Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 4
danaint spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Vasari, e geniala Maria. Din ce povestesti deduc ca i-ai citit foarte mult si ca participi activ la joaca. Din pacate stiu multe mamamici care nu se mai joaca cu copii dupa o anumita varsta sau nu s-au jucat deloc. Eu una nu as putea, asa l-am invatat, ii place si trebuie sa recunosc ca imi place si mie Cat despre starile urate eu azi dimineata eram carpa, acum mi-am revenit. Cred ca in luna a 9-a voi avea parul alb in ritmul asta. MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 26 + |
Mie imi place sa ma joc si cu cainele
s27
BraveGirl spune:
Calciu scade la multe femei in sarcina...de proteine nu stiu ce sa zic. Ca depinde fractia lor care e scazuta: akbumina sau globulinele. Cel mai bine iti va explica dr. Dar la fel, dc nu sunt alarmante, pot fi datorate schimbarilr din sarcina, pt ca proteinele sunt responsabile de presiunea coloidosmotica a sangelui, si cum in sarcina creste volumul de sange, eu zic ca se modifica si proteinele. Asta e o presupunere, ca n-am pregatire in acest sens..
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
27+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danaint
Mie imi place sa ma joc si cu cainele s27 ![]() |
Pai o sa fie copilul fericit! Eu ma certam cu Emanuel pe cartile de colorat

Eu zic ca sunt carentele din copilarie cand nu gaseai nimic. Nu mai spun de desene, ma uit cu mare placere aproape la orice desen animat.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
26 +
Vasari spune:
Madalina, eu stiam ca e periculos sa fie proteinele mari. Ca sunt mici nu stiu ce inseamna... sa ne spui si noua dupa ce-ti raspunde dr.
Eu mi-am reprogramat vizita la dr pt vineri, desi trebuia sa ajung azi. Nu mai stiu ce analize se fac si cand (ma refer la cele de sange).
Miruna, da, citim f mult si mie mi-e tare usor sa ma cobor la mintea ei, tot ce facem facem impreuna. Dar nici nu e genul sa se joace singura. Si tati a inceput sa intre bine in joc. El lucreaza f aproape de mine, in Herastrau, si o tinea pe Maria cu el in unele zile. Iar cand veneam eu stateam ascunsa sa faca o magie, dupa care apaream ca prin farmec: ta-na... a aparut mami !
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
MSymo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vmadelain
MSymo multam mult de info! Asa stiam si eu, ca acest vaccin se gaseste greu...am mai intrebat si eu pe la diverse farmacii, si au zis ca decat putine farmacii il mai aduc, dar nu stiu care... ![]() Logic, unde era interesul lor sa stie? Ma uimeste pretul..eu stiam ca e in jur de 100euro, dar vad ca sare bine...dar asta e, il iau si gata! O sa ma duc si eu pe la sf sapt 27 sa-mi fac dozarea si vedem de-atunci ce e de facut! Am asigurare la Medlife si o sa-l fac acolo!Burtici, am facut niste analize...si mi-au iesit proteinele totale si calciul scazute bine si o leucocitoza cu neutrolofie, mi-au iesit leucocitele 13.Pragul maxim era 10. Am trimis pe mail rezultatele dr, si astept sa vad ce isi da cu parerea. S-a mai confruntat cineva cu problemele astea? Daca da, pls dati-mi de stire! Pt intalnire eu as prefera un local unde sa fie sistem de racire, stau ft prost cu tolerarea caldurii, transpir instant de n ori, pana la adaptez! ![]() ![]() ![]() Pt Doura si alte burtici care au schimbat semnatura Felicitari si sa dea Domnul sa ne bucuram continuu de schimbarea saptamanilor cu bine pana la cele 40 de saptamani! ![]() ![]() Madalina 23+ ![]() |
Sa incerci la Farmacia Academia si la 2NA de la Unirii, gasesti nr de telefon pe internet. Daca nu, incearca la Euroclinic.

