Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 10
mamiralu spune:
Buna burtici! 
Gabriella, am intrat din nou sa vad ce mai faci. Imi pare tare bine sa aud ca te-ai mai linistit! Sa stii ca eu am trecut cam prin aceeasi situatie, am 38 de ani si a trebuit sa hotarasc ce sa fac cu amnio. Eu am hotarat sa nu fac amnio..., dar nu am vrut sa te influentez cu decizia mea, pt ca e mai bine, totusi, sa asculti de dr, daca gasesti unul in care sa poti avea incredere. Sa dea DD sa fie bine! 
July, intelesesem bine ca te duci in acelasi loc cu mine... Asa, din ce-am inteles eu de acolo, daca ti-au dat hartia aia ca e bine, cred ca poti sa fii linistita. Tu te mai duci o data? pe mine nu m-a mai chemat...
Crisuletz, BRAVOO pentru fetita! 
Sa dea DD sa fie sanatoasa! In rest... e simplu sa zici, de pe margine , sa nu te necajesti pentru lucruri materiale... Eu stiu despre mine ca imi pare rau si daca imi ia un lucru cat de mic pe nedrept, sau imi strica cineva ceva d'aiurea... Uff... o sa treaca! Sa va fie bine de acum incolo, cu bb!!
Crisis, ai dreptate ca poate nu ne citim chiar complet, si ca vorbim mai mult despre noi (eu eu
). Da' suntem asa multe mamici... tocmai asta e farmecul nostru!
Nu-i asa ca ne impacam bine ca si pana acum?!

ratusca83 spune:
fetelor tocmai m-a sunat o prietena care avea cerclaj. a nascut un baietel de 3.800kg
.. Asta mi-a dat curaj pt ca ea nici nu prea a stat linistita in sarcina asta si uite ca a nascut la 38 de sapt.
pupicei..dar fetelor unde sunteti???
24+ si ingeras in ceruri
ral_eli spune:
crisuletz, bebelu felicitari pt culoare
se pare ca se echilibreaza numarul de fete vs baieti
23+
ral_eli spune:
vorba ameliei ma simt de parca trag la galere.
dar azi am vb la servici si sper ca la inceputul lui sept sa-mi iau concediu de odihna si apoi intru in cel prenatal. parca as fii negru pe plantatie; si la munca si acasa imi continui activitatea ca inainte si caldurile astea ma fac sa suport si mai greu oboseala si am niste butoaie la picioare!!!
23+
amelia_ilie spune:
Acum abia am reusit si eu sa citesc ce-ati scris azi. La job mi-e tot mai greu sa intru, am o colega in concediu si parca toate cele vin peste capul nostru mai cu viteza decat pana acum.
Felicitari pentru semnaturile schimbate si pentru carucioare! Si saptamani linistite si frumoase pana la termen!
Ana, nu e bine sa nu mananci nimic. Ceva fructe, ceva usor, tot trebuie sa mananci, ca bebe se resimte la lipsa de alimentatie. Si daca ai starile respective in continuare, suna medicul, cheama salvarea, nu sta, ca nu faci bine 
Azi am reusit si eu sa calc (vreo 2 ore si ceva) si sa ma declar multumita ca pana vineri probabil nu voi mai avea de incins decat aragazul ca sa incalzesc mancarea.
A, mi-ati facut pofta iarasi de taitei cu lapte (preferatii mei). Poate reusesc sa-mi fac si eu zilele astea, desi nu promit...
Ma arunci si eu in dus acum si dupa asta probabil la
.
O noapte buna si racoroasa sa aveti
!
21+ 
crisis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Elfica Bine v-am regasit! Am ajuns la zi cu cititul, fapt pentru care ma anunt prezenta ! Crisis81: Noi te citim, mai toata lumea citeste tot din urma. Insa despre tine nu pot spune acelasi lucru... De cand am intrat eu pe forum, cred ca ti-ams cris vreo 3-4 mesaje si la niciunul nu am primit raspuns. De la tine am citit despre nasterea in apa la Isis Constanta si apoi am tot cercetat. Te mai intrebam diverse, dar mi-am dat seama ca nu ai timp sa citesti si ca atunci cand ai timp, intri si ne spui doar ce faci tu si atat. Nu mai reiau toate intrebarile puse de-a lungul timpului... Eventual, daca vezi mesajul acesta, poate imi spui doar daca mai intentionezi sa nasti in apa sau ai renuntat complet la acest gand. |
Intr-adevar de multe ori nu reusesc sa citesc tot din urma. Am zile cand sunt atat de ocupata ca desi sunt in fatza calculatorului nu pot sa iau o pauza. Sau daca iau pauza o iau pe Teo in brate si ne uitam pe youtube la Gummy bear. M-a tampit cu personajul ala.

