hotel de 4 stele, personalul e superpregatit, merg pe nasteri cat mai naturale. iar dr Zaher e foarte amabil si am auzit numai de bine despre el. maternitatea era plina cu burtici din toate colturile tarii. Iar pretul este de 1000 E cu cazarea sotului si cu absolut tot (nu intra mancarea lui si vaccinul pt rh negativ). asa ca, daca nu nasc pana in saptamana 39, sau daca simt ca mi-a picat dopul, sau imi zice doctorita la vreun control ca s-a sters colul si ca ar cam trebui sa nasc in cateva zile, sau daca simt ca incepe travaliul la inceput, ma urc in masina si nu fac decat 2 ore jumate pana la Constanta. Doamne ajuta!
la mare a fost insuportabil de cald, apa marii si a piscinelor era fiarta. A fost pt prima oara in 30 de ani cand mi-am dorit sa ajung repede, repede acasa.
va urez o zi buna si ma intorc doua capitole sa citec ce ati mai scris!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

ANDREEA multumesc!!Vreau si eu cornuletee!!
LUCIANNA stai linistita ca nu se separa nimeni!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Pai, dupa cum ziceam, daca nu ma porcesc la lenevit, te astept la cornulete calde

32+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

fetelor,azi vine bebe Bianca-Gabriela!..am niste emotii...scoateti va rog motatele ca am nevoie de incurajari..fac cezariana ca nu mai am lichid si placenta e de gradul 3 cu puncte de calcifiere pe ea..avem 36 de saptamani de sarcina..sper sa fie totul bine..

33+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

hai clary! hai bebe!

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Doamne ajuta clary sa iesiti sanatosi si voiosi din operatie! iti dau nr pe pm si astept vesti

hai ca m-au luat emotiile de dimineata

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Ana_25,Ionela.n,am luat nr voastre de telefon sa le anuntati pe fete..la 12 ma internez si cred ca in 2-3 ore ma opereaza..

33+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Clary, suntem alaturi de tine si de bb.
Asteptam sa ne impartasesti si noua impresiile tale despre operatia de cezariana.

Valentina31+

Mergi la inceput