Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ana eu zic sa mergi la farmacie si sa-ti masori tensiunea...eu asa faceam pana sa-mi cumpar tensiometru..sper sa-ti treaca stareav de rau.

Din pacate nu pot veni la intalnire..azi m-a sunat asistenta dr meu sa-mi spuna ca s-au intors din concediu. Miercuri la ora 18, merg la el la cabinet sa ma vada, ca nu am mai fost de vreo 4 saptamani.
Abia astep sa merg sa o vad pe bebelusa.

Ca tot vorbeam de soacre, tocmai am vb cu a mea,care m-a sunat sa-mi spuna ca maine vine pe la mine si sta pana poimaine ca are de facut niste cumparaturi...asa ca m-am pricopsit cu una bucata soacra pt o noapte.. Singurul lucru care nu-mi place este ca o sa ma intrebe de 1000 de ori cum ma simt si o sa inceapa sa ma alinte si sa ma intrebe cu ce sa ma ajute, cu toate ca stie ca nu o las sa faca nimic...iar mie nu-mi place...pe mine decat mami meu ma alinta...
Fetelor poate sunt eu paranoia,dar eu nu o pot vedea ca pe o mama..pt mine mama este doar una, si nu ma pot atasa de ea f mult. Nu s-a purtat cu mine urat, ne-a dat apartamentul, dar tot nu pot sa o vad ca pe mama sau sa ma deschid in fata ei. Am noroc ca iubi ma intelege si ma sustine..

multi pupiceiiii...

fetelor voi ce hainute de graviduta v-ati mai cumparat?? mai vreau sa-mi cumpar si eu si nu stiu ce.

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ana mai suna dr inca odata si intreaba-l ce sa faci??? nu sta asa...pupici multi...eu cred ca ai starea asta si pt ca n-ai mancat..incearca sa papi ceva, ce-ti place..gandeste te ce ai manca.. vrei sa mai dau eu exemple ca sa ti se faca pofta??.
astept vesti bune

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ana , stai linistita, incearca sa dormi putin, sau stai doar intinsa... Si nu ar fi rau sa mai suni dr sa il mai intrebi ce sa iei si sa faci

s27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Buna ziua burtici

va salut si eu de la birou, mai adormita...
Felicitari Crisuletz pentru fetita! In general cand e vorba de bani se intampla ca oamenii sa nu mai fie asa buni prieteni.

Am de recuperat 2 capitole (am fost plecata in weekend), sper sa reusesc!

Azi de dimineata m-a durut burta destul de tare si m-am cam speriat si am mers la doctor fara programare si telefon in prealabil. Se pare ca durerile mai intense s-ar datora uterului care creste mai repede, pentru ca totusi colul este lung si inchis. Bebe este bine si creste!

Acum mi s-au expandat picioarele...de vreo cateva zile au inceput sa se umfle si sa nu mai incapa in incaltaminte
Vin si eu la intalnirea de miercuri din Herastrau! Orice loc de intalnire alegeti este ok pt mine.

Va pe toate

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

intru scurt cu un mic sfat: mai sunt si alti doctori ecografi scoliti la londra, nu numai alina veduta, si la fel de competenti. mie doctorita mi-a recomandat-o pe Bolintineanu Alina, profeseaza la Promed System . pe site-l lor gasiti si cv dansei ca sa va convingeti. eu o sa ma duc la dansa la eco de 32 de sapt dar am gasit referinte bune pe net.

deci sunt convinsa ca sunt si alti medici buni, dar mai putin cunoscuti, trebuie doar sa cautati si sa intrebati

p.s: bolitineanu foloseste acel aparat de ultima generatie E8 expert , dar acest aparat il au si cei de la medlife (favorit) dar numai stiu numele doctoritei care era buna (cred ca CHitescu)

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

felicitari crisulet pt fetita
v-am pupat ,ma preg sa plec aksa

22 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Ana, daca te simti asa de rau cred ca mai bine iti suni doctorul sa ii spui!

Multa sanatate!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

pfuaiii.....o sa incerc sa vad daca va pot rezolva cu programare la Veduta!!!! Chiar e super tipa!!! enervant de calma si iti explica ca la prosti.....plus ca atat analizeaza inimioara si absolut totul la bebel.....eu am plecat ff multumita de la ea!!!

Acum iar imi ascult inimioara Evei cu aparatul de la sotul meu!!!

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

ce intalnire?

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

crisu,miercuri la ora 18 e intalnire in Herastrau
nu s-a decis terasa

Lore 21 + &

Mergi la inceput