Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
eu nu am decat o stare de molesala, durerea de cap, urechile infundate si pacaitu, in rest, nu am altceva
la tine poate e si din alta cauza.
poate da tensiunea si starea asta de voma ??
am inteles k mama ta nu e in tara. hai sa zic k are o scuza.
dar la mine e aici, face 10 min. si ne vdm doar sa imi cumpere diverse si asta bineinteles k eu tre sa fac ceva in schimb,
sa ma duc sa ii rez probl.
sau dc gresete cu ceva, imediat imi cumpara o groaza de chestii, ca sa o iert. 
ma rog...am inceput sa nu mai pun la suflet toate astea. incerc sa vb cat mai rar ca sa nu ma enervez si evit orice discutii.
vb doar strictu necesar.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Vasari spune:
Ana, mai bine mergi la farmacie sa-ti iei un tensiometru, in general in trim 3 e bine sa ai mereu unul la-ndemana. Cred ca e in jur de 100-150 ron unul. Eu pt hipotensiune (tot 9/7 cu 6 o am) nu am gasit decat cafea, cola, sfecla rosie. Daca nu poti bea nici lichide incearca niste cantitati f mici de apa. Gen 50 ml-100 o data.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
danaint spune:
Am ajuns acasa -m-aadus Sotul dupa ce am mancat de pranz. Aveam picioarele asa umflate, de abia puteam pasi. 
Dar ma voi inviora pt ca imi iau cutia in care tin lucrurile lui bebe si voi numara si inventaria ce i-am luat deja ![]()
s27 
bebelu86 spune:
Vasari asa mi-a zis si mie medicu cardiolog.
dar nu intra. 
mi se face rau
Cris felicitari pt fetita.
si imi pare rau k ai trecut prin toate peripetiile astea.
ai grija de tine si de bb. lasa k banii ii faceti voi, dar gandeste-te k tre sa te mai si odihnesti si sa fiti sanatosi. 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
MSymo spune:
Sugubina, merci
. Oricum, dupa faza aia ca am stat 3 ore sa astept un telefon de la ei, m-am dus la Muncii, mi-ai luat sange si daca nu fac analiza care trebuie ii SPARG. Azi am o saptamana de cand am facut-o si n-am primit rezultatul. Apropos, ma duc sa-i sun sa vad ce zic. Revin.
Symo
28+
Diana Nicole
douradoudou spune:
cris multe felicitari pt fetita 

fetelor v-ati hotarat unde ne intalnim exact???
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
26+ cu
douradoudou spune:
vreau si eu screening de 28 de saptamani la veduta..am sanse sa gasesc programare acum cu 2 sapt. inainte???helppppp
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
26+ cu
sugubina spune:
beatrice75 super tare videoclipu cu mama si fiul care invata sa inoate!Omega meu e de la Walmark cica e din peste.
Oau Crisuletu felcitari pt fetita sa iti traiasca! Frumos nume Eva Maria-atat de simplu si totusi special in acelasi timp!!!
sugubina
22+ cu Puficele

alinushca spune:
eu nu am gasit locuri nici macar in octombrie. as crede ca nu.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 26+ 
ana_o spune:
Vasari, cred ca asa o sa si fac. Il astept pe domnul iubi cu banii
si maine o sa-mi iau unul. Multumesc de sfat!
Sugubina, daca beau ceaiuri din alea, cred ca vars instant. Eu eram mare amatoare de ceaiuri, aveam un dulap plin inainte sa raman gravi, dupa saptamana a 6-a n-am mai putut nici sa miros ceaiul, aburii... s-a intamplat ceva, ca nu mai suport niciun fel de ceai. La fel si cu usturoiul. Singurul care mi-a facut probleme si nu l-am putut tolera pe toata perioada. Apa pot bea, in rest, sucuri, nu. Dar apa rece, la greu. Sper sa fie bine, mi-e tare, tare rau. Dc persista, o sa chem salvarea, simt ca nu mai am aer si la fel, bufeurile ma omoara. Doamne, sper sa nu ajung acolo...
Bebele e agitat tare. Tare, tare... Il afecteaza cu ceva?!
Ana
27s, viitoare mami de
, David Ciprian