Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 3
bebelu86 spune:
SYmo mie mi-a zis k s-au umplut stocurile si nu mai e probl.
o sa mai intreb peste 3s cand merg la morfo si va tin la curent
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Vasari spune:
Miruna, dna Ceainic imi spune Maria.
Eu rar sunt mami, de obicei sunt un personaj de poveste. Stie sa impleteasca f frumos fantezia cu realitatea, e lucida, dar f jucausa. Am avut un moment ieri cand m-am intrebat daca ea crede in Mos Craciun... Eu de obicei sunt un personaj central, nu neaparat al intregii povesti, dar macar al unei scene, iar ei ii place sa fie unul secundar, dar cel mai interesant.:) Tati in schimb e Bestia, dl Intuneric, pajura, nu personaj negativ, dar mai "tati".
Legat de starile de lesin, asa sunt si eu de vreo 2 saptamani, la birou toata lumea ma intreaba daca sunt bine. Si chiar acum am vb cu sotul meu sa-mi iau concediu de la jumatatea lui septembrie (din care medical 2 sapt), nu mai astept luna octombrie. Parca nu mai reusesc deloc sa ma adun, in special dimineata.
Ana, daca te simti rau doar seara nu cred sa fie vreo problema. Exista rau de sarcina si de trim 3. Sper totusi sa fie doar niste incidente izolate.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
pissi78ro spune:
Hello, fetelor.
Pupici pentru toate

Si noi am schimbat saptamana Ura!!
. Dam de baut, dar nu alcool.
In legatura cu soacrele, eu sunt tare norocoasa, asa cum am mai scris:
soacra mea este in Germania. Nici o limba comuna nu avem, doar ne zambim cand ne vedem (1 data/an). Si ne intelegem perfect. Oricum sotul meu e cresut intr-un mare respect fata de femeie, egalitate de drepturi etc, deci nici o problema in a ma ajuta, a se implica si a-mi asculta parerea.
Si eu deabia astept sa plec in vacanta: joi
la soacra 2 zile, care sigur va gati tone de mancare f.bun. si apoi in Valencia.
Sper sa fie totul bine.
Va pup pe toate
20+ 
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo VMadelain, daca ai dezvoltat anticorpi peste un anumit prag, se face un vaccin in sapt 28 si apoi unul la 72 ore de la nastere (evident ca dezvolti anticorpi daca bebe are Rh pozitiv). Vaccinul acesta - Rhogam, nu se gaseste sau ff greu. Eu la ambele sarcini pierdute anul trecut am facut acest vaccin pt care m-am zbatut f tare sa-l procur. Farmacia Academia, este una mai dotata, are patron prin Min Sanatatii, se afla pe Campineanu, unde-i B1Tv. Dar...acum o luna cand am fost la Euroclinic Floreasca, am intrebat la farmacia de la parter si au zis ca Rhogam nu se mai gaseste si ei au adus un inlocuitor, la acelasi pret = 7 mil, il aveau pe stoc. Va doresc o saptamana minunata! ![]() Symo 28+ Diana Nicole |
MSymo multam mult de info! Asa stiam si eu, ca acest vaccin se gaseste greu...am mai intrebat si eu pe la diverse farmacii, si au zis ca decat putine farmacii il mai aduc, dar nu stiu care...

Logic, unde era interesul lor sa stie?
Ma uimeste pretul..eu stiam ca e in jur de 100euro, dar vad ca sare bine...dar asta e, il iau si gata! O sa ma duc si eu pe la sf sapt 27 sa-mi fac dozarea si vedem de-atunci ce e de facut! Am asigurare la Medlife si o sa-l fac acolo!Burtici, am facut niste analize...si mi-au iesit proteinele totale si calciul scazute bine si o leucocitoza cu neutrolofie, mi-au iesit leucocitele 13.Pragul maxim era 10. Am trimis pe mail rezultatele dr, si astept sa vad ce isi da cu parerea. S-a mai confruntat cineva cu problemele astea? Daca da, pls dati-mi de stire!
Pt intalnire eu as prefera un local unde sa fie sistem de racire, stau ft prost cu tolerarea caldurii, transpir instant de n ori, pana la adaptez!

Pt Doura si alte burtici care au schimbat semnatura Felicitari si sa dea Domnul sa ne bucuram continuu de schimbarea saptamanilor cu bine pana la cele 40 de saptamani!

