Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 6
crisuletzul spune:
gabriela, dute si fati linistita morofotela pana nu implinesti 24 saptamani....acum este varsta perfecta pentru a putea fi analizat bebeul din cap pana in picioare!!!!

Kitty
23+
Mami si TATI(in special) in
pentru ca au o
cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
ana_o spune:
Felicitari burticilor care schimba azi semnatura, am mai felicitat, dar cum se intra mai tarziu, ma repet pentru fiecare!

Am vorbit cu doctorul si mi-a spus ca dupa simptome, a fost hipotensiune, pe fond de caldura... sa merg sa-mi iau tensiunea si apoi sa-l sun. Oricum, bufeurile si starea de ameteala se mentin. Vasari,
, nu cred ca e rau de trimestrul 3, ca abia maine intru in saptamana 28... de fapt, habar nu am ce se intampla cu mine. Problema e ca nu am mancat mai nimic de 48h si mi-e si teama sa mananc, eu vars f urat si sangerez din cauza amigdalelor fortate in exces, stare care-mi provoaca un disconfort in plus, usturime si nu pot sa inghit. Of, nu mai inteleg nimic.
Am si eu nevoie de medic de familie, nici eu si nici domnul iubi nu avem in Bucuresti, de aceea trebuie sa ne orientam spre cineva comun. Apoi ne va trebui si un pediatru pentru copil, pentru asta voi apela la mamicile cu copii.
Gabriella, ma bucur ca te-am linistit!
Ratusca, iar imi faci pofte cu gris...cred ca voi face o portie de fidea cu lapte, e preferata mea, mai ales ca pun mult zahar vanilinat!

Beatrice, si eu iau omega3(ulei de peste marin), dar le am in vitaminele zilnice Aktiv Mami, de la Doppel herz, care contin, pe langa toate cele, 250mg acizi grasi de tip Omega3. Sunt foarte multumita ca am tot necesarul in 2 capsule/zi, pe care le iau o sg data, dupa masa de pranz, de obicei.
Bebele meu s-a ingrasat(observ burtica marita) si acum sughite de zor. Oricum, episodul asta se repeta de cateva ori bune/zi. Atat mi-a pupat soacra burtica si atat a vb cu bebele... o sa-si adore femeia asta nepotul. Mai ales ca domnul iubi e unicul copil si ea a pierdut o sarcina, ca si-ar mai fi dorit copii. As vrea tare mult sa fie si mama langa mine... nu numai cu bani si cadouri...
Of, cum mai trece timpul asta!
Ce sa mananc, avand in vedere suspiciunea de hipotensiune?
Ana
27s, viitoare mami de
, David Ciprian
Lidia_P spune:
mama dar astazi ati avut spor la scris....abia acum am reusit sa term in ce ati scris in week-end ca sa vad ca pe ziua de astazi sunt deja 7 pagini scrise....va
pe toate
26+ 
bebelu86 spune:
ANa cat ai tensiunea?
eu o am 8.4-8.6 maxim
mi-a zis sa beau fff multe lichide si sa evit pe cat posibil sa ies afara cand e cald rau, cum e acu.
pe mine ma enerveaza k se infunda si urechile si imi pacane.
ne luam de manuta in legatura cu mamele. k si la mine e la fel din pacate.crede k cu bani si cadouri e mama perfecta. 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
ana_o spune:
Crisuletz, felicitari pentru "putzulica", sunt sigur ca sunteti foarte fericiti! 
Cat priveste partea trista a povestirii, gandeste-te ca tot raul spre bine. Cu munca, ce sa zic, sunt convinsa ca ai o multime de satisfactii din tot ceea ce faci, zilnic. Oricum, luna a 7-a ar trebui sa te prinda mai linistita, sa lasi activitatile care presupun efort si stat in picioare pe seama sotului. Foarte frumos si numele ales, chiar deosebit. 
Beatrice, pe cutia cu vitamine scrie: 450 mg cu 100 mg acid docosahexaenoic; in total, 250mg acizi grasi de tip Omega3.
Ana
27s, viitoare mami de
, David Ciprian
ana_o spune:
Bebelu, nu am apucat sa-mi iau tensiunea...
Stiu ca eu o am mica, de obicei, dar nu am tensiometru decat la Tg Jiu si cum nu m-am gandit ca as avea nevoie, nu l-am luat. O sa trebuiasca sa merg la o farmacie, una in care se poate verifica tensiunea. Da, simt si eu presiune in zona capului, urechilor... f urata senzatia. Oricum, a fost prima data in viata mea(ieri) cand m-am simtit atat de rau, incat as fi fost de acord sa cheme salvarea. Nici acum nu sunt departe de a voma... am senzatia de ameteala si rau la stomac. Chiar nu inteleg.
Da, sunt momente cand mi-e dor, efectiv, de intimitate cu mama, sa fie langa mine si sa povestim o saptamana numai de-ale noastre.
Momentan ma multumesc cu soacra. Ieri chiar am avut discutii de "fete", dar cu toate astea, mama e mama, pana la urma...
Ana
27s, viitoare mami de
, David Ciprian
JoAnn spune:
ana o si eu tot aktiv mami am luat pana acu...imi plac au gust a ciocolata![]()
dar luna asta am schimbat , iau altceva cate 1 capsula pe zi.,
din aktiv mami trebuia sa iau cate 2 pe zi si pe langa alte n pastile pe care le iau in cursul zilei...am capatat o frica sa nu imi distrug ficatul...asa ca am schimbat vitaminele...
23+ viitoare mami de gemene
sugubina spune:
Hola cikas
Tocma ne-am intors din pta.Ca am mai luat legume si struguri,nectarine, pepene si porumb..Pufescu are pofta de o ciorba de vacutza.
Ana arde-o si tu pe ceaiuri de bolesnita, nu mai papa nimic dc zici ca tot versi:baga la greu galbenele, sunatoare. SIGUR trece ai sa vezi.
danaint si noi vom merge la IKEA, tre sa ma uit de patut si de o etajera de pus in bucatarie.
MSymo daca inca nu ai aflat de chestia cu anticorpii la Ecl sa imi spui si ma interesez eu pe surse. Recoltare sa stii ca poti face oriunde, si la Muncii si la Floreasca. Eu am vrut sa imi fac la Ecl dozarea de anticorpi anti grup sanguin si nu faceau, da acu ca li s-a deschis si laboratorul propriu cine stie. Asta cu anti RH cred ca fac.
sugubina
22+ cu Puficele