Mamici si Gravidute Italia ***(80)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Mai dar ocupate mai sunteti zilele astea! cu treburi placute sper!
In dimineata asta dau eu plus tortuletz caci azi Ricky implineste 4 lunitze.

Azi s-a trezit devreme si ne-am strambat amandoi in oglinda, mami a facut ca pisica si bebe s-a distrat razand cu gura pana la urechi!

O zi superba va doresc!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao!
Eu va scriu iar de pe telefon pt ca am dus laptopul sa mai instaleze ceva, iar calculatorul mare mi-e lene sa il deschid.
LA MULTE LUNITE SI ANISORI RICCARDO!!!
Va pupam!

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

LALEXANDRA - mersi de urari! Puiul tau ce mai face? s-a mai cumintit sau iti scote peri albi in continuare?! sper ca nu!

Noi am fost 5 zile singurei si sunt varza! a fost si f agitat iar ziua de ieri a fost punctul culminant cand m-a terminat efectiv plangand intr-una de nu mai stiam ce sa-i fac, regurgita tot ce manca din cauza ca se tot imburica si agita, nu a dormit decat 1 ora adunat...

Acum trebuie sa ma duc sa-l iau pe sot de la aeroport ca a lasat masina acasa si cum eu conduc din an in pasti , acum ca trebuie sa ma duc si cu ricky dupa mine, imi cam tremura chilotzii Cred ca o sa merg ca melcul pana acolo!

Maine imi vin socrii asa ca trebuie sa fac curat si de nu mai intru sa stiti ca sunt ocupata cu ei ( ori inca incerc sa ajung la aeroport!)

Pupicei

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

Am revenit si eu
Am pus si pozici noi.

Nafi, ai grija de tine, de voi, Stai linistita ca te descurci azi, si sa fie totul bine cu socrii.

....nici noi nu o ducem mai bine, inca ne scoate peri albi (cel putin mie)...astept saptamana viitoare sa mergem la pediatra sa vedem ce mai zice, daca sa ii schimb ceva in program...nu stiu....incercam de toate, da parca degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NAFI ce mai facut sa rad cu "sau incerc sa ajung la aeroport"! Lasa ca te descurci. Important e sa fii atenta sa nu fii distrata de Ricky. Sa it pui la indemana tot ce-ti trebuie gen suzeta,apa,etc. In caz ca plange, dar tin pumnii sa nu. Vin socrii?? Brrrrrrrr...... Ce relatii ai cu ei?? Cu intarziere la cat mai multe lunite ptr Ricky.

RALUK bine te-ai intors acasa. Totul bine? Incetul cu incetul parca prind curaj cu nasterea naturala. Bagati, bagati incurajari ca sa poate "ma vindec" !

GEORY multumesc de cuvinte.

STEFI cum fac sa vad zi eu noile poze?

Va las, pup all!!!!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luni) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Fetele! Am facut-o si p'asta!

Am ajuns cu bine la aeroport si Ricky a fost cumintel trei sferturi din drum. s-a inecat insa ca tiganu la mal si a dat-o in plans ultimele 5 minute.

LALEXANDRA , DANANGIE - mersi de incurajari

Am vazut pozicile cu ALLE E superb! cu ochii aia albastri si rotunzi e inocenta intruchipata! te topeste!

Danangie - sunt in relatii f bune cu socrii. sunt niste oameni f de treaba si soacra imi zice nora de cand m-a vazut prima data si se lauda la tot orasul cu norasa' Vin sa ne vada si sa vada si apartamentul pe care l-am cumparat ca si ei ne-au dat o parte din bani, fara de care nu am fi reusit sa luam ceva asa mare.

Va pupic! Aici ploua cu galeata! pot iesi sa fac un dus afara!

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

NAFI, foarte bine ca te-ai descurcat, asa incet-incet prinzi curaj.

Multumim de aprecieri...stii ce ii zice sotul cand e rau?...Ai noroc ca te salveaza fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaooooo!!

Va salut scurt (tot din Ro) si abia astept sa revenim in It.

Am avut multe experiente, placute si neplacute, o sa va povestesc pe larg. Suntem bine.

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna un salut asa scurt ...scuzati dar n-am citit nimic din urma...mai ne o sa recuperez promit

va pup pe toate!
dana ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

hai ca azi n-am mai combinat nimic..le mai las incolo de treburi..mai simt si eu un pic nevoia de ralaxare ..macar o ora pt sufletelul meu
so, am citit din urma...

georgi bine ati revenit pe meleaguri...va cred ca v-a rasfatat tati al vostru.. ehe unde e mai bine ca'n familie
DD ajuta si bb2 sa fie totul bine..poate e pereche ..voi ce ati vrea?
multumim de complimente..nustiu de pregatiri nimic..habar n-am daca se fac..aici au prog numai martea si joia dimineata..sper sa reuseasca al meu sot sa ajunga sa vorbeasca cu ei macar sa stie pe cat incepe gradinita si ce le trebuie pt inceput(grembiule,ce si culoare etc.)..caci celelalte am inteles ca ti le zice in seguito...

raluka bine ati revenit acasa! bine ca sunteti bine amandoua inafara de mesajul cu nasterea Maevei..nu am mai primit decat cel care te-ai internat... nici acum nu stiu dac mesajele mele ti-au ajuns.. :(
(oricum am decis sa-mi iau alt telefon..asa ca mine e programat)

te cred ca acum nu prea ai timp pana te acomodezi si reusiti sa va sistemati.. dar asteptam nerabdatoare pozici

snow mersi
multumim ca ne mai spui cate ceva despre voi, ca sa nu pierdem de tot legatura.. mi-l si imaginez pe "smecheras"mic, sau "escroc sentimental" cum ii spuneai tu, cum te santajeaza...
cred ca s-a distrat Ale la mare.. noi anul asta n-am mai reusit sa ajungem
vazut pozici ale e superb!!!!!!1ce bine va sta..inca un pic si sunteti frati tu tot slabanoaga ai ramas..
sa ne mai scrii sa nu ne uiti de tot...

a si apropo ioana pe unde umbli????? care e faza cu sangele?..ca n-am prins-o
cum mai e Giulia?

alexandra stranu' ce spui tu.. e drept ca acolo e ca pe maidan...nu se mai intelege nimic..caci e lume multa si sala mica..eu cand am fost ultima data era sala speciala pt mama si copilul avea fasciatoio ..unde schimbai piciul(si curat chiar.. gunoi special,unde sa arunci pampersi ) ..eu acolo am alaptat-o pe stefi .. n-o mai fi acum asa ceva?..s-o mai fi schimbat in 2 ani jumate..cine stie...
vazut pozici noi cu Ale mai, mai ce flacau se face..acusi il mariti

nafi ma bucur ca v-ati distrat la botez... inca n-am vazut pozele ... multumesc de complimente

trimit acum mesajul ca e cam lung..revin...

Mergi la inceput