Madalina
23+
BraveGirl spune:
Buna, vad ca ati vorbit de soacre, mame, etc.Daca ma apuc eu sa povestesv, va speriati
Eu acum incerc 'sa-l educ' pe sot, sa fie d epartea mea in decizii, ca sa nu mai fac aceleasi greseli ca la Arianna. De genul: mama si tata vor sa vada copilul. Ce daca e trecut de 20 si am facut baita si doarme? Poate sa doarma si in living
Asa ca lua copilul din cosulet si evident, ii dadea tot programul peste cap. Pana cd am cedat psihic, am facu tcrize si am interzis vizitele dupa ora 20. Sa nu credeti ca sunt vreo scorpie, ca ei stau la fix 200m de noi, deci puteau sa vina mai devreme.
Acum l-am amenintat deja pe sot ![]()
Am vazut link-ul cu mobia. e si la noi o firma in Bv, JOBOLOCT, care are asa minuntatii. au paturi cu telecomanda care ies din dulap/biblioteca. costa in jur de 2000euro.
Mie imi place la Tratoria il Calcio
..dar decideti voi.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
27+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
andreeacc spune:
MSymo, ai dreptate cu personalul "competent" din clinicile astea. Eu tocmai ce m-am intors de la Euroclinic Floreasca un sac de nervi.Cea care mi-a raspuns la telefon a confundat dozarea de anticorpi cu determinarea de anticorpi. Pe mine ma interesa dozarea care nu se face nici la ei dupa cum am aflat pe propria piele.La ei se face doar determinarea. Asadar ma voi duce in septembrie la Inst Hemato si gata.Nu ma mai agit.
Alinushca, asa este, info este necesar neonatologului.Primul copil a avut icter prelungit. Acum facem dozarea in dinamica ptr a sti cum stam (adica voi face analiza de 2 ori cel putin).
Ma duc sa ma intind un pic.
Andreea, mami de baiat
si
27+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
BraveGirl spune:
Madalina, nu trebuie sa te uiti la valorie de referinta, pt ca ele nu sunt valabile in sarcina. Leucocitele de normal sa fie crescute, nu e nimic grav. Pp ca ai vrut sa scrii neutrofilie? Sau?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
27+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
Vasari, e geniala Maria. Din ce povestesti deduc ca i-ai citit foarte mult si ca participi activ la joaca. Din pacate stiu multe mamamici care nu se mai joaca cu copii dupa o anumita varsta sau nu s-au jucat deloc. Eu una nu as putea, asa l-am invatat, ii place si trebuie sa recunosc ca imi place si mie
. Ultima distractie comuna este un razboi, cum aveam noi cand eram mici, cu care facem covorase pentru ursuleti
. Noi imbinam activitatile de fetite cu cele de baietei ![]()
Cat despre starile urate eu azi dimineata eram carpa, acum mi-am revenit. Cred ca in luna a 9-a voi avea parul alb in ritmul asta.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
26 +
danaint spune:
| citat din mesajul lui andreeacc MSymo, ai dreptate cu personalul "competent" din clinicile astea. Eu tocmai ce m-am intors de la Euroclinic Floreasca un sac de nervi.Cea care mi-a raspuns la telefon a confundat dozarea de anticorpi cu determinarea de anticorpi. Pe mine ma interesa dozarea care nu se face nici la ei dupa cum am aflat pe propria piele.La ei se face doar determinarea. Asadar ma voi duce in septembrie la Inst Hemato si gata.Nu ma mai agit. Alinushca, asa este, info este necesar neonatologului.Primul copil a avut icter prelungit. Acum facem dozarea in dinamica ptr a sti cum stam (adica voi face analiza de 2 ori cel putin). Ma duc sa ma intind un pic. Andreea, mami de baiat si 27+ cu ![]() asa creste bebelusa www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Care e diferenta intre dozare si determinare? La mine pe foaie scrie titrare de anticorpi A...??? Si mi-a iesit "prezenti 1/16".
Eu am facut la inceputul trimestrului 2 si saptamana 25. Si acum pt ca au iesit prezenti, mai tb sa refac in saptamana 32. Eu fac pt grup de sange A (avind 01).
s27
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Madalina, nu trebuie sa te uiti la valorie de referinta, pt ca ele nu sunt valabile in sarcina. Leucocitele de normal sa fie crescute, nu e nimic grav. Pp ca ai vrut sa scrii neutrofilie? Sau? ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 27+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Da BraveGirl, neutrofilie!

Madalina
23+