. Iar cand am de alergat...vin acasa, vad ca s-a mai scris un capitol... as vrea sa am atata timp sa-l citesc, dar din pacate rar recuperez daca pierd mult.Cu nasterea in apa... nu stiu ce sa-ti spun. Decat ca mai nou merg la alt doctor pentru ca ma face sa ma simt mai in siguranta. Merg in continuare si la doctora cu care ar urma sa nasc in apa, dar exista si posibilitatea sa nasc la spital de stat la cernavoda. Curatenia si conditiile sunt ireprosabile si cu 300 euro total sunt tratata ca la 5 stele. Doctorul la care merg acum este fan nastere naturala si sunt convinsa ca nu m-ar taia decat daca ar fi foarte necesar.
Deci inca nu stiu. Daca coloana mi-ar permite as naste fara apa... daca nu... 800 euro.
Crisuletz urate experientele. Bine ca ai cu ce compensa. Felicitari pentru bebelina!
ratusca83 pai ca kilogramele astea..... unde sa mai stea saracu? Era copt bine.
A, eu am mai fost ocupata cu ceva in ultima saptamana. Am terminat de cumparat tot ce am nevoie pt bebe de la 0 la 6 luni. Stiu... sunt razna, dar mai bine sa le iau eu decat sa mi le ia altii si sa nu-mi placa.
Cris
mami de Teodora si
27+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
eliza_cri spune:
sear buna
ana_o spre ca esti mai bine incearca sa gasesti cauza starii de rau ca sa sti ce este de facut si neaparat vb cu doctorul vezi sa nu fi facut vreo toxiinfectie alimentara....vb cu cineva avizat si vei sti ce sa faci sa mananci sau nu si daca da ce si tot asa...multa sanatate 
soacre nu va scriu ca va speriati si nu vreau sa viisati urat la noapte 
eu am morfofetala programata undeva pe 2 septembrie..incerc sa gasesc poate un loc ramas eventual liber in urma anularii vreunei rezervari ca altfel nu am nici o sansa si cand ma gandesc ca tocmai din martie m-am programat la prof pelinescu la medlife si decat in sept am gasit liber atunci o sa am 25 de s si 3 zile cam tarziu pentru mine..sper totusi sa reusesc sa ma intalnesc mai devreme cu dumnealui...
si cam gata de la noi...azi m-am suparat pe ionu care mi-a zis ca daca sunt gravi ce?..m-am supi rau m-am urcat in masina si m-am oprit la mama...evident intre timp mi-au trecut si nervi am revenit acasa fresh ca si cand nimik nu s-ar fi intamplat..deh barbatii 
22+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
Madanic spune:
Am vazut ca vorbeati in capitolul trecut de igiena intima la fetitze. Nu am mare lucru de adaugat doar o chestie care pentru ca nu e extrem de raspandita nu-i nici documentata atat de des.
Isabella in prima saptamana, a avut in pampers o sangerare cam ca cea de la menstruatie. M-am speriat ingrozitor, am sunat medicul imediat si m-au linistit ei ca e normal, am uitat cum se numeste insa au zis ca se face pentru ca fetita in burtica a fost folosit hormonii mei, drept urmare organismul a reactionat la concentratia hormonala.
Alta chestie pe care Isabella a avut-o, la fel de rar intalnita a fost ca din cauza pielii sensibile combinate cu sapunul de la baie a facut o aderenta a labiilor care i-a obturat aproape complet vaginul. In cazul in care observati o aderenta cat de mica, este bine sa incepeti sa da-ti cu crema de galbenele, sau cu o crema hidratanata care sa mentina pielea in zona hidratata.
In cazul in care se obtureaza vaginul, medicii din Romania recomanda de cele mai multe ori interventie chirurgicala de dezlipire sau pur si simplu trag de labii sa le separe, operatie foarte dureroasa pentru copil. La Isabella doctorul a recomandat un unguent pe baza de estrogen care a facut treaba fara durere. Nu am fost fericita sa o dau cu asa ceva insa alternativa era mult mai rea.
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
27+ 
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
ana_o spune:
Buna dimineata!
Vesti bune!
Mi-am revenit cu starea de ameteala si de rau, am primit indicatii clare cu ce sa incep sa ma alimentez si am facut-o. Ma doare stomacul acum, pe semne trebuie sa "bag" ceva mancare consistenta, nu doar covrigei uscati si compot, dar cel putin nu am mai vomat si am mancat cu pofta aceste doua "mese". Dragelor, va pup si va multumesc mult!

Miruna, un pupic mare, mare-mare!
Ana
27s, viitoare mami de
, David Ciprian