Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

imi cer scuze ca dau buzna aici.

am un leganus electronic de vanzare. este marca fisher price, model ocean wonders aquarium. este in stare buna, l-am folosit aprox 4 luni. doua dintre jucariile de la carusel nu sunt cele originale, ci doi ursuleti de plus (le-am schimbat ptr a diversifica orizontul vizual) si nu mai stiu ce am facut cu stelutele.

pretul este de 400 ron.

daca sunteti interesate, astept PM.

modelul este acesta

o zi buna!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana daca nu mananci iti amplifici si mai mult starea de rau..in primul rand e posibil sa-ti fie greata mereu din cauza acidului gastric care iti dai seama ca-si face de cap acum pt k nu ai mancat de 2 zile...plus ca nemancatul clar iti da stari de lesin..ma mir ca mai stai in picioare..inceraca ceva f usor.,.cate putin ...la fiecare 3 ore ceva gen u iaurt...un fruct (nu fructe acide)..ceva dulce ..s-ar putea si glicemia sa fie mica din cauza nemancatului..ai grija ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

La Veduta nu cred ca mai gasiti loc liber si nu mai accepta din cate stiu, alt tip de ecografii, ca e super ocupata cu morfofetalele. Mie 2 doctori gineco mi-au recomandat pe BOTICA- Radulescu pt eco

26+

Mergi la inceput

pai screening inseamna morfofetala..

si 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Bine v-am regasit! Am ajuns la zi cu cititul, fapt pentru care ma anunt prezenta !

Crisis81: Noi te citim, mai toata lumea citeste tot din urma. Insa despre tine nu pot spune acelasi lucru... De cand am intrat eu pe forum, cred ca ti-ams cris vreo 3-4 mesaje si la niciunul nu am primit raspuns. De la tine am citit despre nasterea in apa la Isis Constanta si apoi am tot cercetat. Te mai intrebam diverse, dar mi-am dat seama ca nu ai timp sa citesti si ca atunci cand ai timp, intri si ne spui doar ce faci tu si atat. Nu mai reiau toate intrebarile puse de-a lungul timpului... Eventual, daca vezi mesajul acesta, poate imi spui doar daca mai intentionezi sa nasti in apa sau ai renuntat complet la acest gand.

Crisuletz: Sotul tau crede ca "fratele" lui v-a luat cardul si v-a lasat fara bani? S-a lamurit in final ce ii putea pielea sau ii ia si acum apararea, crezand ca altcineva e autorul furtului cardului? Dar incendiul stiti daca a fost provocat de cineva sau are o cauza clara? Ca poate mai aflati ce bine intentionati sunt acesti "prieteni", care poate erau invidiosi pe succesul aproapelui... Rugati-va la Dumnezeu sa va tina departe de ei pe viitor si ai grija si de sotul tau sa nu cedeze si sa dea crezare minciunilor pe care poate le va auzi probabil de la "fratele" lui... Ca sigur nu va recunoaste...

Doura: Incearca sa suni la centrala Filantropia si sa rogi insistent sa fii programata la ecografia dorita. Banuiesc ca o vei plati, subliniaza aspectul, ca s-ar putea sa conteze si foloseste niste argumente de genul: "dl. dr. Haiduc sau dl. dr. Peltecu au recomandat-o pentru aceasta ecografie, ca fiind o persoana extraordinar de competenta si ca speri ca puteti gasi o solutie, oricare ar fi aceasta". Ii respecta mult pe acesti medici si auzind de ei, sunt sanse mari sa nu te refuze... Si daca vezi ca tot nu reusesti, spune-le ca ai venit in tara in vacanta si ca vrei neaparat acest punct de vedere competent pe perioada sederii tale aici, ca vii la eco la orice ora, esti constienta ca are programari facute cu luni de zile inainte, dar ca poate gaseste o solutie sa vii inainte de program sau dupa.... Succes! Eu zic ca o vei convinge!

27+

Mergi la inceput

Pai da, Doura, dar nu ai facut morfofetala?

26+

Mergi la inceput

mie mi-a zis doc. din liban sa fac un screening si la 28..si apoi la 32..cred ca la noi e altfel sistemul ..oricum vreau neaparat s afac eco asta ..o sa incerc sa fac cum mi-a spus elfica

si 26+ cu

Mergi la inceput

Da, asa se procedeaza teoretic si aici.

26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

pai screening inseamna morfofetala..

si 26+ cu

Da, prea ocupata cu morfofetalele din trim 2 de sarcina. Scuze, n-am specificat acest lucru.
in fine, spune-ne ce ai rezolvat!Bafta!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ana cum te mai simti? ai reusit sa mananci ceva? te-ai epuizat mult saptamanile astea cu munca si acum corpul se resimte.

23+

Mergi la inceput