Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Gabriella, am reusit sa vorbesc cu doctorul. A spus(din pct lui de vedere) sa mergi linistita la morfologie si acea amniocenteza el nu o recomanda decat in cazuri extreme... i-am spus ca ai 39 de ani si ca din cauza asta ai avut probleme si cu TT, apoi ca ti s-a recomandat amnio din cauza rezultatelor si a varstei inaintate. El a spus sa nu te agiti si sa nu-ti asumi acest risc, mai ales ca pana acum toate masuratorile au fost in regula. Sa mergi la morfofetala linistita, chiar daca ai aproape 23s(ideal e sa nu depasesti 23s) si in functie de ce spune medicul, sa vezi ce faci pe mai departe. Dar el nu recomanda amnio, chiar daca ai 39 de ani.
Te pup, astea au fost informatiile primite.

Ana
27s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Nu am avut timp sa citesc ce s-a mai scris si nici acum nu am, pentru ca trebuie sa plec la cumparaturi. Sper sa am timp sa va recuperez mai tarziu. Va pup!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ana ..ai grija cu excesele ma refer la efort..

si eu fetelor as manca tot timpul...ieri mi-am facut o tocanita de ciuperci cu pui la cuptor si nu ma mai opream

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Ceau fetele......
in primul rand sunt HIPERFERICITA ca bebelu meu a fost un dragut si ne-a aratat putzulica si are putzulica de FETITA!!! Acest lucru imi da putere sa trec peste micile neplaceri pe care le-am intampinat saptamana trecuta.....

am avut 5 zile de vis in Bulgaria intr-o mini vacanta cu sotul meu si cand ne-am intors acasa,vineri.....ne-a luat foc marfa......ne-a ars 250 tone de material reciclabil pregatit pt export....am intrat in stare de soc,a fost cel mai amre incendiu pe care l-am vazut live......
sambata ne-au plecat 2 asa zici prieteni.....cu tot cu cardul meu si au reusit sa scoata 5600ron de pe el....si nu mai reuseste nimeni sa dea de ei...

ce sa zic.....ma distrez de minune......cateodata imi vine sa urlu unde nu ma vede nimeni pentru ca eu in loc sa ma bucur de sarcina,ma trezesc dimineata la 6 si pana la 7 seara tot lucrez...probabil o sa ajung sa nasc in birou...sau cantar.....sau in hala....depinde unde ma iau durerile!!! scuzatima dar sunt atat de suparata si trista si revoltata....

Fericirea mea este ca la morfo`fetala a iesit ca fetita mea este ff bine.....colul imi este ok...la fel si placenta...o sa trebuiasca la 28 de sapt sa imi fac un sumar de urina si glicemia.....in rest stiu doar ca fetita mea ma loveste fara oprire si ieri mi-a luat Marius ANGELSOUNDS sa ii ascult bataile inimii ......de cate ori ma intristez ascult inimioara la bebe.....si o aud inclusiv cum misca!!!! este un sentiment incredibil!!!!

Va pup

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Gabriella, am reusit sa vorbesc cu doctorul. A spus(din pct lui de vedere) sa mergi linistita la morfologie si acea amniocenteza el nu o recomanda decat in cazuri extreme... i-am spus ca ai 39 de ani si ca din cauza asta ai avut probleme si cu TT, apoi ca ti s-a recomandat amnio din cauza rezultatelor si a varstei inaintate. El a spus sa nu te agiti si sa nu-ti asumi acest risc, mai ales ca pana acum toate masuratorile au fost in regula. Sa mergi la morfofetala linistita, chiar daca ai aproape 23s(ideal e sa nu depasesti 23s) si in functie de ce spune medicul, sa vezi ce faci pe mai departe. Dar el nu recomanda amnio, chiar daca ai 39 de ani.
Te pup, astea au fost informatiile primite.

Ana

Doaaaaaaaaamne,cata liniste imi dai.MULTUMESC !

VA MULTUMESC TUTUROR!Mai aveam putin si-o luam pe dealuri.
Acum ma "nelinistesc"ca astept mobila de 1 saptamana. in camera noastra avem doar patul (l-am incercat-tine )

pup burticile

Gabriela
22 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

crisule felicitari pt fetita...

imi pare rau pt ce vi s-a intamplat. urat lucru, mai ales ca erau prieteni cu voi...

fetelor unde sunteti????

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

io is pe aici

am incercat sa dorm putin, dar nu pot dormi in timpul zilei si pace...

acu am luat la frunzarit topicul de mamici de gemeni ....sa mai invat cate ceva din experientele lor

crisuletzul felicitari pt bubulina
urat de tot ceea ce ti s-a intamplat cu "prietenii"

23+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari
Joy, multumesc de recomandare... dar nu vad pe lista ca are specializare si de eco obstetricala. Tu ai facut eco in sarcina la ea?

Da, am facut 2 eco in sarcina la ea, si mi-a placut cum masora, atent, de 2 ori daca e cazul, explica tot in timp ce lucreaza, are rabdare si nu se enerveaza pe bietul copil daca nu sta in pozitie de drepti in timpul eco. Ultima eco am facut-o la Herghe ca eram programata de la inceputul sarcinii, si m-a apasat si inghiontit cu sonda de imi venea sa plec s-o las balta de ecografie.

Urmatoarea eco tot la ea o fac, cu siguranta. Ambii dr., si Bosneac si Herghe sunt rec. de dr. mea.

Victoria, mami de Anna Sofia, 25+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

fetele....eu sunt fff multumita de FILANTROPIA.....am fost sa imi fac ecografia morfofetala acolo la doamna doctor Veduta....o dulce si o minunata......mi-a masurat cu grija fetita.....a avut fff multa rabdare si a fost impresionata ca fata mea a avut chef sa fie fotografiata!!!!a stat pe spate si cand a rugat-o sa se intoarca parca a auzit-o ca s-a intors pe burtica si statea cu funduletul ridicat

Abia astept sa o nasc si sa o tin in brate!!!! Apropo,ma tot plangeam ca nu vrea sa ne arate putulica.....de data aceasta a stat atat de cracanata de am putut sa ii vedem bijuteria in toata splendoarea ei

Cum nu am inca medic de familie in Bucuresti, am platit ecografia si nu mi s-a parut scumpa pt preturile de Bucuresti....a fost 300 ron!

Doctorita a terminat scoala la Londra si a fost capabila sa imi explice absolut totul despre dezvoltarea copilului si starea lui+ starea mea!
Abia astept sa vina septembrie sa merg si la cursurile pregatitoare pentru nastere!Spitalul este fff curat si utilat!

da,MULTUMESC PENTRU SPRIJIN....Asta este...eu aveam dubii in legatura cu acesti prieteni dar sotul meu il consider pe acel individ FRATELE LUI si de cate ori incercam sa ii spun ca nu mi se pare in regura ff multe in ceea ce il priveste,ne certam.....asa ca o data cu Sf. sarbatoare Schimbarea la fata ,a iesit adevrul la iveala......
Inclusiv cand noi am ajuns in curte in timpul incendiului,toti angajatii incercau sa il opreasca iar "fratele" sotului meu statea in birou!A fost ceva de groaza...incendiul a fost stins in 12 ore cu 5 masini speciale de pompieri!

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Voi cu ce luati omega 3? In combinatie cu catina, ulei de somon sau pur si simplu cu ulei de peste?

26+

Mergi la inceput