Symo
28+
Diana Nicole
ratusca83 spune:
buna burtici!!! 

la toateeeeeeeeeeee!!!
doura si celelalte fete felicitari pt semnatura
..
In weekend nu prea mi-a mers internetul si din cauza asta nu am fost prea activa.
Miruna 
ma inscriu si eu in clubul celor cu dureri de toate![]()
..am abservat ca atunci cand stau mai mult in picioare sau merg imediat ma doare spatele. De durere de ligamente nici nu mai vorbesc..cum ma misc cum ma dor...cand ma dau jos din pat este un chin
..zici ca sunt balena esuata...
Vmadelain si mie imi ies leucocitele marite. eu le am 15mii, asa ca...ambii dr au spus ca sunt leucocite de sarcina..
Legat de mame si soacre: Eu cu mama ma inteleg foarteeeeeeee bineee
...suntm ca doua prietene, vorbim orice.
Cu soacra nu ma inteleg rau pt ca nu stam impreuna...ea este si f in varsta(adica are 70 de ani, cand l-a facut pe sotul meu avea 40 de ani)..ne vedem o data la 2 sapt cand mai vine pe la noi.. mi-am impus punctul de vedere de la inceput asa ca stie ca ce spun eu asa ramane. Socrii mei s-au mutat la casa de la tara dupa ce eu si iubi ne-am casatorit si asta ca sa ne lase pe noi linistiti..am apreciat foarte mult. daca vroiau ei puteau ramae pt ca apartamentul are 4 camere,2 bai , asa ca puteau spune ca vor sa stea la bloc...
Acum pap gris cu lapte..mi-am facut ieri si am pastrat un castronel si pt azi
.
Am iesit 30 min sa merg sa-i iau sotului meu niste bermude de jeansi, cateva camasi si tricouri si abia ma misc
. Sotului meu nu-i place sa mearga la cumparaturi asa ca eu merg si cumpar pt el...ii stiu toate masurile.
pupici multi la toateeeeeeeeeeee

24+ si ingeras in ceruri
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui MSymo Sa incerci la Farmacia Academia si la 2NA de la Unirii, gasesti nr de telefon pe internet. Daca nu, incearca la Euroclinic. ![]() Symo 28+ Diana Nicole |
I will! Sar'mana de sfat!

BeatriceSuper dulce filmuletul, mi l-a aratat si mie cineva mai demult!Fac animatii ft reusite cei de la Pixar!
Madalina
23+
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui ratusca83 buna burtici!!! ![]() ![]() la toateeeeeeeeeeee!!!doura si celelalte fete felicitari pt semnatura ![]() ..In weekend nu prea mi-a mers internetul si din cauza asta nu am fost prea activa. Miruna ![]() ma inscriu si eu in clubul celor cu dureri de toate![]() ..zici ca sunt balena esuata...Vmadelain si mie imi ies leucocitele marite. eu le am 15mii, asa ca...ambii dr au spus ca sunt leucocite de sarcina.. Am iesit 30 min sa merg sa-i iau sotului meu niste bermude de jeansi, cateva camasi si tricouri si abia ma misc ![]() . Sotului meu nu-i place sa mearga la cumparaturi asa ca eu merg si cumpar pt el...ii stiu toate masurile.pupici multi la toateeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24+ si ingeras in ceruri |
Ratusca Merci de shareul cu leucocitele! M-am linistit!

Si eu sunt cu durerile, mai ales jos la coloana, la imbinarea cu partea dorsala
Vad ca si tu faci cumparaturile pt sot...si eu il imbrac in mare parte! Nu suporta cumparaturile...i se par pierdere de timp, asadar eu ii cumpar mai toate, ii stiu masurile si chiar dc variaza in functie de brand, tot le nimeresc! e ft fericit din punctul asta de vedere, ca ii nimeresc si stilul, din ala "smart-casual" cum obisnuieste el sa zica!
[b]BraveGirl[b]Multam de info, sunt chiar mai linistita!
Astept sa vad ce zice si dr!Pup pe toate! Ma duc sa mananc ceva...nu stiu ce am, dar m-am trezit cu o foame azi! Sper sa nu o tin asa, ca o sa ma trezesc cat casa!

Madalina
23+

Ma uimeste pretul..eu stiam ca e in jur de 100euro, dar vad ca sare bine...dar asta e, il iau si gata! O sa ma duc si eu pe la sf sapt 27 sa-mi fac dozarea si vedem de-atunci ce e de facut! Am asigurare la Medlife si o sa-l fac acolo!
26+